Kaynanam

Üstüme iyilik sağlık. Doğalgaz var diye mi sizde kalıyorlar. Ay bu ne rahatlık yaa. Soba diye bir şey var. Klima diye de bir şey var.
:sinirli:
Allah yardımcın olsun
Bence adamakıllı konuşmak lazım.
O işin yalan kısmı , hazır hizmetci var kullanmak için oğlunun evine çöreklenmişler . Gelinde pasif ohhh missss .

Bence de
Hadi o zaman sesini çıkarmamış ama iki senedir. U şekilde yaşıyormuş bu da çok garip ben ebedi billah bu kadar süre dayanamazdım
Kocasıyla tartışıyormuş ben çıkar kaynanamın suratına artık evine git derdim

Diyebileceklerde böyle bir sıkıntı olmuyor o yüzden :)

Böyle zihniyette birine laf anlatılmaz kesinlikle
Sizin konunuzu da biliyorum ben ve çok üzüldüm
Siz biliyorsunuz işte değişmezler kesinlikle
Ortada hani anne baba hasta olur , evleri olmaz , maaşları olmaz muhtaç olurlar adam da der ki ya ne yapayım onlar annem babam atamam ki mecbur bakacağım der
Ama burda öyle bir şey Yok ki resmen eski çağlardaki gibi gelinin üstünde hüküm sürme çabası ve hizmet görme çabası var
Bir de adam annesi çay getirse sen dururken annem niye getiriyor deyip kızıyormuş bu zihniyette birine laf anlatılır mı ?
Ailenin enayisi bu heralde bir de öyle yetiştiyse anne baba hani en küçük çocuğun yanında duracak diye bir adet var ya bazı yerlerde
Bence konu sahibi boşanmadan asla kurtulamaz böyle yaşamaktan
Kesinlikleee... 2 cihan bir araya gelse bile değişmezler... Başımda vardı ordan biliyorum... Konu sahibinin çocuğu olduğu için boşan diyemiyorum ama böylede nasıl olur bilemiyorum... Gerçi konu sahibi hiç bir saygı, hoşgörü ve merhamet emaresi görmemesine rağmen kocamı seviyorum diyor... Değer görmeden sevgi nereye kadar sürer orasıda muamma..

Taviz, tavizi doğuruyor.. Ebru hanım çok taviz vermiş zamanında şuan onun ceremesini çekiyor..

Ben çok şükür kurtuluyorum:) darısı tüm mutsuz evli bayanların başına...

Malesef bende kvdemle altli ustluyum kizi dogum yapti diye gitti neyse pazar gunu telefonda konustuk sali gunu aradim acmadi teli bu arads psikoloji gidip geliyomus sinir krizi gecirmis orda ogullarim kurtarin beni diye. Herneyse esimle konusmuslar esime aradigini acmadigini soylemistim beni niye aramiyosunuz die sitem etmis esimde manolyamm seni aramis acmamissin dur telefonu veriyim dedi verdi kvdem yuzume kapattı ben kendi annemle pazar gunu gorustum onlada konustuk pazar gununden beri annemi aramadim onu aradim esime beni kotulemeye bahane mi ariyor anlamadim ben onla ilgilenmiyormusum kucsgima alip hoplatcammi napcam bilemedim sonunda esimi de bezdirdi esim tekrar aradi ablasini annesi telefona gelmedi ne konustunuz dedim bosver ne dedigini bilmiyor dedi. Bende napcami bilmiyorum haziranda da dogum yapcam o cocuk beni daha cok sevcek diyor benim soyum o diyor durduk yere. Senden esirgemiyorum diyorum esirgeyemezsin zaten benim cocugum o diyor banada akil verin nasil yaklasmaliyim esim he de gec diyor annemin demesiyle mi olcak sanki diyor ama ben kafayi yicem
Sizin tek yapmanız gereken ennnn acilinden o evden çıkıp başka eve taşınmak... Sonrasında kayınvalide ile görüşmemek yada bayramdaaan bayrama falan görüşmek...

Ne münasebet tlf yüzünüze kapatmak, ne münasebet sizin çocuğunuza o benim çocuğum demek... Elbette torunudur ama haddini çook aşmış kv'niz...

O işin yalan kısmı , hazır hizmetci var kullanmak için oğlunun evine çöreklenmişler . Gelinde pasif ohhh missss .
Orayı anladım zaten. Hizmetçi olarak gormeseler nereye gitseler goturmezler.
Bu kadın neden kendi evinde oturmuyor da illa kv.nin evine gitmek zorunda.
Illa gidecekse kendi annesinin evine gitsin mesela.
Ya Rabbim sen şöyle kv.nin kp.in hakkından gel pişman et yaptıklarına.

Gelininin memnun olduğunu düşünüyordur belki.. temizliğe, yemeğe vs. yardım ediyorsa...
Gelini illaki hissettiriyordur rahatsız olduğunu, zaten en son eşiyle buyüzden kavga etmişler ya... Ama tabi gelini yeterince tepki göstermediği için bu halde... Hala görümcesi, kayınbiraderi arayıp sesini çıkartma diyorlar birde...

