Kaynanama bir ift lafm var

aynen valla harıka olmus bu konu.bende bole bısey arıodum.uyuz kıytırık kaynana oglunla aramızı bozmaktan baska bı ıse yaramıon madem al da oglunu nerden cıkardıysan gerı oraya koy.ayrıca bana laf sokma bundan sonra altıma alırda vıcıgını cıkarırım senın habarın ola yasakkelime olurda ayrılırsak eger senın yuzunden kadın ıste o gun kefenını yerını hazır et benden dimesi :roflol: sonrada arkandan zil takıp oynamazsam bende kadın degılım :dance:

söylemek isteyipte söyleyemediğimiz şeyleri yazalım
içimizde kalmasın hep olan bizemi olcak yorumlarınızı bekliyom akideşlerdelikafadulden

dostm, kayıt oldum bak. bu arada ben kaynanama çok fazla bişiy söylemek istmiyorm neden mi çünkü o zaman küfür etmeye başlıyorum... en iyisimi susuyum.:içelim:

yok ya söyleyim bişiyler içime dert oldu. çatlada patla kaynana oğlun her gece benimle, en çokta beni seviyo tamam mı. ha bide seni kırk yıl görmese aklına gelmezsin tamam mı.

dostm, kayıt oldum bak. bu arada ben kaynanama çok fazla bişiy söylemek istmiyorm neden mi çünkü o zaman küfür etmeye başlıyorum... en iyisimi susuyum.:içelim:

yok ya söylicem içime dert oldu. bak kaynana oğlun her gece benimle, en cokta beni seviyo,seni kırk yıl görmese aklına gelmezsin tamammı çatlada patla....:teytey:

bak kaynanacık:jeyyar::jeyyar:
ben çilliyim tamammmmmmmmmmmmmmmmm ama bunu nasıl oluyorsa ne yapıp edip konuyu ÇİLLİLER ÇİRKİN OLURA klava: klava:

getiriyorsun anlamıyorum.:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:sen kendini kandır.:dilcikar::dilcikar:110 kilosun:dilcikar: ve bana 59 kilo olan bana yakında benim gardolabımdan giyinecen nasıl dersin.:mymeka::mymeka:
kızlarının boyu birininki 168 dğerininki 175 benimkide 160 eee ne olmuşşş boyu uzunsaa benim oğlum dalyan gibi eşim 180 boyunda sizin aile niye kısaysanız ki babam ve erkek kardeşim standart erkek boyu 175 annem kısa 155 ve bizde minyonuzzz...sana gelinin güselmiş ejnebimi dediklerinde cevap vermek yerine neden susuyorsun da cvp vermiyorsun:dilcikar::dilcikar::mymeka:.şunu kabul et ben senden de kızlarından da güselim:dilcikar:
beni kıskanmaktan vazgeççççççççççççççççççç

:roflol::roflol::roflolhhhh iyi dökmüşsün içini valla ne dolmuşsun sen öle kuzucuk
kıskananlar çatlasın, çekemeyenlerde anten taksın boşver sen :lepi:

:roflol::roflol::roflolhhhh iyi dökmüşsün içini valla ne dolmuşsun sen öle kuzucuk
kıskananlar çatlasın, çekemeyenlerde anten taksın boşver sen :lepi:

zati kaynanamda bir anten var hemide ÇANAK:roflol::roflol::roflol::roflol:

yeni gördüm burayı hemen abone oluyorum :))

gelelim kaynanama edeceğim laflara

evet kaynana yeter artık her akşam bendesin sesimi çıkarmıyorum yanlızsın diye ama bırakta bir hafta sonumuz var oda bize kalsın pazar gelme bari ya hergideceğimiz yere seni götürmek zorunda değiliz göbeğimiz beraber kesilmedi bizi evde bulamadığın zaman arama sağa sola nerde bunlar diye sorma kendini hala 20 yaşında sanıyosun galiba senin gençlerin iarasında ne işin var arkadaş toplantılarına bile bende geliyimmi diyorsun çok meraklı olma herşeyi öğrenmek zorunda değilsin kızımı ne zaman emzirdiğim seni ilgilendirmez ikidebir sorma altı değiştimi emzirdinmi diye çocuk benim aç kalsın altıda b..klu dursun kardeşim sananeeeeeeeeee

ula kaynana yaptığın şeylerden dolayı beni suçlama nen klava: kıracam kafanı birgün heeeeeeee:mymeka:

ASLINDA Kaygana
Üzgünüm sana bu satirlari burada yazdigim icin,keske mektup falan yazsamda direk sen okusaydin....

Senden nezaman nefret ettim biliyormusun?
Evime ilk gelin geldigim gün bizim esyalarimiza göz diktiginde ve utanmadan bana Altin dirdiri yaptiginda nefret ettim senden...

