kaynanamdan nefret ediyorum

Erkekler düz mantigini bence bitirelim artik. Ne yapsalar "erkekler duzdur" diyoruz. Bahane bu ya...
Her soylenene inaniyorsa neden esinin dedigine degil de annesinin dedigine geliyor hep?
Erkek cocuk akilli, duz dusunen hatta beyni olmayan varliklar degiller. Sadece işlerine geldigi gibi davraniyorlar.

Ya bi ara ole yaptm ama gecen gittik hosgeldin bile demedi scma sapanda konusunca eve geldik esime dedim bidaha iki kucuk bebeyle sefil olup gitmem ben kadin agzini acsa sorun ..annen gelsn buraya hem bizim ev sobali dgl ayrca oglunun evi gelsn ama ben gtmem dedim o nasil muamele ediyor.insana hayvan muamelesi yapiyor annen resmen kucuk bi tartistik tabi anasini sqvundu ddi sna oyle gelmistir falan hosgeldiniz dedi ya.bilmem ne..bende netim bu konuda gtmem artk bna deme gidelm sen kendin gt oda.gelsn ama ben iki cocukla gidemem o soguk eve rezil oldguma Degmez esimde o laflarimdan snra tavirli oldugumu biliyor ara ara bni gicik etmek icin ogluma babaannene sni goturiyimmi dio alttanda guluyor bende hic birsey demiyorum

Inanin oyle cektirdiki kadin bna. .uc yillik evliyim memleketime annemlerin yaninq gitmistim esime demiski karini aradim bna bagirdi kufur etti telefonu suratima kapatti esime spyleneni duyunca sok oldum iftira atabilecek kadar aciz bi kadin ..cunku benimle bas ediyor.insana cidden ole cunku dik durdum hep gecen sene kavga ettik iki ailede vardi ve orda esimin kolundan tuttum yanima cektm herkesin gozu onunde kaynanama bu evde ne sikinti olursa olsun ev benim koca benim evlat benim dertler benim.kimse mudahale edemez ettirmem.esimide cocugumuda ezdirmem ..senin derdin herkes nasil benim. Dedigimi yapti bugune kadar bundan sonrada boyle gitsin bu gelinde kolem olsun baska bi derdin yok kolende olmam bosanmamda bence sen beni kabullenmeye bak dedim kaynanama

umarım anlattığınız gibi bir kayınvalide olursunuz :)
benim kv siz gibi konuşup sonradan çokta uygulamayanlardan işine geldiği gibi yaşayan davrananlardanda o yüzden umarım ki oğlunuz evlendikten sonra güzel bir çizgi koyup nerde ne yapılması gerektiğini bilirsiniz :)
ve sunu unutmayın örnek veriyorm gelininz olduğunda bi yere gidilcekse gelincekse oturulcaksa bu durmların oğlunuz götürse bile onla alakalı olmadığını gelininizi arayıp müsait msn gelin demeniz gerektiğini unutmayn. çünkü en çokta insana yok gibi davranılması koyuyor çünkü. ben bunu kayınvalideciğime idrak ettiremedim.. siz böyle olmayın sevgili ablacım :)

Aynen ben evdeyim .iste olan kocami arayip eve geliyor yaa ben evdeyim degilsem napacak cok.merak edjyorum ..insan evin kadinini.arar musaitmisin die

Demi hic kotulememem gerekiyor kotuledikce esim kaynanami iyi biliyor sma simdide iyi.konussam esim inanmazki biliyor annesine olan tavrimi

Bende kv den nefret ediyorum ama eşim onun lafıyla bana ağız eğse ondan daha çok nefret ederim

Benimkide doğum yaptıgım gün bile doldurmaya çalışmıstı, lohusalığım aklıma geldikçe hala midem bulanır. Baktı oğlu sallamıyor onu bu sefer yüzüme yüzüme hakaretlere başlamıstı. 1 senede 1 defa gördüm. Sanıyorduki herseyi yapıcak ilişkimizde kaldığı yerden devam edecek, cevap vermeyince oğlumun hatrına susuyor demiyorlar da, edepsizliğiyle susturuyor sanıyorlar. Onu bensiz bırakarak cezalandırdım. Mevcut bir kız evlat kaybetti

