Kaynanamdan bıktım

Büyük ihtimalle ailesi sıkıntı eder bir tane kız daha vardı 19 yaşında kondom delen falan. Onun da ailesi sıkıntı çıkarıyordu yanlış hatırlamıyorsam. Şu an durumu toparlanabilir gibi bence. Kadın sığınma evleri daha üst seviyede fiziksel şiddet gören, yaşamı tehdit altında olan kadınlar için diye biliyorum. Biraz dişlerini gösterse ve biraz ayaklarının üzerinde durmak için çabalasa bu kadar sıkıntı olmayacak gibi. Burada daha zor durumda olan kadınlar da vardı ama hayatının iplerini eline almaya çalışan ve bunu başaran. Şimdilik yol göstermemiz daha mantıklı gibi geliyor.

Tek şansın gizlice korunup bebeğin olmamasiydi. Cünkü bu zihniyetdeki insanlar "bu kısır" diye boşardi seni. Baba evinden de hayır yok ki. Allah tümünün cezasını versin. Senin tek kurtulma yolun (eger kurtulmak istiyorsan) devlete sığınmak. İnsanlıktan nasibini almamislar hepsi. Sinir oldum ya

Bunu çoktan düşünmüştür. Belki imkan yoktur. Hem insanlarla uğraşmak da kolay değil. Yüzüne kezzap atılan bir kız vardı,evlenecek simdi o kötülüğü yapanla. O kadar uğraştılar kız için, şimdi evlenecek. Böyle şeyler de var. Hiç kolay değil.

Niye kayınvalideyle oturulur? Neden oğlumun parasını yiyorsun diyen kayınvalideye sende kocanın parasını yemişsin denmez? Bir kadının başka bir kadına para yiyici gözüyle bakması ne kadar çirkin.
Gencecik kızlar bu zihniyet ile büyütülüyor çünkü. Normali bu oluyor bazılarının. Gittiğim bir halk eğitim kursunda, 19 yaşlarında bir kız, askerliğini dahi yapmamış kocası ile kv ile beraber oturmaya çok hevesli idi. Kursta ki tüm kadınlar konuştu ama asla ikna olmadı. Normal karşılıyordu bu durumu çünkü.

keske aynı evi kabul etmeseydiniz bir sure daha bekleseydin yada bebek için bekleseydin 2. cocuk için acele etmeyin bu kadar hizmet etmeyin siz hamilesiniz

Anladığım kadarıyla böyle davransa kadın oğluna söyler. Oğlu bunu döver. Babası da eve almaz. Bildiğin girdap.

salak işte koca kolay bulunmuyorki hizmetcilik etmeye meraklı.

evet aynı mahalle bile bir hata kv oğlunu bir sahipleniyorki parasınıda kendi yesin elin kızıda ona hizmetçilik etsin torun versin ooohhhh ne güzel hayat .

Kadın erkekte 24 25 ten önce evenmemeli.

Aynı mahalleyi geç ben ayrı şehire kaçtım burda bile rüzgarları esiyor tepemde aynı şehirde olsam ne olurdu kimbilir. Başta niye kabul ederler ben de anlamıyorum.

Hayir suan susmali evladi icin cunku bunlari yapan gayette dayak atabilir anca cocuk dogduktan sonra bu dediklerinizi yapabilir oda zor ama

Benim kayınvalidem melek gibidir. Ama evmiz yapılana kadar evliliğimizin ilk 6 ayı birlikte yaşadık. Bana 1 ayda tamamlanır demişlerdi öyle kabul etmiştim. O 6 ay nasıl daraldığımı Allah bilir. Gelinim sonuçta kendimi çok kasıyordm. İşten eve gelirken ayaklarım geri geri giderdi. Apartman bi de aile apartmanı girdiğim çıktığım herkes trafından izlenirdi. Kayın valide ve kayınpeder çok iyiydi ama bi yerden sonra bende alınganlıklar başlamıştı. Kayınvalide kendini hizmete adamış bir kadın. Sürekli ayakta. Ben oturmaya utanırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…