kaynanamdan nefret ediyorum

Aynen benimkide arardi ne yediniz die.zikkim yiyoruz diyesi geliyor.insanin

Oylemi yapym hic yorum yapmym ozaman
yorum yaptıkça ömür boyu sürer bu durum...eşinde üzülüyordur arada kalmaktan...erkekler huzur kimdeyse, o tarafta olurlar...eşine huzurlu ortam yarat, benim eşim iyi biri, hata annemde der sonunda...ama 1 gün 2 gün değil, sonuna kadar...
eşin konuştuğunda tatlı dille kapattır konuyu, annesine kötü birşey demeden...kayınvalidene inadına iyi davran eşinin yanında özellikle...

Haklisiniz ozamqn tavrimdan vazgeceyim yine iyi dsvrnym. Esimin yaninda

Huzurlu ortam.yaratmak haklsnda nasil yapacam

Emin olmadığınız bir konuda, sadece tahmin ile insanların günahını almayın. Doldurduğu mesajı görürsünüz amenna, görmediğiniz sürece bu düşünceler sizi takıntılı ve kötü niyetli yapar.

Kaynananıza değil kafa tasinda beyin yerine fındık taşıyan eşinize kızın. Adam olsun da anasının iki lafiyla dolduruşa gelmesin.

Esin peki bunun farkndami
Farkında tabiki ama zavalim köklerini daha iyi tanısin diye iyice iç içe oluyorum bu sefer eşim ailesinden kaçmak istiyo sürekli annen baban böyle dediğim zamanlar adamın içindeki anne baba aşkını kabartıyodum şimdi ben iç içeyim o ailesinden kacma peşinde

valla ben kayınvalideme hiç önyargılı olmadım başta hatta çok çok iyiydik falan annemden iyi anlaşıyorum falan diyordum evlendik öyle olmadı yani. ben yönlendirildiğimi farkettiğim an baktım böyle olmuyor vs olaylar gelişti. he şuan ben kayınvalidem iyi iyiyim halada iyiyim ama saygımdan ve eşimin hatrından sebeb çoğuda sırf o üzülmesn yıpranmasın arada die :) inşallah sizde çok iyi bir gelinle karşılaşırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…