Bende artik gitmeyecem

Burada bir çoğumuz çocuk sahibi. Benim de bir kızım var Allahaskina ben neden ilerde durduk yere kızımın kocasıyla arasını açayım? Eşinizin başka sorunları vardır ne diye sizi kotulesin. Sanki düşman kuvvetlerinden bahsediyorsunuz o kişi eşinin annesi. Gelinler kendi çocuklarına ne kadar kötülük yaparsa kv ler de eslerimizi o kadar uzebilir. Biraz da ılımlı olmayı denemelisiniz.

Hepsi mi aynı fabrikadan çıkmış gibi olur.
Benimki de aramız iyiyken komşuları oğlunu hiç kıskan mıyormusun? Diye sorarmış oda oğlum sıcacık evinde, yemeği pişiyor neden kıskanayım diyormuş herkes buna hayranmış çok iyi bir anne ve kv miş anlatır anlatır dururdu.
Tabi sonra hayatımda hiçkimsenin yapmadığı vicdansızlığı yaptı orası ayrı

o konudada haklısın canım...yokmuş gibi davranıyorlar....burda okuyorum gelinlerin dertlerini, kafamda birşeyler oluşturuyorum...tek korkum şu, bazen ne kadar iyide olsan, kayınvalide önyargısı varya, bazen öyle gelen gelinlerde var..yada gelin iyi bir insan oluyor fakat gelinide dolduran çevresi oluyor..annesi , ablası yada arkadaşları gibi...öreneğin daha flörtte bile kızın cevresi önyargılı olarak, yakınlık kurma, taviz verme vb. düşünceleri sokuyorlar kızların kafalarına..
örneğin bana bile, kayınvalide olmuş kişiler diyorki, geline hiç yüz verme, yardım da etme yaranamazsın diyorlar..örneğin bnm 1 evim var, diyorumki oğlum evlenince kira ödemesin, evliliğin ilk yılları borçla, harçlai kirayla uğraşmasınlar diyorum.
ben kiraya çıkayım onlar bnm evimde otursun diyorum, çevremde herkes bana kızıyor, geline evimi verilir, onlar genç çalışıp öderler kirayı diyorlar...diyorumya her kafadan bir ses...ama şu var sevgi herşeyin ilacıdır....benim kayınvalidem 26 yıllık geliniyim 1 gün şikayet etmemiştir eşime...ayrıca hep benden yana olmuştur...inş. bende onun gibi olmak istiyorum..

Aynen ben evdeyim .iste olan kocami arayip eve geliyor yaa ben evdeyim degilsem napacak cok.merak edjyorum ..insan evin kadinini.arar musaitmisin die

