• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanayla beraber yaşamak

Bak bacım ben köle gibi iş yaptım üstüne belimi sakatladım 2 yıldır ağrıdan duramıyorum ama yine yaranamadım yine yaranamadım restini çek ister dedikodu yapsınlar ister kocandan boşatsınlar ailen de kabul etmiyorsa git sığınma evine zamanla hayatını kurarsın. 3 senede beni verem ettiler düşünmediğim komplo teorisi kalmadı. Halen de cebelleşiyorum gözümü kararttım ne olacaksa olacak. Çok da düşünmeye gerek yok iş yapma sadece çocuğuna bak sen onların kahrını çekme onlar senınkını ceksın baktın olmuyor çık git yoluna bak. Çok üzüldüm Allah kolaylık versin
Kaynanam iyi biri yani bana karşı cevresine çok kötü ağzı bozuk ama bana iyi acaba ayrılmıyım diyemi bilmiyorum ben 7 yada 8 de kalkarım o daha hava karanlıkken kalkar iş yapar sabahın köründe halı yıkar ya işimi beğenmiyor yada dediğim gibi ayrılmam için bahane bulmamı istemiyor keşke bana biraz kötü olsaydı bahanem olurdu eşimi öyle ikna ederdim

kötü gelin olmayı göze alıp geç kalk, işleri yapma, çocukla vakit geçir, eşin huzursuz ortamdan sıkılsın iyice. madem onun bi sorumluluğu yok, sen de sorumluluk alma.
Allah yardımcın olsun arkadaşım benim altlı üstlü ben bile bazen sıkılıyorum derler ya beterin beteri vardır diye Allah gönlüne göre versin su mubarek günlerde insallah
Allah razı olsun inşallah sagol

Kaynanam iyi biri yani bana karşı cevresine çok kötü ağzı bozuk ama bana iyi acaba ayrılmıyım diyemi bilmiyorum ben 7 yada 8 de kalkarım o daha hava karanlıkken kalkar iş yapar sabahın köründe halı yıkar ya işimi beğenmiyor yada dediğim gibi ayrılmam için bahane bulmamı istemiyor keşke bana biraz kötü olsaydı bahanem olurdu eşimi öyle ikna ederdim
150 kişi klan hayatı yaşamak yeterince geçerli bir sebep bence.

Ama siz tüm çözüm yollarını tıkıyorsunuz, bu şekilde pasif devam ederseniz kutu kutu antidepresan yutan kadınlardan olacaksınız Allah korusun.

Sen hiçbir şey yapmayıp insanların seni anlamasını falan mı bekliyorsun? Ben mi öyle anladım! Herkes rahat niye rahatlarını bozsunlar? Bişeyler yapman şart. Ben iş bulup çalışıcam ayrı eve çıkıcaz de. Yatak odana alma adamı. Kaynanana kayınbabana onlarla oturmak istemediğini kaldırıldığını anlat. Babanın direk karşısına çık, bana sahip çık de. Ama gerçekten dik durman lazım. Yoksa anlattığın aile yapısı içinde şiddet görürsün. Dik duramayacaksan kaderine razı olmaktan başka bir çaren yok. Senden başka da kimse seni savunmaz haberin olsun
Ben yatak odasına almasam adamı onun umrumda olmaz bazen diyorum keşke biraz istekli olsa belki o düşünceler sayesinde evi ayırırdık ama nerde şans olmayınca hiç olmuyor

Eger burada söylenenlerin hiçbirini yapamayacaksaniz, bosanamayacaksaniz, her yil bir çocuk doğurun, tabiri caizse kendi ..okunuzu zor temizleyin, o zaman işler degisir, onlar birlikte oturmak istemez, işlere yetişemeyen bir gelin, sürekli çocuk sesi zırıltısi...

O zaman işler değişir.. denenmiştir..

Karşı komsum çok zengin bir ailenin gelini.
Kızcağız gelin geldigi gunden itibaren her gün kaynanasına gidiyordu, evde iki de gorumce olmasina ragmen her ise tek başına bakıyordu, hatta bana diyorduki cuma günleri temiLikt gunu dip köşe..kaynanaya temizliğe gidiyir birde.. kaynanasinin tüm sülalesini surekli kahvaltiya kahveye yemeğe güne davet ediyordu..artık bana gelip agliyirdu gelin.. boşanmaya ailesi karsiydi..resimli olacağı yok sen üst üste dogur, dediğimi yapti, simdi arayıp sormuyorlar bile, doğum yaptı bakmamak icin el gibi geldiler...

