Kaynanamdan bıktım

Neden ağlıyorsun ki. Cevabını versene versene ağzının payını. İş yapma yahu delirecem neden bu kadar pısırıksın güçlü ol. Hiç kimsenin sana böyle davranmaya hakkı yok. Bana biri böyle davranacak onu pişman ederdim. Bi de anne diyorsun ya kadına pes. Suç kimsede değil sende. İnsan bu kadar da kendini ezdirmez pess...

Herkese merhaba. Çok canım sıkkın hep ağlıyorum. Kaynanamla aynı evde yaşıyoruz. 1 yillik evliyim ve hamileyim yakinda dogurcam. Kaynanam beni canimdan bezdiriyour. Kahve istiyor yapiyorum begenmiyor yeniden yaptiriyor cam silmemi istiyir anne ağırlaştım yapamiyorum diyorum sen ne işe yararsin ki anca oğlumun parasini ye diyor. Kilo aldım hamileliğimde sistim. Ultrasonda doktor kontrolünde hep kv yanimda oluyor. Gecen hafta kontrole gittik bebegim 2700 gram oldugunu söyledi doktor. Eve geldik aksam çay içerken kv gülerek dedi ki sen de kurbanlık dana kadar oldun ama çocuğun hiç kilo almamış. Eşime baktı dedi ki ben seni 4 kg doğurdum. En son da dün igne vurdurmaya gittik bana. Erkek hemşire ignemo yaptı. Eve gidene kadar bana kızdı elin adamının önünde nasıl siyirdin o kadar kilodunu diye. Çok üzülüyorum elimden bir şey gelmiyor hep ağlıyorum ne yapcam ben bir akıl verin nolurr

terbiyesiz, pislik
hamile kadına söylenecek söz mü
Allah belasını versin oruçlu ağzımla beddua ettiriyor pislik kadın

Maalesef genç kızlar bir an önce evlenelim, nişanlımada aşığım, nasılsa bir süre sonra kendi evimiz olur düşüncesine girip baştan kayınvalide ve nişanlının kurduğu tuzağa düşüyorlar, sonra ayıkla pirincin taşını.
O yüzden genç kızlar evlenmeye karar vermeden 3 ay BDV de takılmalı.Bakalim hangi kiz kv yaninda yasamaya tamam diyor hatta evlilikten direkt vazgeçerler 😃

Herkese merhaba. Çok canım sıkkın hep ağlıyorum. Kaynanamla aynı evde yaşıyoruz. 1 yillik evliyim ve hamileyim yakinda dogurcam. Kaynanam beni canimdan bezdiriyour. Kahve istiyor yapiyorum begenmiyor yeniden yaptiriyor cam silmemi istiyir anne ağırlaştım yapamiyorum diyorum sen ne işe yararsin ki anca oğlumun parasini ye diyor. Kilo aldım hamileliğimde sistim. Ultrasonda doktor kontrolünde hep kv yanimda oluyor. Gecen hafta kontrole gittik bebegim 2700 gram oldugunu söyledi doktor. Eve geldik aksam çay içerken kv gülerek dedi ki sen de kurbanlık dana kadar oldun ama çocuğun hiç kilo almamış. Eşime baktı dedi ki ben seni 4 kg doğurdum. En son da dün igne vurdurmaya gittik bana. Erkek hemşire ignemo yaptı. Eve gidene kadar bana kızdı elin adamının önünde nasıl siyirdin o kadar kilodunu diye. Çok üzülüyorum elimden bir şey gelmiyor hep ağlıyorum ne yapcam ben bir akıl verin nolurr
Allah yardımcınız olsun aynı dertten muzdaribim bende, tek yolu evinizi ayırmak

