Kaynanamdan bıktım

Terbiyesizin terbiyesizini de kk sayesinde duyuyoruz.
Sorun şu ki çok sessiz, fazla hanımefendisiniz.
Yaşa başa bakmadan bozmalı, lafı ağzına tıkmalı böylelerinin.
Kocadan falan korkmaya da gerek yok.
Kıyamet kopsun gerekirse.
Sizin içinizde kıyamet kopacağına..

Hayir suan susmali evladi icin cunku bunlari yapan gayette dayak atabilir :KK43: anca cocuk dogduktan sonra bu dediklerinizi yapabilir oda zor ama
Yapabilir potansiyeli var ama susmuş yeterince ailesi destek değilse çok zor bir hayatı olur,doğumdan sonra yavas yavaş ipleri eline almalı özellikle çocuk kreş yaşına gelirse ve bunlar devam ederse bosanmali bence şimdiden gizli gizli eline ne geçerse biriktirmeli bir kadın için para çok önemli,Rabbim yardımcısı olsun ne diyeyim

Yapabilir potansiyeli var ama susmuş yeterince ailesi destek değilse çok zor bir hayatı olur,doğumdan sonra yavas yavaş ipleri eline almalı özellikle çocuk kreş yaşına gelirse ve bunlar devam ederse bosanmali bence şimdiden gizli gizli eline ne geçerse biriktirmeli bir kadın için para çok önemli,Rabbim yardımcısı olsun ne diyeyim
Aynen cok zor kadini yureklendirsek Allah korusun bisi yaparlarda bebesine bisi olursa cok kotu olur iki ucu .. değnek 😔

Bu kadınla aynı evde kaldığınıza mı üzüleyim yoksa bu adamla evli olmanıza mı yoksa bu adamdan hamile kalmanıza mı? Boşanmaz iseniz bundan sonra hayatınız diye bir şey olmayacak... Ayrı eve çıkacak paranız yok evlenmeyi göze alıp çocuk yapıyorsunuz birde ben inanamıyorum artık ..

Kocam da kizdi eve gidince kv söyledi böyle böyle diye. Elin adamina g*tünu mü aciyorsun sen bi de anne olacaksin dedi bir daha erkeğe iğne vurdurmak yok dedi

Sen de niye demedin, madem erkek hemşire istemiyorsun kocam olarak annen değil sen yanım da olsaydın da kadın hemşire bulalım başka hastanaye gidelim deseydin diyio lafı suratına çarpmadın mı?

Bu kadar sessizlik sizin adınıza iyi değil arada cinnet geçirin bence.

Herkese merhaba. Çok canım sıkkın hep ağlıyorum. Kaynanamla aynı evde yaşıyoruz. 1 yillik evliyim ve hamileyim yakinda dogurcam. Kaynanam beni canimdan bezdiriyour. Kahve istiyor yapiyorum begenmiyor yeniden yaptiriyor cam silmemi istiyir anne ağırlaştım yapamiyorum diyorum sen ne işe yararsin ki anca oğlumun parasini ye diyor. Kilo aldım hamileliğimde sistim. Ultrasonda doktor kontrolünde hep kv yanimda oluyor. Gecen hafta kontrole gittik bebegim 2700 gram oldugunu söyledi doktor. Eve geldik aksam çay içerken kv gülerek dedi ki sen de kurbanlık dana kadar oldun ama çocuğun hiç kilo almamış. Eşime baktı dedi ki ben seni 4 kg doğurdum. En son da dün igne vurdurmaya gittik bana. Erkek hemşire ignemo yaptı. Eve gidene kadar bana kızdı elin adamının önünde nasıl siyirdin o kadar kilodunu diye. Çok üzülüyorum elimden bir şey gelmiyor hep ağlıyorum ne yapcam ben bir akıl verin nolurr

