kaynanamdan nefret ediyorum

11 yıllık evliyim fakat 6 yıl eşim üniv.bitirmemi beklemişti.Kayınvalidem başka şehirde fakat uçakla 45 dk da sık sık gelir bu yıl birlikte 1 ay tatil yaptık.2 ay sonra yine bizdeydi.Annnem den çok görüyorum diyebilirim.Toplamda 17 yıldır o beni ben onu tanırım

Canım hergün birlikte olmak çok başka. Geçiçi bi süre yanyana olduğunu bilmek çekilecek bir durum bi nebze de olsa.

Canım hergün birlikte olmak çok başka. Geçiçi bi süre yanyana olduğunu bilmek çekilecek bir durum bi nebze de olsa.
O konuda haklısın ben özgürlüğüme düşkünüm ve kimseyi işime karıştırmam ama niyetini okurum bir insanın iyi niyetli ise hiçbişey bana batmaz.O da iyi niyetli o yüzden hep destekçim.Hatta gitme kal burda diyorum da yok kalamam diyo :)

O konuda haklısın ben özgürlüğüme düşkünüm ve kimseyi işime karıştırmam ama niyetini okurum bir insanın iyi niyetli ise hiçbişey bana batmaz.O da iyi niyetli o yüzden hep destekçim.Hatta gitme kal burda diyorum da yok kalamam diyo :)

Evlenmeden önce bana kv ile çok sıkı olma mesafeni koru, şöyle-böyle olur derlerdi ben de kızardım neden böyle söylüyorlar hepsi aynı olmaz diye. Ama gördüm ki öyle. Uzakken hepsi çok iyi, hepsi çok iyi niyetli. Ama senin özgürlük sınırlarına girmeye bi başladıklarında onlara kalsa iyi niyetleri hiç bitmiyor ama bize göre resmen hayatımızı katletmeye başlıyorlar. Bi yerden sızmaya başladılar mi orayı çürütmeden çıkmıyorlar. Çünkü hep iyi niyetleriyle bizi yönetmeye, bizim için(kendilerine göre) en iyi olanı yaptırmaya çalışıyorlar. Temennim inşallah hep bu mesafeniz devam eder ki iyi niyetiniz tükenmesin.

Evlenmeden önce bana kv ile çok sıkı olma mesafeni koru, şöyle-böyle olur derlerdi ben de kızardım neden böyle söylüyorlar hepsi aynı olmaz diye. Ama gördüm ki öyle. Uzakken hepsi çok iyi, hepsi çok iyi niyetli. Ama senin özgürlük sınırlarına girmeye bi başladıklarında onlara kalsa iyi niyetleri hiç bitmiyor ama bize göre resmen hayatımızı katletmeye başlıyorlar. Bi yerden sızmaya başladılar mi orayı çürütmeden çıkmıyorlar. Çünkü hep iyi niyetleriyle bizi yönetmeye, bizim için(kendilerine göre) en iyi olanı yaptırmaya çalışıyorlar. Temennim inşallah hep bu mesafeniz devam eder ki iyi niyetiniz tükenmesin.
Mesafeni saygını koruyup uyanık olacaksın.Bence akıılı gelinler kv alt ederler.İyi niyet yaklaşıp kötülük edenler var elbet ama bizlerde eşlerimize annelerini meth edeceğiz kötü kv ise onlara yönetim izni vermeyeceğiz.onlar gibi yapacağız.

Mesafeni saygını koruyup uyanık olacaksın.Bence akıılı gelinler kv alt ederler.İyi niyet yaklaşıp kötülük edenler var elbet ama bizlerde eşlerimize annelerini meth edeceğiz kötü kv ise onlara yönetim izni vermeyeceğiz.onlar gibi yapacağız.

Annesinin bana davranışlarını hiç farketmiyordu eşim, hatta ilk zamanlar benim abarttığımı sanmış bir şeyleri. Ne zaman ki gözünün önünde bir şeyler oldu o zaman inandı. Çok çok çok kötü zamanlar yaşattı bana, tutup da eşime annesini meth edersem hem kendime yakıştıramam hem de ona inandırıcı gelmez. Tek iyi söylediğim şey annen kendince iyi niyetli olabilir, belki gerçekten kötü niyeti yok ama kendi çektiklerini bana çektiremez. Bunu bilin. Zaten eşim de, ablası da annesinin nasıl biri olduğunun farkında çok şükür. Gerçekten sorunlu bir kv ile karşılaşmayan biri için suyuna git, bildiğini yap demesi çok basit ama işin içindeyken senin dediğin olsa da yaşanılan huzursuzluk zaten insani yeteri kadar sarsmaya yetiyor. Yakınsan +1000 etki.

Uzaksanda aynı halt..oğlunu gelinden kıskanmayan annelik yapar kayinvalidelik değil. Kendinden emin adam.gibi adamda kocalik yapar çocukluk degil !. Süt kuzusu eslerin yaninda anneleri hakkinda ne iyi ne kötü yorum yapmayacaksin.
Oda.bos duvara anlatsin dursun annesini..ilahi adalet illaki işler!!!

Illa gel öldür beni diyolar ailecek..cok bunaldim arkadaslar esimle arami yeni yeni duzeltiyorum iyiyiz ama dun kaynanam butun gun esimle mesajlasti o yazdikca esim bana sacmalayabildigi kadar sacmaladi.zaten iki kucuk cocugun sorumlulugu omuzlarimda..bide bu fesatla ugrasiyorum..emin olmasam bu kadar dert etmem ama esimin hangi lafinin kendine ait hangi.lafinin kaynanaamin doldurusuyla oldugunu anliyabiliyorum sinir oldum dunden beri..ve inanin neden boyle oldugunuda biliyorum cunku kaynanama sessz kalmiyorum dik duruyorum ve her haksizlikta karsisinda beni buluyor ve bu kadinin isine gelmiyor ...oda huzurumu kacirmak icin elinden geleni yapiyor
Ne söyleyebiliyor ki sizin hakkınızda?

Abenim esimde ilk zamanlar arada kalırdı hani annem yapmaz ama sende yalan soylemezsin
Eni sonu denk geldi
Diger eltilerime yapan beni es mi gececek ufak seyler ama ssinekte kucuktur mide bulandirir hesabi hatta hic unutmam ablasinin yaptigini bu kizin yani kizimin ismi icin sultan olacakti da nasil hira olduysa diyip 2 defa demesi 3 de esime denk geldi esimde madem cok seviyordun 3 oglan ardina 1 kiz dogurdun sen koysaydin dedi
Oglumda da aynisini yapti kp 'nin ismini koyacakmisim benim canim kardesim vefat etmis ben onun ismini koymak isterim tabi ona da karisti bazi insanlar hic akillanmiyor
Ilk zamanlar ben anlat anlat yoruluyorum aman dedim kendi akillanmayani sen nasil akillandiracaksin sonra yavas yavas gördü ha benim hatam yok mu var ama tepkim onlarinki kadar deil

X