Sen insan olsan,balayindan döndügüm gün benimle altin muhabbetine girmezdin.
Sen insan olsan,sana saklamak icin yani senin zorla saklama bahanesi adi altinda aldigin altinlarin arasindan Altinlarimi yürütmezdin...
Sen insan olsan verdigin sözleri tutartin,
Sen insan olsan kendini bir halt sanipta millete akil vermezdin,
Sen insan olsan evine hizmetci almis edalarina bürünmezdin..
Sen insan olsan oglunun gözünden düzmezdin,kaliteni düsürmezdin.
Sen insan olsan,evimde bir katkin bile yokken,sirf millete hava olsun diye herseyi ben yaptim demezdin...

Sen insan olsan bana gelen hediyeleri san agelmis gibi gösteripte hadi bunlarda senin olsun demezdin....
Sen insan olsan aldigin taki setinin fiyati belliyken,oglundan para kaciripta hainlik yapmazdin...

Sen melek yüzlü seytansin biliyrsun degilmi?
Ogluna olan saygimdan sustum ama burda haykiriyorum duy,Senden nefret ediyorum...

ya arkadasim bu kadar olur, sen beni guldurdun , allah'da seni guldursun..alkisalkisalkis duygu ve dusuncelerin o kadar icten ki, seni bu hale getireni, yaradana havale ediyorum.. benimde kayananama iki cift lafim var; para diye oluyorsun, ve bu yuzden her yalani soylemeye hazirsin oglundan araklayip kiyiya koseye soktuklarindan harca biraz, yemeden gidecen :1closedeyes:

kızlar harikasınız şu an kaynanam bunları okusa napar diye düşünüyorum benimle aynı fikirde olan ne çok insan varmış hihoyyyt

benim lafim kaynanama degilde, o yasli zaten laf etmez pek. annem yasindaki görümcemeeee. kadin adet günlerimi takip edio yaaaa. geldimi ne zaman gelcek, bisey varmi diye. sanane kardesimmmm sananeeee. kocam bisey demio da sana neeee

:mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka::mymeka:

yaaaa kaynana fobim var zaten benim evlenmesek mi ne yapsak ölmüolar mı onlar yaa yoksa kesin ben gelin olunca öldürürüm wala ..aha bunu da burdan diom !!

korkma canim. ama önemli bir tavsiye NE KADAR UZAKTA OTURURSAN O KADAR KIYMETLI GELIN OLURSUN VE NE KADAR AZ GÖRÜRSEN TATILDE: ben senede 2 hafta gidiyorum ve gül gibi geciniyoruz, ama görümcemle telde bile konusmak istemyiorum, 3 senelik evliyim hele son zamnalarda iyice abartti, adet tarihimi soruyo hamile miyim diye. bizde istioz ama olmuo iste.. bide sorunca daha cok snir oluom, hepten olmuo

sana şu satırları yazarken malesef sevgili veya değerli kaynanacığım diyemiyorum
bana ne sevgili nede değerli oldun
nefretimden başka birşeyim olmadın kötükedihüso
senle birlikte bir çok kişide nefretimsiniz yani
aslında sana bakmamam lazım çünkü
elime muhtaç düştün onca yaptığınız şeylerden dolayı
biliyormusun senin yüzüne karşın bu sözleri demek çok isterdim
evet çok demiş olsaydım %100 kalpden giderdin ve ölümünü benden bilirlerdi herşeyi bildikleri gibi
ömrüm 12 senem sizin içinizde ziyan oldu geri kalan yıllarımı senin ölümün için mapuslarda ziyan edemem kötükedihüso
oğlunla evlendim evlendim ama ben size ne yaptımda siz bana kara bulut oldunuz kızların
o değer verdiğin beş kuruş etmeyen gelinin ve oğlun (kocam)yani benden ne istediniz
aslında oğlun melek gibi biride onu şeytanlaştıran sizler oldunuz
bizi ayırmak için çok uğraştınız ama beceremediniz
yenilmedim size yıkılmadım ayaklarınıza
yüzüme güldünüz arkamdan kuyumu kazmaya çalıştınız ama o kazdıgınız kuyuya kendiniz düştünüz
bir bakıma sen düştün
ve şimdi benim elime bakıyorsun sana bir tekme vurmam gerek ama
yüreğimde allah korkusu var ailemden
vurana vurmayı öğretilmedim siz insanlığı benim ailemin içine girinçe öğrendiniz
siz ailemi bile istemediniz ailem sizlere ne yaptıysa
siz iftira atmayı çok iyi bilirsiniz
daha çok şeylerim var yazacak
hele senin yüzüne karşı haykırmak çok isterdim çok
sen aslında sevimsiz birisin
sana teşekkür borcum var niyemi
oğlunu bana hediye ettiğin için kötükedihüso

alla aala ya ona ne regl gününüzden bu bir sabır işidir ..Nasip meselesidir..iman noktasıdır..bunu düşününemio mu!!ayy çıldırcam ..bnm görümce fobim de var ayy noolur ölmüş olsunlar ya da hiç olmasınlar.. GÖRÜMCE VE KAYNANA ..kulağa çok itici gelio OLMASINLAR NOOLUR müstakbel kocamın hayatındaki tek kadın da ben olayım :) RABBİM SİZE DE HAYIRLI BEBEK YA DA BEBEKLER VERİR İNŞ... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…