öyle gelmez habersiz. ama ben çalışıyrm haftasonu evdeym ve her haftasonu nerdeyse eşimi arar eee ben buraya gidicemde götürür msn götürmezsen zaten kendim gidicem diede ekler :) madem gidiceksn nie arıosun. hadi olabilir bazn anlarımda her zaman aynısı bi yere hep beraber gidiceksek oğlum surayada gitmemiz lazım bi ayarlayn der. dönüpte bana kızım şöyle böyle dediği çokk nadirr :) e evine biri gelsn beni aramaz eşimi arar eşim çalışsa bile eşimi ara beni aramaz geldie eşime söylettirir bende gitmm oyle yaparsa. hele geçen cumartesi günü kendi annesi köye gidicekti ve herkes oraya toplancakmış. bana bunu perşembeden anlattı sizde gelin müsaitsez oğlum çalışsa bileö nemli değil sen gel gidelim falan hiçç demedi. sabah daha cumartesi saat 10 olmamış eşimi arıyor ki ee gelcek misiniz biz gidiorzda işte şöylede böylede. eşimde kızmış ben gelirim gelmem geç de gelirim sen beni nie bekliosun sabahın körü ateşe düşmüş gibi nie arıosun demş. telefonu kapatmşlar. eşimde geldi annem aradı dedi. arar tabi dedim. annenene gidicekler dimi dedm. gelcek msnz dio dedi. bana o gün gel demedi seni sabahın körünce arıyor senle garantilicek işini yani dedm. evde tartıştık bi güzel. çok sinir oldum. ben 1 ay olmadı sinir krizine girdm kayınvalideme gittim hem ağladım hem anlatttım böyle şeylern yanlş olduğunu vs ama değişen bişi yok görüldüğü gibi tabi. siz olsanız zorunuza gitmz mi. sırf iyi niyetmden eşimin annenesine o gün gittik. oturdk ettk kalkıcaz kalkcaksan senide eve bırakalım dedi eşim kayınvalideme. siz nereye gitceksnz ne işiniz var diyo :) eve gidicez anne dedi. kalktk neyse bi yere bıraktk çarşı gibi. iyi siz gelmicekseniz işinize gücünüze bkın iyi gelmeyn etmeyn die laf vura vura arabadn indi sanki biz söz vermişizde ordan ona geçicekmişiz gibi konuşuyor güler msn ağlar mısın :) napayım ne dieyim ben bu kadına yani :) eşimle tartıştığmız yanıma kar kaldı akşam oturdk evde konuştk adam diyor ben ne diyim şimdi napayım yani haklısn ama ne dyim dior. doğru ne desin ki değişmeyen birine. ben kendim konuştm çözümü olmadı kaç kere eşimde ddi yok bilerek işine geldiği gibi yaşıyorr :) hayırlısı uzun oldu kusura bakmayın bunlar daha basitleri :)

Demi hic kotulememem gerekiyor kotuledikce esim kaynanami iyi biliyor sma simdide iyi.konussam esim inanmazki biliyor annesine olan tavrimi
iyi konuşmasan bile, sana bir laf getirdiğinde, eşine kötü yorum yapma...senden yorum gelmedikçe, zamanla laf getirip götürmeyi de bırakır...

= sizin kv. Ama eşiniz ne demek kim var evde anne dese, bir daha böyle çatalını ortaya çıkaramazdı. Ben mesela, iş ortamında da çalışanlar arasında bir haksızlık, anlaşmazlık, adam kayırma, müdüre yalakalık vb olayları gördüğümde çalışanlardan çok müdürde buluyorum suçu. Çünkü müdür kaliteli ve düzgün olsa çalışanlar da ister istemez öyle olurlar.

Deneyecem de oyle.seyler yasadimki madem oglunun iyiligini.dusunuyor yeni.evlenmis kalkip.sana baska kiz alayim nden diyor veya benle.konusmadigi halde.neden karin bna bagrdi kufur etti die iftira atiyor yada.neden dugunde.taktigi.bileziklerimden ikisi sahte.cikti veya.neden annemgile gittigimde esim iki gun sonra bosanalim die.tuttrdu veya.neden ben bi kucuk bebegimle ikinciye hamile kaldigimda bi tas corbaya muhtacken yardima gelmeyip misafirlige bi yere gidince evime.esimin yanina geliyor yada neden dogum yaptim ameliyat.sirasinda kanser.kitlesini farkettiler sonuclarini bi hafta.sonra.ogrendik beni.aramadi hic.noldu.die.ama gecen.durduk yere ee.nldu ölüyonmu yksa die.dalga.gecti

benmde kv me oğlunu nasul evlendirceksn çok düşknsün diyolarmş sen evlendiremezsin diolarmş ama o evlendirmş çokda rahatmış güyaa :) umarım öyledir dicemde bazen belli ediyor rahat olmadığı eşime telefonda ne yediniz die sürekli soruyordu aç kalıo sanki adam evde evlendi evleneli 10 kilo aldı göz var nizam var ama nerdee

Geçmiş olsun kitlenizden birşey çıkmamıştır inşaallah kayınvalideniz gerçekten kötü biri sınırda kişilik bozukluğu diye hastalık var aynı onun gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…