babanız ünivesite okutmaya karşı mi çıktı20 yaşındayım lise mezunuyum
Bence kocanizda aynı zihniyettedir.Herkese merhaba. Çok canım sıkkın hep ağlıyorum. Kaynanamla aynı evde yaşıyoruz. 1 yillik evliyim ve hamileyim yakinda dogurcam. Kaynanam beni canimdan bezdiriyour. Kahve istiyor yapiyorum begenmiyor yeniden yaptiriyor cam silmemi istiyir anne ağırlaştım yapamiyorum diyorum sen ne işe yararsin ki anca oğlumun parasini ye diyor. Kilo aldım hamileliğimde sistim. Ultrasonda doktor kontrolünde hep kv yanimda oluyor. Gecen hafta kontrole gittik bebegim 2700 gram oldugunu söyledi doktor. Eve geldik aksam çay içerken kv gülerek dedi ki sen de kurbanlık dana kadar oldun ama çocuğun hiç kilo almamış. Eşime baktı dedi ki ben seni 4 kg doğurdum. En son da dün igne vurdurmaya gittik bana. Erkek hemşire ignemo yaptı. Eve gidene kadar bana kızdı elin adamının önünde nasıl siyirdin o kadar kilodunu diye. Çok üzülüyorum elimden bir şey gelmiyor hep ağlıyorum ne yapcam ben bir akıl verin nolurr
Zaten evlenmemişsiniz. Nikah kıyıp sizin olmayan bir evde yaşamaya başlamışsınız. Yaş kaç olursa olsun, genç bir kızın böyle bir hayatı kabul edebilmesi için akıl tutulması yaşıyor olması lazım.Şimdiki aklım olsa evlenmezfkm
Valla kadınların aileleri bu evden gelinlikle çıktın ancak kefenle geri dönebilirsin, boşanmak yok demeyi bırakmadığı müddetçe bu işkenceye ömür boyu mahkum olan kadınlar var.Çok zor durum çok çok üzücü
Bu işkenceye kaç gun dayanılır
Okumana gerek yok evlendiricem seni dedibabanız ünivesite okutmaya karşı mi çıktı
Keske universite okuyup bir işin olsaydi
Yasin cok kucuk
Bu yasta agir sorumluluk.
E herhalde kocanın parasını yiyeceksin. Kaynanan babasının evinden getirmediyse o da yıllarca koca parası yedi. Herkes 4 kg çocuk doğuramaz. Kocanız tosuncuk olarak doğmuş, genetik bir durum bu. En çok kiloyu son haftalar alır çocuk dert etmeyin.Herkese merhaba. Çok canım sıkkın hep ağlıyorum. Kaynanamla aynı evde yaşıyoruz. 1 yillik evliyim ve hamileyim yakinda dogurcam. Kaynanam beni canimdan bezdiriyour. Kahve istiyor yapiyorum begenmiyor yeniden yaptiriyor cam silmemi istiyir anne ağırlaştım yapamiyorum diyorum sen ne işe yararsin ki anca oğlumun parasini ye diyor. Kilo aldım hamileliğimde sistim. Ultrasonda doktor kontrolünde hep kv yanimda oluyor. Gecen hafta kontrole gittik bebegim 2700 gram oldugunu söyledi doktor. Eve geldik aksam çay içerken kv gülerek dedi ki sen de kurbanlık dana kadar oldun ama çocuğun hiç kilo almamış. Eşime baktı dedi ki ben seni 4 kg doğurdum. En son da dün igne vurdurmaya gittik bana. Erkek hemşire ignemo yaptı. Eve gidene kadar bana kızdı elin adamının önünde nasıl siyirdin o kadar kilodunu diye. Çok üzülüyorum elimden bir şey gelmiyor hep ağlıyorum ne yapcam ben bir akıl verin nolurr
Allah yardımcınız olsun başka denecek bir söz gelmiyor aklıma çünkü maalesef babanız da eşiniz ve kayınvalidenizin zihniyetinde, siz böyle bir babayla koca evinde sürekli ezilirsiniz ne yazık ki.Okumana gerek yok evlendiricem seni dedi
Gel de çıldırma!Kocam da kizdi eve gidince kv söyledi böyle böyle diye. Elin adamina g*tünu mü aciyorsun sen bi de anne olacaksin dedi bir daha erkeğe iğne vurdurmak yok dedi
Böyle diyoruz ama bu kadınlara korunma hakkını bile kullandırtmıyorlar.Eşin olacak vasıfsız nerde bunlar olurken?