Orayı anladım zaten. Hizmetçi olarak gormeseler nereye gitseler goturmezler.
Bu kadın neden kendi evinde oturmuyor da illa kv.nin evine gitmek zorunda.
Illa gidecekse kendi annesinin evine gitsin mesela.
Ya Rabbim sen şöyle kv.nin kp.in hakkından gel pişman et yaptıklarına.
İşte o da konu sahibinin pasifliğinden kaynaklanıyor. 3 ay kısa bi süre değil, ya evinde kal yada kendi annenin evine git dimi? Ama o kv nereye o oraya gitmeyi tercih ediyo...

Gelini illaki hissettiriyordur rahatsız olduğunu, zaten en son eşiyle buyüzden kavga etmişler ya... Ama tabi gelini yeterince tepki göstermediği için bu halde... Hala görümcesi, kayınbiraderi arayıp sesini çıkartma diyorlar birde...

Kendi başlarına kalmasın istiyor onlar da.. konu sahibi bu olayı çözemez... çözebilecek durumda olsaydı baştan bu duruma gelinmezdi... en iyi çözüm kv-kp in eşit olarak diğer çocuklarının da evlerinde kalmaları...

İşte o da konu sahibinin pasifliğinden kaynaklanıyor. 3 ay kısa bi süre değil, ya evinde kal yada kendi annenin evine git dimi? Ama o kv nereye o oraya gitmeyi tercih ediyo...
Işte böyle konu açanlara kızıyorum. Herkes güzel güzel konuşuyor akıl veriyor. Konu sahibi de hiç bir şeyi dinlemeyip aynı hayatına devam ediyor. Biz üzüldüğümuzle sinirlendigimizle kalıyoruz.
Ooff off. Ahh şu kendini ezdiren kadınlar... keşke dik durabilseler. En başta da böyle adamlarla evlenmeseler, böylelerini cogaltmasalar...

ah ah keşke şu kadınlarımız kendilerini bu kadar ezdirmeseler. kaynınla konuştun yine de tamam dedin öyle mi, eşin aileye açılmışken ve sen valizlerini toplarken bu en büyük şansındı..

Kendi başlarına kalmasın istiyor onlar da.. konu sahibi bu olayı çözemez... çözebilecek durumda olsaydı baştan bu duruma gelinmezdi... en iyi çözüm kv-kp in eşit olarak diğer çocuklarının da evlerinde kalmaları...
Bencede en mantıklısı o... Bir ay abisinde bir ay görümcesinde bir ay konu sahibinde kalmalılar yada kendilerine göre nasıl uygunsa... Eşit bir şekilde yani...

Ama kayınbirader ve görümce çok akıllı.. Kıza psikolojik baskı yapıp sesini çıkartma daha kötü olur diyorlar...

Işte böyle konu açanlara kızıyorum. Herkes güzel güzel konuşuyor akıl veriyor. Konu sahibi de hiç bir şeyi dinlemeyip aynı hayatına devam ediyor. Biz üzüldüğümuzle sinirlendigimizle kalıyoruz.
Ooff off. Ahh şu kendini ezdiren kadınlar... keşke dik durabilseler. En başta da böyle adamlarla evlenmeseler, böylelerini cogaltmasalar...
Ayyy aynen canım yaa.. Bende yaptım o hatayı, annesinin gazına gelen, annesinin ağzının içine bakan biriyle evlendim.. Ama ben çocuk mocuk yapmadım çok şükür... Ve burda akıl veren, çevremde akıl veren herkese kulak verdim... Şimdi boşanıyorum, kurtuluyorum:)

Çok umutlu değilim, kocamı seviyorum diyor ama inşallah bu konu sahibide gözünü açar en kısa sürede..

Ayyy aynen canım yaa.. Bende yaptım o hatayı, annesinin gazına gelen, annesinin ağzının içine bakan biriyle evlendim.. Ama ben çocuk mocuk yapmadım çok şükür... Ve burda akıl veren, çevremde akıl veren herkese kulak verdim... Şimdi boşanıyorum, kurtuluyorum:)

Çok umutlu değilim, kocamı seviyorum diyor ama inşallah bu konu sahibide gözünü açar en kısa sürede..
:deli::KK49:Akıllı ve kendini ezdirmeyen dik duran kadın... Çok sevdim seni. Inşallah geri kalan hayatın mutlu huzurlu ve sevgi saygı içerisinde geçer..

Kucağımda canım şu an. Boncuk boncuk bana bakıyor. 7.gunumuz bugün.
Teşekkür ederim. Inşallah doğru insanla karşılaşır evlenirsin ve bir minnosun olur senin de. :KK19:
Ayyy maşallahhhh çok sevindimmm canımmm:) miss gibi kokuyodur o şimdiii.. Kokla yerime olur mu? Rabbim sağlıklı ömürler versin, annesiyle babasıyla hep mutlu, huzurlu, sağlıklı yaşasın inşallah:)

İnşallah doğru zamanda, doğru insanla karşılaşırım ve banada nasip olur minnoştan:KK68:

Sizin tek yapmanız gereken ennnn acilinden o evden çıkıp başka eve taşınmak... Sonrasında kayınvalide ile görüşmemek yada bayramdaaan bayrama falan görüşmek...

Ne münasebet tlf yüzünüze kapatmak, ne münasebet sizin çocuğunuza o benim çocuğum demek... Elbette torunudur ama haddini çook aşmış kv'niz...
Malesef evden cikamam suan bebek gelvek borc cok var bir sure calisamicam calistigim zaman zarfindada kvdem bakcak cocuga

X