- 20 Haziran 2008
- 10.032
- 4
ay burası cok hosmus:))
güzel bir konu açılmış tam benlik.yüzüne karşı söyleyemediklerimi burdan yazayımda içimi dökeyim bari naniknanik
burda bile saygısızlık yapmıyorum lafıma kaynanacığım diye başlıyorm değerimi bil ona göre :dilcikar:
evet kaynanacığım gidip gelip bana doktora nezaman gideceksiniz,ayın kaçına gün verdi,sonuç ne çıktı,doktor ne dedi ne zaman olacakmış diye sorular sorupta benide strese sokma .yüzüne söylemiyorum ama o anda sana içimden neler söylüyorum neler haberin yok lülülülülülü .hem tedavi başarılı giderse inşallah tedaviye iyi ve tez zamanda yanıt verirsem ALLAH'ın izniyle hamile kalırsam sana söyleyeceğimide sanma taki karnım belli olana kadar.
bebek olmuyo diye bana söylediğin lafları unuttuğumuda sanma :mymeka:
ohh be keşke yüzüne karşıda söyleye bilsem .neden bukadar sessiz duruyorum ki sanki çok iyi niyetliyim tatsızlık çıkmasın diye hep üzülen ben oluyorum .
bundan sonra buraya yazayımda görsün sositososito
söylemek isteyipte söyleyemediğimiz şeyleri yazalım
içimizde kalmasın hep olan bizemi olcak yorumlarınızı bekliyom akideşlerdelikafadulden
dostm, kayıt oldum bak. bu arada ben kaynanama çok fazla bişiy söylemek istmiyorm neden mi çünkü o zaman küfür etmeye başlıyorum... en iyisimi susuyum.:içelim:
bak kaynanacık:jeyyar::jeyyar:
ben çilliyim tamammmmmmmmmmmmmmmmm ama bunu nasıl oluyorsa ne yapıp edip konuyu ÇİLLİLER ÇİRKİN OLURAklava: klava:
getiriyorsun anlamıyorum.:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:sen kendini kandır.:dilcikar::dilcikar:110 kilosun:dilcikar: ve bana 59 kilo olan bana yakında benim gardolabımdan giyinecen nasıl dersin.:mymeka::mymeka:
kızlarının boyu birininki 168 dğerininki 175 benimkide 160 eee ne olmuşşş boyu uzunsaa benim oğlum dalyan gibi eşim 180 boyunda sizin aile niye kısaysanız ki babam ve erkek kardeşim standart erkek boyu 175 annem kısa 155 ve bizde minyonuzzz...sana gelinin güselmiş ejnebimi dediklerinde cevap vermek yerine neden susuyorsun da cvp vermiyorsun:dilcikar::dilcikar::mymeka:.şunu kabul et ben senden de kızlarından da güselim :dilcikar:
beni kıskanmaktan vazgeççççççççççççççççççç
:roflol::roflol::roflolhhhh iyi dökmüşsün içini valla ne dolmuşsun sen öle kuzucuk
kıskananlar çatlasın, çekemeyenlerde anten taksın boşver sen :lepi:
zati kaynanamda bir anten var hemide ÇANAK:roflol::roflol::roflol::roflol:
aynen valla harıka olmus bu konu.bende bole bısey arıodum.uyuz kıytırık kaynana oglunla aramızı bozmaktan baska bı ıse yaramıon madem al da oglunu nerden cıkardıysan gerı oraya koy.ayrıca bana laf sokma bundan sonra altıma alırda vıcıgını cıkarırım senın habarın ola yasakkelime olurda ayrılırsak eger senın yuzunden kadın ıste o gun kefenını yerını hazır et benden dimesi :roflol: sonrada arkandan zil takıp oynamazsam bende kadın degılım :dance: