- 28 Aralık 2015
- 1.345
- 722
- 31
- Konu Sahibi Unicorn kadin
o konudada haklısın canım...yokmuş gibi davranıyorlar....burda okuyorum gelinlerin dertlerini, kafamda birşeyler oluşturuyorum...tek korkum şu, bazen ne kadar iyide olsan, kayınvalide önyargısı varya, bazen öyle gelen gelinlerde var..yada gelin iyi bir insan oluyor fakat gelinide dolduran çevresi oluyor..annesi , ablası yada arkadaşları gibi...öreneğin daha flörtte bile kızın cevresi önyargılı olarak, yakınlık kurma, taviz verme vb. düşünceleri sokuyorlar kızların kafalarına..
örneğin bana bile, kayınvalide olmuş kişiler diyorki, geline hiç yüz verme, yardım da etme yaranamazsın diyorlar..örneğin bnm 1 evim var, diyorumki oğlum evlenince kira ödemesin, evliliğin ilk yılları borçla, harçlai kirayla uğraşmasınlar diyorum.
ben kiraya çıkayım onlar bnm evimde otursun diyorum, çevremde herkes bana kızıyor, geline evimi verilir, onlar genç çalışıp öderler kirayı diyorlar...diyorumya her kafadan bir ses...ama şu var sevgi herşeyin ilacıdır....benim kayınvalidem 26 yıllık geliniyim 1 gün şikayet etmemiştir eşime...ayrıca hep benden yana olmuştur...inş. bende onun gibi olmak istiyorum..
valla ben kayınvalideme hiç önyargılı olmadım başta hatta çok ç
Aynen benimkide arardi ne yediniz die.zikkim yiyoruz diyesi geliyor.insanin
ay deme yinede öyle kız kıyamam geçen konusu geçti biri ne yediniz die sormş kayınbabama bend ay o ne ya herkesn yedğini soruyor ne kadar ayıp hiç sevmem öyle şeyleri dedim :) anladı büyük ihtimal ne demek istediğimi kayınvalidemdee