Kaynanama bir ift lafm var

bende benim kaynanama deli oluyodum 2 gündür ama töbe sizinkileri görünce susayım barii
benimki yine iimiş

Ben de S E V M ı Y O R U M hiççç...ınsanlık fakiri şey(

harikasın yaa yapay kadın haaa....hanımlar kızmayın fazla kaynanalarınıza hayal gücünüzü genişletiyolar bi yerde yapay kaynana gibii delikafadulden :teytey:

hayal gücü değil bebem bazen öyle yapmacuık oluyolar ki buda onları yapaylaştırıyo işte biz kk da bi kaç arkadaş bu lafı takmıştık kaynanalara çokta gülmüştük,tabi istisnalar yokmu parmakla göstericek kadardır, ama çoğunluğu yapay yapayyyyy delikafadulden

hımmm güzel bir bölüm birkaç kelamda ben ekleyim sengözlerimebaksanab canım kayınvalideciğim...dün akşam bize yemekli geldiniz tabi başım üstüne ama sabahtan beri bişey yememişin bize geleceniz diye...birde üstüne üstük demişinki nezihe iyi bişey yapsa bari :1shok: aslında senin için dolapta ayırdığım haşarılara kullandıklarım vardı ama açlığına hürmeten vermedim haberin ola :dilcikar:

Gercektende hep bekarlar kaynanam iyi demiş fisfisfis

bende nişanlıyım ama dıyorum ki,

annecım,ufak bı yerde yetışmış olabılırsın kızını ve oğullarını okutmamuış kendınede okumamış olabılırsın.Ama ben okudum ve okumak ıstıyorum.ayrıca sızde kadınlar calışmasada ben calışmak ve ayaklarımın üstünde duran bı gelın olmak ıstıyorum.bunu kendı ve oğlunun aklına sok olur mu?

he birde nişanımda ve diğer düğünlerde sakın ben oynuyorum dıye kızma,sana,kızına yada tüm akrabalarına hak verebılırsın cunku sizin kocalarınız buna ızın vermıyo.Ma bizde kadında erkekte oynar,bende oynarım.bu yüzden yadırgama beni,kanımda var napiiim.

:roflol:Kaynana gelini alır karşısına bak kızım benim 3 türlü halim var gülü göysüme taktıgımda çok sinirliyim kulagıma taktıgımda orta,saçıma taktıgımda çok iyiyim der.Sıra geline gelir bak anne benim bir halim var sigaramı yakarım bacak bacak üstüne atarım sen o gülü kıçınada taksan ben bildigimi yaparım

benım kayın valıdem iyi biridir ...haklızlığınında haklılılığınında arkasında durur ezdırmez vede ezmez benı onun üçün ALLAH başımızdan eksık etmesin

ne güzel ama dediğin gibi senin kayınvalidenmiş bizimkide öyle olsa keşkede ünleri yayılmamsa

tabııkı benımde war ıkı cıft lafım kımın olmaz kı .....
bak kaynana tamam oglun cok kıskanıosun ama artık yeter 2 yıl oldu alıs sende o benım artık senın diil yanımıza gelmeyı bızde kalmayıda cok ıstıyorsun ama bı kac gun gel degısıklık olur amenna ama yolk ew alalım beraber kakalım willa da alsan olmaz o iş hiç heweslenme benıde ayar etme .....
bak kaynana her regl oldugunda benımkınıde sorma ''ne zamandı sen daha olmadın mı '' dıe hamile kalana dek sana hiç bişiy söylemicem cocuk ıstedıgımı bılemeyecek we kımsye yayamayacaksın we dalga bıle gecmene izin wermicem hala bebek istemedıgımı bıleceksın zorlama cunku kırıcı olucam artık banane senın adet tarıhınden ya...
bak kaynana bana her wc gıderken ay cok şişim geldi deme bı daha dersen sokucam lafı artık böyle görgüsüzlük ömrümde görmedim
bana gelıncede su cemberı cıkarma hiç benı afakanlar basıyo her yere beyaz sacların dokuluyo koltuklarım kırmızı senın yuzunden tıksınıyorum senden ben her ugradıgında temızlık yapmaktan bıktım walla ....
offf daha da yazarım ama gec oldu bu saatte yeter rüyama gircek yoksa :) :1ninca:

harikasın

yine ben geldim ama bu sefer okadar sinirli geldim ki sadece iki çif laf edecem size başka kelime bulamıyorum söylemek için .
ayıp be utanın be bukadar da olmaz beeeeeeeeeeee .kaynanacığım ve görümceciğim sizden çok şey öğreniyorum size karşı bende aynı tavırları layımda görün bakın nasıl oluyormuş :mymeka:

biz gelınler her zaman dış kapının mandalı olduk...
ne zaman bizi içlerine alıp ''gercekten sevdilerki''..
kendi kızlarıyla bır tuttularki..
..kendi kızları saygıdan bi haber olsada onların yaptıkları gorunmez çunku o kendı kızlarıdır..
ama biz bi saygıda en ufak bi kusur edelım hemen kıyamet kopar sankı dunyanın en ayıp seyını yapmıs gibi gorunuruz,basımıza elimasalı kesılırler.. susmak bile kar etmıyor..susuncada sinsi oluyoruz..

gerçekten harikasın yaaa...sizlerii dinleyince evlenesim gelmiyorrr yaaa:1closedeyes:

kaynanama burdan selam yollamak istiyorum

başka kımseının kaynanasına bı sözü yok anlaşılan :)

başka kımseının kaynanasına bı sözü yok anlaşılan :)

olmazmı benim söyleyeceklerimburalara sığma ama bişey ekleyim hasta numarası yapıp durma laaaaaaaaaaaan gezmeye gelince diriloyorsun işe gelice yorgan döşek hastasın hastalığın psikolojik mi aceplaelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…