Tövbe yarabbiHerkese merhaba. Çok canım sıkkın hep ağlıyorum. Kaynanamla aynı evde yaşıyoruz. 1 yillik evliyim ve hamileyim yakinda dogurcam. Kaynanam beni canimdan bezdiriyour. Kahve istiyor yapiyorum begenmiyor yeniden yaptiriyor cam silmemi istiyir anne ağırlaştım yapamiyorum diyorum sen ne işe yararsin ki anca oğlumun parasini ye diyor. Kilo aldım hamileliğimde sistim. Ultrasonda doktor kontrolünde hep kv yanimda oluyor. Gecen hafta kontrole gittik bebegim 2700 gram oldugunu söyledi doktor. Eve geldik aksam çay içerken kv gülerek dedi ki sen de kurbanlık dana kadar oldun ama çocuğun hiç kilo almamış. Eşime baktı dedi ki ben seni 4 kg doğurdum. En son da dün igne vurdurmaya gittik bana. Erkek hemşire ignemo yaptı. Eve gidene kadar bana kızdı elin adamının önünde nasıl siyirdin o kadar kilodunu diye. Çok üzülüyorum elimden bir şey gelmiyor hep ağlıyorum ne yapcam ben bir akıl verin nolurr
Kocam da kizdi eve gidince kv söyledi böyle böyle diye. Elin adamina g*tünu mü aciyorsun sen bi de anne olacaksin dedi bir daha erkeğe iğne vurdurmak yok dediHerkese merhaba. Çok canım sıkkın hep ağlıyorum. Kaynanamla aynı evde yaşıyoruz. 1 yillik evliyim ve hamileyim yakinda dogurcam. Kaynanam beni canimdan bezdiriyour. Kahve istiyor yapiyorum begenmiyor yeniden yaptiriyor cam silmemi istiyir anne ağırlaştım yapamiyorum diyorum sen ne işe yararsin ki anca oğlumun parasini ye diyor. Kilo aldım hamileliğimde sistim. Ultrasonda doktor kontrolünde hep kv yanimda oluyor. Gecen hafta kontrole gittik bebegim 2700 gram oldugunu söyledi doktor. Eve geldik aksam çay içerken kv gülerek dedi ki sen de kurbanlık dana kadar oldun ama çocuğun hiç kilo almamış. Eşime baktı dedi ki ben seni 4 kg doğurdum. En son da dün igne vurdurmaya gittik bana. Erkek hemşire ignemo yaptı. Eve gidene kadar bana kızdı elin adamının önünde nasıl siyirdin o kadar kilodunu diye. Çok üzülüyorum elimden bir şey gelmiyor hep ağlıyorum ne yapcam ben bir akıl verin nolurr
Konuşsam da bir şey olmuyor ki esim kv sozunden cikmiyor. Ayri eve çıkacak paramız yok kv hayatta musaade etmez zatenNiye aynı evdesiniz ?
Eşiniz bunlara nasıl müsade ediyor ?
Siz niye susuyorsunuz ?
Allah yardımcınız olsun.
Nasıl cahil cüheyla kafalar bunlar madem sorun oluyor bayan doktora randevu alın erkek doktorların suçu neKocam da kizdi eve gidince kv söyledi böyle böyle diye. Elin adamina g*tünu mü aciyorsun sen bi de anne olacaksin dedi bir daha erkeğe iğne vurdurmak yok dedi
Eşimi gördüm hoşlandim beraber gezdik falan sonra komşunun biri söylemiş babamın haberi olmuş evleneceksin benim kızım gezemez elin adamiyla dedi evlendim mecburen. Başka ece çıkacak para yok kiBaştan nasıl kabul ettin kaynana ile yaşamayı
kac yaşındasınizEşimi gördüm hoşlandim beraber gezdik falan sonra komşunun biri söylemiş babamın haberi olmuş evleneceksin benim kızım gezemez elin adamiyla dedi evlendim mecburen. Başka ece çıkacak para yok ki
Maalesef genç kızlar bir an önce evlenelim, nişanlımada aşığım, nasılsa bir süre sonra kendi evimiz olur düşüncesine girip baştan kayınvalide ve nişanlının kurduğu tuzağa düşüyorlar, sonra ayıkla pirincin taşını.Baştan nasıl kabul ettin kaynana ile yaşamayı
20 yaşındayım lise mezunuyumkac yaşındasıniz
Ne mezunusunuz
Çok zor durum çok çok üzücüMaalesef genç kızlar bir an önce evlenelim, nişanlımada aşığım, nasılsa bir süre sonra kendi evimiz olur düşüncesine girip baştan kayınvalide ve nişanlının kurduğu tuzağa düşüyorlar, sonra ayıkla pirincin taşını.
Şimdiki aklım olsa evlenmezfkmKeşke kayınvalide evine çökmek yerine önce bir “gerçekten” evlenseydiniz.