Eşimi gördüm hoşlandim beraber gezdik falan sonra komşunun biri söylemiş babamın haberi olmuş evleneceksin benim kızım gezemez elin adamiyla dedi evlendim mecburen. Başka ece çıkacak para yok ki
uzun zamandır eşimle ev almayı düşünüyoruz dün bir ev beğendik konum olarak genişlik olarak tam bizim istediğimiz gibi ve fiyatıda baya uygun tek sorun kayınvalidemle aynı mahallede olması dün gecedn beri uykularımı kaçırıyor ki eşimin ailesiyle bir sorunumuz yok ufak tefek şeyler dışında aynı mahallede oturmak bile benim uykularımı kaçırırken siz nasıl aynı evde oturmayı kabul ediyosunuz anlamıyorum sevginiz, aşkınız işe yarıyormu gördüğüm kadarıyla yaramıyor.

Eşinizle konuşup ayrı eve çıkma imkanınız yokmu? Durumu anlatın böyle böyle yapıyor diyin belki anlayış gösterir ayri eve çıkarsınız. Bu arada kv falan kız çocuklarını okutmaya karşı olup hastaneye gidince bayan doktor, hemşire ariyan cahil kadınlara benziyor. Allah yardımcınız olsun.

Ya mune abla gerçekten böyle konuları okuyunca üzüntüden sinirleniyo insan ister istemez, 20 yaş küçük bi yaş değil gayet de kendi ayakları üzerinde devam edebilecek bir yaş, hadi yaptın bi hata evlenmeyi kabul ettin ama ayrı eve çıkmaya para yok derken çocuk bedava büyüyen bir şey sanki.eminim ki o çocuğun devamı da gelicek , e çocukların yaşayacağı içinde bulunacağı ortam ortada , onlara ayrı üzül.evde sistematik işkence gibi ana oğul var (he biraz dişli hatta cazgır dedikleri tipte bi kadın olsa bastıracak belki) kendini kaçıp kurtarmanın yoluna bakması lazımken şimdi biz bu konuya ne yazsak çözüm olacak ki?hadi tek başına olsa neyse kaçar kurar hayatını cesaretini toplayıp
20 yaş küçük değil ama yine de insanın cahil tecrübesiz olduğu bir yaş, ailede de kız çocuk itibar görmüyorsa, erkeklerle görüşmek namussuzluk sayılıyorsa, öyle bir çevrede yetişen kız hem evliliği kurtuluş gibi görüyor, hem de çevreden gördüğünü doğru sanıyor, babadan korkarak da büyüdüyse zaten imkanı yok ne babaya ne kocaya ne kayınvalideye gık diyemez, onlar bu kızın hayatı hakkında hüküm verir, onlar nasıl istiyorsa öyle yaşar, şunu da dile getireyim bu kızın buraya üye olduğu anlaşılsın sana kötü akıllar veren kötü kadınlarla arkadaş mı oluyorsun ahlaksız diye dayak da yer, var böyle insanlar ve maalesef var olmaya da devam edecekler, buradan tek diyebileceğim kızlar babalarına rağmen okusun çalışsın, gerekirse dünyayı ayağa kaldırsınlar ama meslek edinsinler.
iste bu kaynanalardaki vicdansızlığı anlayamıyorum
Elkizi diye boyle nasil iskence edilir
Vurun abaliya hesabi
ALLAH ıslah etsin vicdan versin
Kendileri kadın değil, onlar ulvi canlılar zira erkek annesi onlar, hepsi için demiyorum sadece konudaki kayınvalide modelleri içindir lafım, onlar erkek doğurdular, oğullarının evleneceği kadın kim ki altı üstü kız olarak doğmuş bir canlı, oğullarına hizmet edecek, eşin annesine hizmet edecek, kalk deyince kalkacak, otur deyince oturacak, söz dinleyecek kaşık düşmanları kızlar.
İşin daha da garibi böyle kötü zihniyetteki kayınvalidelere de sabır taşı gibi sessiz kızlar geliyor, şöyle eli maşalı lafa laf çarpan bir kız gelse hepsi dut yemiş bülbüle döner ama maalesef o konuda ballılar bu tip kayınvalideler.