Simdi evinde canı isterse gidiyor isrmezsei gitmiyor
Valalhi çok düşündüm onu benim bir tane var bitirdi beni çok şımarık öbürlerinin nasıl bakarım düşüncesi beni mahvediyor

Cok uzuldum ya ne zordur o kalabalikla yasamak Allah sabir versin arkadasim. İste insanin cahilligine geliyor bazi seyler iki yil canim biseycik olmaz hemen geçer sonra evimize geceriz diyorsun ama o isler kopruyu gecene kadar oyle. Cocuk da var mecbur katlanacak birakip gidemez diyor esin. Ancak kv ve digerleriyle huzursuzluklar yasansaydi esin gitmeye razi olurdu sanirim

Ben yatak odasına almasam adamı onun umrumda olmaz bazen diyorum keşke biraz istekli olsa belki o düşünceler sayesinde evi ayırırdık ama nerde şans olmayınca hiç olmuyor
Kırmamak için hiç yorum yapmadım ama cinsel olarak karşılıklı çekim hissetmediğiniz sizi sadece tatmin olmak için kullanan hatta çoğu mesajınızdan anladığım kadarıyla size sevgi bile duymayan biriyle evli olunca elinize ne geçiyor hizmet etmekten başka ? Boşanırsan ne olur öldürürler mi ? E sen zaten böyle ölüp gideceksin bu yaşadığın hayat mı yatılı bir işe girip bu işleri yapsan hiç yoktan cebine para girer gerçekten yaşayacağın bir hayat var o hayattaki amacında seni sevmeyen sırf evin gelini işte iş yapsın diye alan bir adamla mı geçirmek istiyorsun

Okurken içim sıkıldı. Bu ne ya ! Böyle hayat mı geçer? Hasta olursun. Ailene de bravo! Al çocuğunu git . Geri dönme baban kovsa bile. Kapı dışarı edecek değil ya. Eşinin maddi durumu ayrı oturmaya yeter mi?

2018 yılında bu cahillik neden ki acaba ?

Köle gibi yaşamaya devam.
Mesela artık kadınlar falan çalışıyor biliyor musun?
Kadın sığınma evleri falan var bildin mi ?
El aleme hizmetçilik yapacağına el işinde çalış sigortan maaşın guvencen emekliligin olur üstelik sana insan gibi davranırlar köle gibi değil.

Ayrıca verdiği sözü tutmayan yalancı esini hizmetci gibi goren kocanı hala sevmen senin icin sacimi boyaticam falan demen çok enteresan.
Yanina bile yatmaman adam yerine koymaman lazım çünkü.
Adam olan verdiği sözde durur da bizim buralarda.

Ailen arkanda durmadıkça hiçbirşey yapamazsın Can'ım.Allah kolaylık versin.

Bir durun diyen yok,deseler ne olacak laciverdi de siz de var diyecekler.

Ben boyle evlerde nasil sevisilip banyoya girildigini merak ediyorum ..
rezil gibi
bildiğin rezil gibi
sesin çıkmaz soluğun çıkmaz zaten hiçte bişey anlamazsın
banyoyada herkes yatınca girersin
en azından ben böyleyim

sonuç
sağlam bir psikiyatr yeşil reçeteler terapiler
aklım olsaydı zaten beraber oturmayı bırak evlenmezdim

Kizlarimiza duyurulur. Belirli sene bile olsa kayinvalide yanina yerlesmeyin.
Gecen gün bi arkadasim anlatti onun kuzeni de kv yanina yerlesmis (göya 1seneligine) daha hala oradan cikamamis..
Inanmayin böyle vaatlere!

Konu sahibi arkadasim allah kolaylik versin. Eger tahammül edemiyorsan siginma evlerini arastir dedim

Kizlarimiza duyurulur. Belirli sene bile olsa kayinvalide yanina yerlesmeyin.
Gecen gün bi arkadasim anlatti onun kuzeni de kv yanina yerlesmis (göya 1seneligine) daha hala oradan cikamamis..
Inanmayin böyle vaatlere!

Konu sahibi arkadasim allah kolaylik versin. Eger tahammül edemiyorsan siginma evlerini arastir dedim
ay evet bencede bir platform falan açılsın
kadınlar klubüne giren yeni evlenecek genç kızların direk karşısına çıksın
kanmayın vaatlere falan diye

bende 1 sene oturacaktım
8 sene oldu

ay evet bencede bir platform falan açılsın
kadınlar klubüne giren yeni evlenecek genç kızların direk karşısına çıksın
kanmayın vaatlere falan diye

bende 1 sene oturacaktım
8 sene oldu
Cok iyi bir fikir arkadas :) tabi kizlarimiz okursa...

Back