- 1 Haziran 2018
- 188
- 106
- 18
- Konu Sahibi Unicorn kadin
-
Aynen benimkide surekli yalanla ayakta duruyor inanBenimki şizofren artık emin oldum :) sevilecek bir kadın değil hep kendileri doğru asilzade bunların dışında herkes gerizekalı herkes haksız :) bıktım kendisinden. Kaç defa yalan söyledi yalan yere yemin etti oğlunu doldurmaya kalktı ne bileyim sevemiyorum
Aynen benimkide surekli yalanla ayakta duruyor inan
Ama korkan yokÇarpılmıyorlar da insan hayret ediyorkadınlarımız kayınvalideliği çok yüksek bir mertebe sanıyor sanki biz kullarıyız. Oğulları evlenmese ölüp biteceğiz. Elinde bıçakla gezen samuray teyzeler işte :)
Bence de kayınvalideden ziyade bu kadar zayıf olduğu için eşinizden nefret edin.
Allah gecinden versin. Valla iyidir kv severim çokta iyi anlaşırız.öldümü
Valla öyle,gezip gezip gelince ay annee valla ne iyi oldu böyle,biz tatile gidince de bakarsın dimi,ay sağol ya,eşimle ne güzel eğleniyoruz desinler bir deNapiyor mesela?
Atin cocuklari uzerine baksin, siz de keyfinize bakin. Dunya kac bucakmis gorsun bence.
Bu aralar yerinde durmayan kaynanalara bunu yapmak gerektigine inaniyorum nedense
Kaynananin konuşmasına izin veren eşinde suç benceIlla gel öldür beni diyolar ailecek..cok bunaldim arkadaslar esimle arami yeni yeni duzeltiyorum iyiyiz ama dun kaynanam butun gun esimle mesajlasti o yazdikca esim bana sacmalayabildigi kadar sacmaladi.zaten iki kucuk cocugun sorumlulugu omuzlarimda..bide bu fesatla ugrasiyorum..emin olmasam bu kadar dert etmem ama esimin hangi lafinin kendine ait hangi.lafinin kaynanaamin doldurusuyla oldugunu anliyabiliyorum sinir oldum dunden beri..ve inanin neden boyle oldugunuda biliyorum cunku kaynanama sessz kalmiyorum dik duruyorum ve her haksizlikta karsisinda beni buluyor ve bu kadinin isine gelmiyor ...oda huzurumu kacirmak icin elinden geleni yapiyor
Ben cocuk bakmaktan pek dertliyim herhalde bu aralarValla öyle,gezip gezip gelince ay annee valla ne iyi oldu böyle,biz tatile gidince de bakarsın dimi,ay sağol ya,eşimle ne güzel eğleniyoruz desinler bir de
Atarsın,emziren kaynanalardan çıkmazsaBen cocuk bakmaktan pek dertliyim herhalde bu aralarverdigim akila bak dimi
Olmadi soyle kaynanam
Atarim kafasina cocuklari kocisime sarilirim
Bnde sizin gibi yapsm olmuyor iste esim cephe aliyor bniBaşlıgına istinaden yazıyorum ben de neftet ediyorum. Aynı senınkı gibi esımı hergun dolduruyor kavga etrırıyordu bızı. Hala dolduruyor ama ben artık obla görüsmüyorum bu yuzden takmıyorum hiç daha da kuduruyor. Esım de baktı takmıyorum daha onun lafıyla bana bulasamıyor.
aynen katılıyorum o yapıda ve kafada. ama durması gereken yeri bilmemesi ayıp bişey. neyseki eşim ona göre davranıyorda eskisi gibi değiliz daha rahaatız en azından :)Ben oğlan annesiyim kafasını yaşıyor bence kv niz
Pisligine yapmislar ya resmen.
İlk konuma bakabilirsin
Senin de mesajlarına arada denk geliyorum insanın ömrünü yiyen tiplerden, umarım görüşmüyorsundur yada mesafe koymuşsundur
Aynen bu kadar guzel tarif edilemezdi .agzimin tadini bozulmsin die sustugum seylerle iyice tepeme biniyorlarAllah kolaylık versin...Bu insanlar bu dünyadaki sınavımızın adeta bir parçası gibi...
Şunu öğrendim ki, ne kadar verici, yapıcı, alçak gönüllü olursan o kadar tepene biniyorlar. Şu an görüşmüyoruz, kendisi görüşmüyor benim de canıma minnet :) Yarın bir gün gene ortaya çıkar merak etmeyin, o kadar yüzsüzdür. Bazı şeyleri yapıp yapıp sonra gene beni suçlu çıkarma ustasıdır kendisi :) Bu sefer bir bahanesi yok, yoksa çoktan mikserlik yapardı biliyorum onu ben.
Evet konularda yazıyorum bazen, çünkü kimse benim gibi çekmesin istiyorum; iyiniyetinin kurbanı olmasın istiyorum. Aman ağzımızın tadı bozulmasın dedikçe, ağız tadı bozmak isteyenler daha da kuduruyor çünkü.
Tamam taktikler benden...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?