Korkunç gerçekten korkunç ya. Bir insanın hayatı ne kadar rezil edilebilir ki daha? Ne demek okumama gerek yok evleneceksin? Kız çocuklarını nasıl bu kadar rahatça kendilerine ait bir obje gibi kullanabiliyor, kiminle nerede nasıl yaşayacağına karar verebiliyorlar ya? Rezalet. Karşınızdakiler de insanlıktan nasibini almamış ki. Sadece neden çocuk için bu kadar acele ettiniz? 20 yaş bebek sahibi olmak için küçük. Kaldı ki kendi eviniz yok, sağlıklı bir ilişki yok, ekonomik durumunuz iyi değil. Siz istismar ediliyorsunuz. Bu ortamda çocuk nasıl büyüyecek? Zor bir şey yani çocuk yetiştirmek. Ayrıca oğlumun parasını yiyorsun ne ya! Lütfen tüm kadınlar okusun ve çalışsın, kimse böyle saçma sapan muamelelere maruz kalmasın.

O yüzden genç kızlar evlenmeye karar vermeden 3 ay BDV de takılmalı.Bakalim hangi kiz kv yaninda yasamaya tamam diyor hatta evlilikten direkt vazgeçerler 😃
Aynen öyle, valla keşke evlenmeyi düşünen kızlar önce buraya bir üye olsa, aynı evde yaşamak bir yana aynı apartmanda, muhitte bile oturmazlar, ki oturmasınlar da zaten :) kimse kimseye yakın oturmasın, herkes evini sorumluluğunu bilsin, evlenmek kaçmıyor, evlenmeye çok niyeti olan erkek önce bir ev kurmayı anasından babasından bağımsız yaşamayı öğrensin sonra gitsin seninle evleneceğim desin.

Niye onunla oturup heryere yanınızda gezidiriyorsunuz ki? Çekin resti ayrı eve çıkın.

Daha bunun lohusalığı, uykusuzluğu, emzirmesi derken gerçekten çekecek misiniz bu kadını?

20 yaş küçük değil ama yine de insanın cahil tecrübesiz olduğu bir yaş, ailede de kız çocuk itibar görmüyorsa, erkeklerle görüşmek namussuzluk sayılıyorsa, öyle bir çevrede yetişen kız hem evliliği kurtuluş gibi görüyor, hem de çevreden gördüğünü doğru sanıyor, babadan korkarak da büyüdüyse zaten imkanı yok ne babaya ne kocaya ne kayınvalideye gık diyemez, onlar bu kızın hayatı hakkında hüküm verir, onlar nasıl istiyorsa öyle yaşar, şunu da dile getireyim bu kızın buraya üye olduğu anlaşılsın sana kötü akıllar veren kötü kadınlarla arkadaş mı oluyorsun ahlaksız diye dayak da yer, var böyle insanlar ve maalesef var olmaya da devam edecekler, buradan tek diyebileceğim kızlar babalarına rağmen okusun çalışsın, gerekirse dünyayı ayağa kaldırsınlar ama meslek edinsinler.

Kendileri kadın değil, onlar ulvi canlılar zira erkek annesi onlar, hepsi için demiyorum sadece konudaki kayınvalide modelleri içindir lafım, onlar erkek doğurdular, oğullarının evleneceği kadın kim ki altı üstü kız olarak doğmuş bir canlı, oğullarına hizmet edecek, eşin annesine hizmet edecek, kalk deyince kalkacak, otur deyince oturacak, söz dinleyecek kaşık düşmanları kızlar.
İşin daha da garibi böyle kötü zihniyetteki kayınvalidelere de sabır taşı gibi sessiz kızlar geliyor, şöyle eli maşalı lafa laf çarpan bir kız gelse hepsi dut yemiş bülbüle döner ama maalesef o konuda ballılar bu tip kayınvalideler.
20 yaş evlenmek ve ev geçindirmek için çok ufak bir yaş. Kız yazık günah baba evinde gördüğü eziyeti koca evinde bin kat fazla görüyor. Hayatı boyunca esaret yaşayacak. Çok fazla böyle kadın var. Evlenmese bile aile evinin dışında kendi hayatları olamıyor.

