- 11 Nisan 2007
- 3.076
- 2.397
-
- Konu Sahibi Unicorn kadin
bizimkiler gelmiyor bize çok. öyle emrivakide yapmaz . kayınbabam dükkanı var o yüzden yorgun oluyor kaynanamı her çağırdığımızda gelmiyor siz gelin der gelse ben hergünde gelirim size der mesela :) o konuda hakkını yiyemem bana çat kapı gelmez etmez çalıştığım için öyle şeyler yaşamıyoruz evde olsam belki öyle olurdu. aileside habersz gelmez eşimin hatta çalışıyosnz derler hep ama çok severm hepsini. bi kere beraber bi yere gidicektk kv ile o zaman aradm ne zamn gideriz gelirsin dedm. oda belli değil baban sabah çıkarsa direk gelirim size dedi. bende gelirken hber ver dedm. oda ne arıcam canım evdesn naslsa dedi. anne yatarım kalkarm işim olur sen ara öyle gel dedim bozularak teli kapattı. ve ertesi gün aradı geliorm die :) yani araması lazım ben giderken hep ararım bilerek :) konu o değil hep başka yere yada başka bi konu varsa gündeme konuya oğlumla başlar. onla gidiyim gelirim gezelim gelinde hepsine tmm desin. bi kerede beni ara kızım teyzen gelcek gel oturalım de dimi yokk bana duyurur eşimide hemen arar sabahtan teyzen geldi die. aramasa bile msj çeker. ahh ahh bunlar beni deli ediyor kaderrr ne diyimm :)
Ben çalışan bir kadınım; kv mesela istedi ki tüm sülalesini bende ağırlasın istediği zaman. Yeni evlenmişim, eşim geç geliyor, vakit yok, habersiz nasıl misafir ağırlayayım? Ya da mesela bir düğüne gidilecek ama basit bir düğün değil illa hazırlanmam gereken bir yer, bana haber vermiyorlar; her şeyi eşimle halletmeye çalışıyorlardı. Bizimki de bana söylemeyi unutuyordu ya ada artık aralarında ne konuşuyorlarsa...
Bir cumartesi günü banyoda elimde çamaşır suyu klozet temizlerken; eşimi aradı kv kp ve aşağıya inin hazırız dedi; ben şok...Neye hazırız, x oteline düğüne gidilecek. Yani şu an söylüyorsanız, ben de bu halimle gelemeyeceğime göre ya bekleyin ya da siz gidin dedim, beklemediler gittiler, eşimi bir güzel boyadım ama...
Böyle böyle bir sürü olay, kv hep eşim üzerinden beni yönetmeye çalıştı; muhatap olmuyor göya benle, sen misin olmayan, hiç bir misafirini çağırmadım da ağırlamadım da...Adam gibi bana kızım çalışıyorsun hangi gün müsait olursan x kişiler gelmek istiyor dese başım üstüne yerleri var, şu gün olsun derdim...
Eskiden sevmezdim ama şimdi seviyorum kaynanamı :)sevenini ne gördük ne de duyduk zaten
yok öyle değil. bizimkide kocam gelmez nasılsa die oğlum şu düğün vs var der işimize gelene gidrz. ama öyle emrivakiside olur bazen. evimize misafir gelcek mesela bana sen gelir msn gelmez msn bilmemde oğlum beni düğüne götürsn dedi bigüneşim onla gidicek geride alıcakmşş benim gelmemin bi ehemmiyeti yok :) eve misafr gelcek gelemez dedm. o zaman beni götürsün geride almaya gelsin dedi. evde misafir varken seni almak olur mu anne dedim. neyse bu tmm dedi ikna olmadı tabi bide oğlumla görüşüym diterekten kapatttı. daha ben eşime aramadan msj yazmadan kapatır kapatmaz aramış :) eşimde benm dediğimi söylemş anne olmaz falan die tabi. düşünün yani dayatma gibi yaptığıda oluyor :) bizimki farklı ya anlayamıorm yani. kadının kadınla konuşması haberleşmesi gereken şeyleri oğluna söyler budasinirime dokunur. bana demesi gerekeni araya oğlunu katar. ve her yaptığında tartışırız bıktırır yanii böyle şeylerdee.. bide zaten tok sözlü pat pat der sen kim olursan ol yanii önemli değill iyi bi huy zannediyordaa hiçç değill ve kardeşleri bile şikayetçii :)
İlk konuma bakabilirsinAh sorsan hepsi böyle...Yersen...