Kendi evimdeyim karışanım görüşenim yok özgürüm mutluyum buna rağmen çocuk DÜŞÜNEMİYORUM HENÜZ
Tebrik ederim seni çok iyi cesaret
Bizim kontrollere eşimizi bile almıyor doktorlar özel hastane olmasına rağmen, kayınvalideniz nasıl girmiş? Hem bebeğin kilosu gayet iyi kafanıza takmayın,Sizden iş istediğinde çok yorgunum çok halsizim diyin, hamilesiniz ağır iş yapmayın sakınHerkese merhaba. Çok canım sıkkın hep ağlıyorum. Kaynanamla aynı evde yaşıyoruz. 1 yillik evliyim ve hamileyim yakinda dogurcam. Kaynanam beni canimdan bezdiriyour. Kahve istiyor yapiyorum begenmiyor yeniden yaptiriyor cam silmemi istiyir anne ağırlaştım yapamiyorum diyorum sen ne işe yararsin ki anca oğlumun parasini ye diyor. Kilo aldım hamileliğimde sistim. Ultrasonda doktor kontrolünde hep kv yanimda oluyor. Gecen hafta kontrole gittik bebegim 2700 gram oldugunu söyledi doktor. Eve geldik aksam çay içerken kv gülerek dedi ki sen de kurbanlık dana kadar oldun ama çocuğun hiç kilo almamış. Eşime baktı dedi ki ben seni 4 kg doğurdum. En son da dün igne vurdurmaya gittik bana. Erkek hemşire ignemo yaptı. Eve gidene kadar bana kızdı elin adamının önünde nasıl siyirdin o kadar kilodunu diye. Çok üzülüyorum elimden bir şey gelmiyor hep ağlıyorum ne yapcam ben bir akıl verin nolurr
Ya mune abla gerçekten böyle konuları okuyunca üzüntüden sinirleniyo insan ister istemez, 20 yaş küçük bi yaş değil gayet de kendi ayakları üzerinde devam edebilecek bir yaş, hadi yaptın bi hata evlenmeyi kabul ettin ama ayrı eve çıkmaya para yok derken çocuk bedava büyüyen bir şey sanki.eminim ki o çocuğun devamı da gelicek , e çocukların yaşayacağı içinde bulunacağı ortam ortada , onlara ayrı üzül.evde sistematik işkence gibi ana oğul var (he biraz dişli hatta cazgır dedikleri tipte bi kadın olsa bastıracak belki) kendini kaçıp kurtarmanın yoluna bakması lazımken şimdi biz bu konuya ne yazsak çözüm olacak ki?hadi tek başına olsa neyse kaçar kurar hayatını cesaretini toplayıpValla kadınların aileleri bu evden gelinlikle çıktın ancak kefenle geri dönebilirsin, boşanmak yok demeyi bırakmadığı müddetçe bu işkenceye ömür boyu mahkum olan kadınlar var.
Anlatıma göre baba kızını bir erkekle görüşüyor diye hemen evlendirmiş, boşanmak istese belki de ortalığı ayağa kaldırırlar.
Yazık gerçekten üzülüyorum bazı genç kızlara, sonrası ne olur ölçüp tartamadan evleniyorlar sonra kucaklarında 2-3 çocukla kayınvalide eş elinde harap olup gidiyorlar.
iste bu kaynanalardaki vicdansızlığı anlayamıyorumValla kadınların aileleri bu evden gelinlikle çıktın ancak kefenle geri dönebilirsin, boşanmak yok demeyi bırakmadığı müddetçe bu işkenceye ömür boyu mahkum olan kadınlar var.
Anlatıma göre baba kızını bir erkekle görüşüyor diye hemen evlendirmiş, boşanmak istese belki de ortalığı ayağa kaldırırlar.
Yazık gerçekten üzülüyorum bazı genç kızlara, sonrası ne olur ölçüp tartamadan evleniyorlar sonra kucaklarında 2-3 çocukla kayınvalide eş elinde harap olup gidiyorlar.
Bu yapılanlar karşısında susmayın ağzının payını verin herkese aileniz varsa söyleyin nedir bu cirkeflik vallahi iyi sabrediyirsunuz anası demem açardım ağzımı yumardim gözümü,çekil odana yat hiçbir iş yapma konuşsun dursun duyma çatlasın,hastahanede kadın erkek diye ayrım yapılmaz kör cahil insanlarla yaşıyorsun ezdirme kendiniHerkese merhaba. Çok canım sıkkın hep ağlıyorum. Kaynanamla aynı evde yaşıyoruz. 1 yillik evliyim ve hamileyim yakinda dogurcam. Kaynanam beni canimdan bezdiriyour. Kahve istiyor yapiyorum begenmiyor yeniden yaptiriyor cam silmemi istiyir anne ağırlaştım yapamiyorum diyorum sen ne işe yararsin ki anca oğlumun parasini ye diyor. Kilo aldım hamileliğimde sistim. Ultrasonda doktor kontrolünde hep kv yanimda oluyor. Gecen hafta kontrole gittik bebegim 2700 gram oldugunu söyledi doktor. Eve geldik aksam çay içerken kv gülerek dedi ki sen de kurbanlık dana kadar oldun ama çocuğun hiç kilo almamış. Eşime baktı dedi ki ben seni 4 kg doğurdum. En son da dün igne vurdurmaya gittik bana. Erkek hemşire ignemo yaptı. Eve gidene kadar bana kızdı elin adamının önünde nasıl siyirdin o kadar kilodunu diye. Çok üzülüyorum elimden bir şey gelmiyor hep ağlıyorum ne yapcam ben bir akıl verin nolurr