Bu ne bicim insanmis vallaha bende kayincalidemle oturuyorum 3 yildir bana hic demez cay koy sunu yap bunu yap diye

Ya bir de gittiğim jinekologların hepsi erkek,alçımı saran erkek,markete gidip ped aldığımda kasiyer erkek. Beyin savaşların yapıldığı 21. Yüzyılda cinsiyet ayrımı yapan insanlardan nefret ediyorum. Adolf Hitler olsam da böylelerini taksam diye düşünüyorum kusura bakmayın

Aynen öyle, valla keşke evlenmeyi düşünen kızlar önce buraya bir üye olsa, aynı evde yaşamak bir yana aynı apartmanda, muhitte bile oturmazlar, ki oturmasınlar da zaten :) kimse kimseye yakın oturmasın, herkes evini sorumluluğunu bilsin, evlenmek kaçmıyor, evlenmeye çok niyeti olan erkek önce bir ev kurmayı anasından babasından bağımsız yaşamayı öğrensin sonra gitsin seninle evleneceğim desin.
Valla ben evlenmeyi düşünürken buradaki o kadar çok konuyu okudum ki dışarıdan 🙈 üye değildim.ama,kaynana kayınbaba elti aynı apartman hamile altın düğün herseyi okudum😁😁😁
O şekilde evlendim. Benim öyle.akil verecek arkamda peşimde duracak annem de yok. Ben kendi kendimi ceviriyorum her anlamda yemek yapmayı dahi kendim öğrendim herseyi tek başına yaptim :) ve suan ne karışan var ne eden
Bir sey demeye bile cekiniyorlar. Cat kapı kimse gelemez. Evime düzenime kimse karışamaz 😁 cok mu zekiyim hayır. Sadece bu işler böyle olmalı evlilik bu 2 kişi arasında oluyor zaten yuvalar bu aileler yüzünden dağılıyor senin annen bunu dedi baban bunu yaptı kaynanam şöyle zırt pırt. :)

Böyle diyoruz ama bu kadınlara korunma hakkını bile kullandırtmıyorlar.
Çok üzgünüm bu coğrafya kadınları yani bizim için.. kader motifinde babanın kurbanı olmuş.. herşeyi geçtim bir anne baba nasıl öz kızına bunları reva görür.. hiç mi değeri çok öz çocuğunun milletin yanına veriyor hizmetçi diye evlendirmişmiş.. anne babasından değer göremeyen biri nasıl hayatta kendini savunur.. güçlü kişilik oluşturmak çok zor bu coğrafyada kadın olarak. Acaba Mune Mune ulaşıp birşeyler yapamaz mıyız? Kadın sığınma evi gibi.. tabi adamın karısı.. ailesi desen kızları umrunda değil

4 kilo cocuk doğurmakla mi övünüyor :olamaz::KK57:
Allah aşkına esin suan kaç kilo 😁😂😂 şeker hastalığı kolestrol gibi bişeyleri var mı
Of tam cahiline denk gelmişsin sen canim ya Allah yardımcın olsun.
Sanki süt bebesi gibi peşinde kaynanaya gidiyorsun doktora igne vurulyorsun laf yiyorsun ev temizliği hizmet bekleniyor senden kocan a sorsana ne demeye evlenmiş seninle annesini atmis senin üzerine dışarıda keyfine bakıyor herhalde. Olmaz böyle ayrı eve çıkmanız şart. Doğumdan sonra hersey daha da zor olur herşeye burnunu sokar kaynanan ben sana diyim. Gerçi şimdi ortam da kötü nasil olacaksa ev ayırma falan ama iş kocanda bitiyor bir yerde. Bir de herşeye susup dertlenip ağlama yeri geldi mi cevabını ver canım bu ne böyle

X