Ne yaptı size?
Bravoomurgasız kocalarınız yüzünden kaynanalarınızdan nefret etmeyin kadınlar. kocalar adam olsa analarının dolduruşuna gelmez, analarını evliliklerine katmaz, o lafları evlerine taşımazlar. nefret edilecek birisi varsa o da kocan olmalı konu sahibi arkadaşım.
kocan anası ile karısı arasındaki köprüyü sağlıklı bir şekilde kuramıyorsa ya gitsin bir psikologdan destek alsın ya da tut ensesinden koy kapının önüne bi görsün gününü.
Pisligine yapmislar ya resmen.Ben çalışan bir kadınım; kv mesela istedi ki tüm sülalesini bende ağırlasın istediği zaman. Yeni evlenmişim, eşim geç geliyor, vakit yok, habersiz nasıl misafir ağırlayayım? Ya da mesela bir düğüne gidilecek ama basit bir düğün değil illa hazırlanmam gereken bir yer, bana haber vermiyorlar; her şeyi eşimle halletmeye çalışıyorlardı. Bizimki de bana söylemeyi unutuyordu ya ada artık aralarında ne konuşuyorlarsa...
Bir cumartesi günü banyoda elimde çamaşır suyu klozet temizlerken; eşimi aradı kv kp ve aşağıya inin hazırız dedi; ben şok...Neye hazırız, x oteline düğüne gidilecek. Yani şu an söylüyorsanız, ben de bu halimle gelemeyeceğime göre ya bekleyin ya da siz gidin dedim, beklemediler gittiler, eşimi bir güzel boyadım ama...
Böyle böyle bir sürü olay, kv hep eşim üzerinden beni yönetmeye çalıştı; muhatap olmuyor göya benle, sen misin olmayan, hiç bir misafirini çağırmadım da ağırlamadım da...Adam gibi bana kızım çalışıyorsun hangi gün müsait olursan x kişiler gelmek istiyor dese başım üstüne yerleri var, şu gün olsun derdim...
öldümüEskiden sevmezdim ama şimdi seviyorum kaynanamı :)
Kizsam ne ki kavga ettigimlw kaliyorumBravo
Kv ye kizacagina kocana kiz.
Anne karisma bize mudehale etme bize..diyemiyor bazi erkekler!!!!
Sen de haklisinKizsam ne ki kavga ettigimlw kaliyorum
Gercek analik yapsalar neden sevmiyelimBen bayılıyorum kendisinegörünce kalp krizim geliyor şekerim yükseliyor tansiyonum düşüyor seven gelin pek yoktur herhalde. Yani benimki sevilecek biri değil çok çabaladım ama kocamı doğurduğu icin saygım var sevgim sıfırın altında -1 milyon :)))
Hatta kaynanam hakli cikiyor ona gore Ben gecimsiz bi es oluyorum ..kocamın gozundeSen de haklisin
Gercek analik yapsalar neden sevmiyelim
Illa gel öldür beni diyolar ailecek..cok bunaldim arkadaslar esimle arami yeni yeni duzeltiyorum iyiyiz ama dun kaynanam butun gun esimle mesajlasti o yazdikca esim bana sacmalayabildigi kadar sacmaladi.zaten iki kucuk cocugun sorumlulugu omuzlarimda..bide bu fesatla ugrasiyorum..emin olmasam bu kadar dert etmem ama esimin hangi lafinin kendine ait hangi.lafinin kaynanaamin doldurusuyla oldugunu anliyabiliyorum sinir oldum dunden beri..ve inanin neden boyle oldugunuda biliyorum cunku kaynanama sessz kalmiyorum dik duruyorum ve her haksizlikta karsisinda beni buluyor ve bu kadinin isine gelmiyor ...oda huzurumu kacirmak icin elinden geleni yapiyor
Haklisinizda hirsizin hicmi sucu yokBence de kayınvalideden ziyade bu kadar zayıf olduğu için eşinizden nefret edin.