Kaynanama bir ift lafm var

sadece ben çok üzüldüm birazda sen üzül doğumda yaptıklarını unutmıcam asla affetmicem seni bundan sonra ne istersen yap umrumda değilsin

kayinvalidecigim senide oglunuda cok seviyorum :asigim:

Allah herkese senin gibi bir kaynana nasip etsin hihoyyyt

kayınvalidemde az önce canımı sıktı gitti.bende dökeyim içimi bir güzel ne de olsa eşim dinlemiyor beni annecini o kadar seviyoki

bana sürekli kızını örnek gösterip durma ben hayatta uğraşsamda onun gibi olamam sana göre zaten öyle olmak gibibir niyetimde yok ben böyleyim.

Son düzenleme:
Anneciğim, (kayınvalidem) beni de en az oğlun kadar önemsediğin, mutlu olmamız için elinden geleni yaptığın ve diğer kayınvadiler gibi herşeye karışmadığın için teşekkür ediyorum a.s.. Sadece oğlunu değil, ailenizin tüm fertlerini çok seviyorum:asigim:

Son düzenleme:

ayni benim kayinvalidem gibi :asigim:

Allah'im sana sükürler olsun :Saruboceq:

Kızlar yalnız dikkat şikayet edenler evli etmeyenler nişanlı yani henüz evlenmemiş durumda.inşallah biz nişanlılar da evlendikten sonra kaynana görümce vs derdi çekenlerden olmayız.Dua edin evli arkadaşlar.Allah sizleride kurtarsın inşallah

aminnn :1hug:

ayni benim kayinvalidem gibi :asigim:

Allah'im sana sükürler olsun :Saruboceq:

Evet ben de hep şükrediyorum. Çok şanslıyız

Amiiiin :Saruboceq:Umarım hep bu şekilde güzel devam eder roselincim. Ama insan kendini az çok belli ediyor, kuzenim de nişanlı ama şimdiden kayınvalidesinden şikayetçi :1no2:

oglunun en sevgili bebegin oldugunu ise giripte eli ekmek tuttugunda anladin degil mi??bize bir gram destek olupta,canim kizim canim oglum demedin...seni her zaman hice sayan kaynimi,senede bir kez yüzünü gördügün ve sana defalarca iftiralar atan hakaretler eden eltimi hep bastaci yaptin,sürekli üzülmeyesin diye seni teselli eden bizede bir gün bile sagolun demedin...
demistim sana sevgili kaynanacigim...gün ola devran döne...
ne oldu???elti gitti,oglan gitti..ugras didin bi yuva kurduk...utandigin icin gelemiyorsun bile..böylesi daha mi iyi oldu sence???

:1shok: anam ne iyi kaynanalar varmış laaaa şaştım valla nişanlı arkadaşlar ne olur evlendikten sonrada yazın

off off nerden başlasam da ne desem acaba???? bunları yazmak beni çok yoracak en iisii hiçbişey yazmamakk ,,, ona söyliyecek lafımm yokk,, onu sadece ,,,Allaha havale ediyorummmmm,,,

amiiiin bin beterini bulsun innnşallah

buraya yazmazsam catlardım heralde
sevgili kaynanıcım (inanmayın sevdigime )oğlunu kıskanmam normal ama bunu yüzüme söylemen hic hos değil gece yarısı pat diye odamıza girmende ne anlama giriyor
artı benden kücük kızımı istiyorsunda neden yardıma ihtiyacım oldugunda üst değisirken alt bezi değistirirken veya gezmeye gitmeyi düsünürken sana bırakmaya söyledigimizde hep yan ciziyorsun eeeeeee kızımı aldığında bunların hepsini zaten sen yapıcan
artı bunca yıldır 14 yıl olmus sayğıda kusur etmezken öbür gelinin bir sürü söylediği söze rağmen neden esit tutuyorsun ve hala neden beni kıskanıyorsun
benimle zorun ne ve neden sabrımı sınıyorsun
valla cok zorlama ne kadarda zorlasan aile terbiyem buna müsade etmez elimden geldikce ağır tahriklerine kapılmayacağım

:1shok: anam ne iyi kaynanalar varmış laaaa şaştım valla nişanlı arkadaşlar ne olur evlendikten sonrada yazın

Vala şimdilik çooook çoooook iyi, umarım hep böyle devam eder de, evlendikten sonra daha da güzel duygularla yazarım :asigim:

bana bak yapay kadın herşeyi on kere tekrarlayp durmandan artık sıkıldım bi sus be bi suuuuuuuusssssss artıkkkkkkk offffffffffff..... nerde o eski halin nerelere bi öylesin bi böyle bukalemun gibi bi silkelende kendine gel yahuuuuuuuu

7 aylık hamile halimle ve 1,5 ay o halde çektiğim grip hastalığına rağmen bana acımayıp sülaleni benim eve toplamak istemeni ve müsait değilim dediğim için kaynımı üstüme salıp bana telefonda küfür ettirdiğin ve eşimle beni evimizde yakma tehdidi ettirdiğin için hiç değilse bana değil karnımdaki masuma acımadığın için döktüğüm her göz yaşı geçirdiğim her kötü gün delsin çıksın bitarafından Allah'ın laneti üstüne olsun kaynana!!

nedir bu gelinlerin kaynanalardan çektiği
hiçmi iyisi yok ya
insanın evlenesi gelmiyor böyle kaynanaları gördükçe ve duydukça

:Saruboceq:evliligimin ilk aylarinda dus alicagim suyun altini, her gun bikmadan usanmadan kapayip beni soguk su ile dus almak zorunda biraktigin ve beni hasta ettigin icin insallah sende soguk sularla yikanasin..

harikasın yaa yapay kadın haaa....hanımlar kızmayın fazla kaynanalarınıza hayal gücünüzü genişletiyolar bi yerde yapay kaynana gibii delikafadulden :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…