Anneciğim, (kayınvalidem) beni de en az oğlun kadar önemsediğin, mutlu olmamız için elin geleni yaptığın ve diğer kayınvadiler gibi herşeye karışmadığın için teşekkür ediyorum a.s.. Sadece oğlunu değil, ailenizin tüm fertlerini çok seviyorum:asigim:
Kızlar yalnız dikkat şikayet edenler evli etmeyenler nişanlı yani henüz evlenmemiş durumda.inşallah biz nişanlılar da evlendikten sonra kaynana görümce vs derdi çekenlerden olmayız.Dua edin evli arkadaşlar.Allah sizleride kurtarsın inşallah
ayni benim kayinvalidem gibi :asigim:
Allah'im sana sükürler olsun :Saruboceq:
Kızlar yalnız dikkat şikayet edenler evli etmeyenler nişanlı yani henüz evlenmemiş durumda.inşallah biz nişanlılar da evlendikten sonra kaynana görümce vs derdi çekenlerden olmayız.Dua edin evli arkadaşlar.Allah sizleride kurtarsın inşallah
Anneciğim, (kayınvalidem) beni de en az oğlun kadar önemsediğin, mutlu olmamız için elinden geleni yaptığın ve diğer kayınvadiler gibi herşeye karışmadığın için teşekkür ediyorum a.s.. Sadece oğlunu değil, ailenizin tüm fertlerini çok seviyorum:asigim:
:1shok: anam ne iyi kaynanalar varmış laaaa şaştım valla nişanlı arkadaşlar ne olur evlendikten sonrada yazın
bana bak yapay kadın herşeyi on kere tekrarlayp durmandan artık sıkıldım bi sus be bi suuuuuuuusssssss artıkkkkkkk offffffffffff..... nerde o eski halin nerelere bi öylesin bi böyle bukalemun gibi bi silkelende kendine gel yahuuuuuuuu