klasik ezmeye çalışan kaynana profli iğrenç bi insan demek.eşinizin sizin yanınızda tavır alıp davranması gerekiyor ona anlatıp söyleyin hiç denediniz mi bilmiyorum bi konuşun zaten sizin yanınızda mi değil mi anlarsınız eğer sizden yana olursa sorun yok sizin bişi yapmanıza gerek olmaz eşiniz halleder ya annesini hizaya sokar olmuyorsa ayrı eve çıkıp sizi kurtarır ama eğer arada kalır yada annesinden taraf gibi olursa o zaman işiniz çok zor bide hamilesiniz yakında doğuracaksınız bunlarla uğraşmak daha zor sizin için kaynananızın nasıl bi insan olduğunu bilmediğim için direk bişi diyemiyorum ama çok iyi ve akılcı bir strateji belirleyip uygularsanız devamlı olayı ele alabilirsiniz rahat edersiniz anladığım kadarıyla insan halinden anlamayan bi tip o yüzden mecbur durumu kendi Lehinize çevirmeniz gerek yoksa böyle bi kaynana yanında çocuk büyütmek de çok eziyetli olacak sizin için eğer imkan varsa zaten kesinlikle ayrı eve çıkın bu tip bi kaynanayla ömür geçmez hakkınızda hayırlısı

Kızlar Allah aşkına kv niye onu demedin, kocana niye bunu demedin çünkü diyemez dese kv ağlar o zavallı kız dayak yer. Kocasına da birşey diyemez çünkü kocası ana kuzusu.

Allah yardımcın olsun. İşte bu yüzden kızlara okuyun, erken evlenmeyin ve hemen çocuk yapmayın diyoruz.

Size ve bebeginize çok üzüldüm. Allah yardımcınız olsun. Doğumdan sonra iş bulup çalışın, para biriktirin. Belki ilerde kurtulursunuz bu işe yaramaz adamdan.

ben böyle konular okuduktan sonra çok etkisinde kalıp sinir basıyor beni ,

senın ailen aile olsaydı zaten aynı eve gelin etmezlerdi seni , sagın solun hep kör cahil dolu ,

Konu fake gibi geldi bana umarımda öyledir. Ama kaynanan değil sadece eşinde tam sopalık . Ama ben kaynana değil ona ses çıkarmayan eşine ve bu kadar pısırık davranan sana kızıyorum

Bacım okumak istiyor muydun peki?
Bakın bencede asıl soru bu. Bir akraba var bizde, ailesi zengin, tek sen oku da biz seni özel üniversiteye yollayacağız dediler, özel hocalar tuttular, oda yaptılar ayrı ama yok yok. Kız daha 13 yaşında başladı babadan para çalıp erkek arkadaşlarına yedirmeye, gece evden kaçıp sevgilisiyle buluşmaya. Baş edemediler. Defalarcada evden kaçtı. Ki aileyi biliyorum gerçekten ellerinden geleni yaptılar ama kız en sonunda 18 ine girer girmez kaçtı. Bu sefer aile, evlensin bari artık nerede olduğunu biliriz, dedi ve bıraktı. Ama şanslı ki hala maddi açıdan yardım görüyor aileden. Ama yinede kavga, küfür eksik olmuyor. Neyse, demek istediğim şu, bence en yobaz, en geri kafalı baba bile çocuğun okuldaki başarısını görünce bir yumuşama geliyor. Öğretmenlerin övgüleri ile göğsü kabarıyor ve hödüklüğünden ödün veriyor. Burda konu sahibi de babaya atmış tüm suçu ama cıks!

Başta ailenizi suçluyorum çünkü belli ki evlenme daha yeni dolmuş kızlarını oraya göz göre göre ezdirmeye yollamislar,sizin yapabileceğiniz tek şeyse uyanık olup kendinize laf söyletmemeyi öğrenebilmek,kendinizi ve evladinizi bunca çirkin tacizden korumayı öğrenmelisiniz bu süreçte de biraz üzüleceksiniz ancak nasıl yaparsınız bilmiyorum ama sakın belli etmeyin daha çok üstünüze gelirler,kocaniz olacak vasifsiz elemana da annesini şikayet etmeye kalkmayin çünkü işe yaramaz belli ki zihniyet aynı en azından onu doldurup üzerinize salmayin duymayın yanlış anlamisim olur yaparım deyin geçin sonra çok ağrım var yapamadim ben de sizin torununuzu taşıyorum deyip taktik yapın,sizi aptal sanıyorlar lütfen aklınızı kullanmayı öğrenin iş işten geçmiş olsa bile

Derhal ayrı eve çıkın bir daha o kadını eve almayın başka çözüm yolu yok, kanser olmadan son çare bu

X