- 17 Ekim 2016
- 2.094
- 2.671
- 34
Salak ne demek ya uslubunuza dikkat edinsalak işte koca kolay bulunmuyorki hizmetcilik etmeye meraklı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Salak ne demek ya uslubunuza dikkat edinsalak işte koca kolay bulunmuyorki hizmetcilik etmeye meraklı.
Şaka mısınız fake misiniz?Bu ne saçmalık?Kocam da kizdi eve gidince kv söyledi böyle böyle diye. Elin adamina g*tünu mü aciyorsun sen bi de anne olacaksin dedi bir daha erkeğe iğne vurdurmak yok dedi
Terbiyesizin terbiyesizini de kk sayesinde duyuyoruz.
Yapabilir potansiyeli var ama susmuş yeterince ailesi destek değilse çok zor bir hayatı olur,doğumdan sonra yavas yavaş ipleri eline almalı özellikle çocuk kreş yaşına gelirse ve bunlar devam ederse bosanmali bence şimdiden gizli gizli eline ne geçerse biriktirmeli bir kadın için para çok önemli,Rabbim yardımcısı olsun ne diyeyimHayir suan susmali evladi icin cunku bunlari yapan gayette dayak atabilir anca cocuk dogduktan sonra bu dediklerinizi yapabilir oda zor ama
Aynen cok zor kadini yureklendirsek Allah korusun bisi yaparlarda bebesine bisi olursa cok kotu olur iki ucu .. değnekYapabilir potansiyeli var ama susmuş yeterince ailesi destek değilse çok zor bir hayatı olur,doğumdan sonra yavas yavaş ipleri eline almalı özellikle çocuk kreş yaşına gelirse ve bunlar devam ederse bosanmali bence şimdiden gizli gizli eline ne geçerse biriktirmeli bir kadın için para çok önemli,Rabbim yardımcısı olsun ne diyeyim
Evden çıksa ne olacak ki.. Adamda aynı haltAllah..... Versin diyesim geldi o gerizekalı kaynanaya.
Kaynanaların çoğu böyle bacım. Boşver. Kadınız ya. Ne olursa olsun 2.plana atmaya bayılırlar. Allah büyük. İmkanın varsa çık evden.
Kocam da kizdi eve gidince kv söyledi böyle böyle diye. Elin adamina g*tünu mü aciyorsun sen bi de anne olacaksin dedi bir daha erkeğe iğne vurdurmak yok dedi
Herkese merhaba. Çok canım sıkkın hep ağlıyorum. Kaynanamla aynı evde yaşıyoruz. 1 yillik evliyim ve hamileyim yakinda dogurcam. Kaynanam beni canimdan bezdiriyour. Kahve istiyor yapiyorum begenmiyor yeniden yaptiriyor cam silmemi istiyir anne ağırlaştım yapamiyorum diyorum sen ne işe yararsin ki anca oğlumun parasini ye diyor. Kilo aldım hamileliğimde sistim. Ultrasonda doktor kontrolünde hep kv yanimda oluyor. Gecen hafta kontrole gittik bebegim 2700 gram oldugunu söyledi doktor. Eve geldik aksam çay içerken kv gülerek dedi ki sen de kurbanlık dana kadar oldun ama çocuğun hiç kilo almamış. Eşime baktı dedi ki ben seni 4 kg doğurdum. En son da dün igne vurdurmaya gittik bana. Erkek hemşire ignemo yaptı. Eve gidene kadar bana kızdı elin adamının önünde nasıl siyirdin o kadar kilodunu diye. Çok üzülüyorum elimden bir şey gelmiyor hep ağlıyorum ne yapcam ben bir akıl verin nolurr
Bu sorunlara rağmen sadece kayınvalidenizden mi bıktınız?Konuşsam da bir şey olmuyor ki esim kv sozunden cikmiyor. Ayri eve çıkacak paramız yok kv hayatta musaade etmez zaten
Bakın bencede asıl soru bu. Bir akraba var bizde, ailesi zengin, tek sen oku da biz seni özel üniversiteye yollayacağız dediler, özel hocalar tuttular, oda yaptılar ayrı ama yok yok. Kız daha 13 yaşında başladı babadan para çalıp erkek arkadaşlarına yedirmeye, gece evden kaçıp sevgilisiyle buluşmaya. Baş edemediler. Defalarcada evden kaçtı. Ki aileyi biliyorum gerçekten ellerinden geleni yaptılar ama kız en sonunda 18 ine girer girmez kaçtı. Bu sefer aile, evlensin bari artık nerede olduğunu biliriz, dedi ve bıraktı. Ama şanslı ki hala maddi açıdan yardım görüyor aileden. Ama yinede kavga, küfür eksik olmuyor. Neyse, demek istediğim şu, bence en yobaz, en geri kafalı baba bile çocuğun okuldaki başarısını görünce bir yumuşama geliyor. Öğretmenlerin övgüleri ile göğsü kabarıyor ve hödüklüğünden ödün veriyor. Burda konu sahibi de babaya atmış tüm suçu ama cıks!Bacım okumak istiyor muydun peki?