• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanayla beraber yaşamak

Cok iyi bir fikir arkadas :) tabi kizlarimiz okursa...
söylede bir durum var
burada ne kadar konuşulsa konuşulsun
o vaatlere hep kanılacak
kimse de demeyecekki tecrübeyle sabitlemişler
yaşayıp görecek bazıları tıpkı ben gibi

söylede bir durum var
burada ne kadar konuşulsa konuşulsun
o vaatlere hep kanılacak
kimse de demeyecekki tecrübeyle sabitlemişler
yaşayıp görecek bazıları tıpkı ben gibi
Evet aynisi ben yorumumu yazdiktan sonra düsündüm. "Benim es sözünde durur" diyip yine yapicaklarini yaparlar..

Içim bayıldı ya. Bosanamazsin cünkü cesaretin yok. Bunun baska hicbi bahanesi yok. Sen yetişkin bir insansın, sen bir bireysin! Ailen arkanda olmasa bile ayakta durabilirsin. Elin ayağın gözün var sonucta Allaha şükür...

Kaynanam iyi biri yani bana karşı cevresine çok kötü ağzı bozuk ama bana iyi acaba ayrılmıyım diyemi bilmiyorum ben 7 yada 8 de kalkarım o daha hava karanlıkken kalkar iş yapar sabahın köründe halı yıkar ya işimi beğenmiyor yada dediğim gibi ayrılmam için bahane bulmamı istemiyor keşke bana biraz kötü olsaydı bahanem olurdu eşimi öyle ikna ederdim
Anlaşıyorsanız ve birbirinizi seviyorsanız kocanızı rahatsız edecek bir durum kalmamış ortada. Erkekler için rahatsız olacak bir durum bulmak da zor zaten. Ne de olsa aileleri. İçgüveysi yaşasalar da anlasalar yeridir

kendimi gelin görümce kaynana hatta elti yerine koyuyorum
Vardır bunların bir bildiği ki koloni halinde yaşıyorlar diyorum
Yok arkadaş vallahi bulamıyorum öyle bir neden
Neden bir kadın başka bir kadınla 7/24 aynı evde olmak istesin ki
Kaynana olsam da istemem gelini
Gelin olsam da istemem kaynanayı

Ben yatak odasına almasam adamı onun umrumda olmaz bazen diyorum keşke biraz istekli olsa belki o düşünceler sayesinde evi ayırırdık ama nerde şans olmayınca hiç olmuyor
Şansla ne alakası var
O kadar şey söylemiş sen çıkmış yatak odası diyorsun
Diğerlerini dene
Sesin çıksın biraz
Gerçi senin kocan ne diye evlenmiş anlamadım ya neyse

Back