herkez bişe diyosa inamak lazım aslında ..
banada çok kızıyoolardı melekde olsa bir yaşayamassın die nasıl kızıyodum
ama şimdi herkez haklı çıktı
beni uyamak isteyen insanların ayaklarına kapanmak istiyorum..
bundan şunu anladım birkaç kiişi sana bişey diyorsa pek kulak arkası etmemek lazım
Allah yardımcın olsun canım.En azından eşin de senle aynı fikirde ya onun ağzına baksaydı daha kötüydü az daha sabret eşini seviyorsan.kaynana menopaza girdiğinden de bu tarz siniri olabilir.
Bence senin kayin validende tam bir ruh has.asi:)
Emin ol ayni nerdeyse benim kayin Valide.
Herkez bana kayin validemin eşime aşık oldugunu söyler di, ben o kişilere kızardı m, ne bicim sapikca düşünceler bunlar diye:)
Kadin benim ölmemi istedi en son. .
Hayat garip:)
Neyse tatlim, sen avrupaya gelenlerin bir çoğundan şanslisin.
Dil kursuna eşin gönderiyor, seni koruyor! Bunlar güzel:)
Yaşadigin ülkede yabancılik cekiyorsan,
Benim gibi bir cok farkli ülkelerde yaşiyan var.
Istedigin soruyu sora bilirsin.
Yardimci oluruz!
Ayni zamanda, eşine ve hata kurs aldigin yerlere bile merak etigin herseyi sora bilirsin.
O şise, kutu ve çöp vs gibi düzen benim yaşadığım ülkedede var.
Zamanla, hele kendi evine yerleş öğrenirsin cok basit.
Valla ben bazen normal çöpü ve yeşliklerle karıştırıyorum, yasadigim köyde plastik veya kutular nereye atıldığını bilmedigim icin tek tük eski oturduğum şehire götürüyordum, olcak şeymi? Valla eyer çöpü m cok degilse, onuda hakim olan çöp kutuma atiyorum.
Onun dışında zadece mektuplara cok dikat ediyorum, ceza yememek icinadres ve isimleri kezinlikle cok iyi ortadan kaybediyorum..
Eyer canını sikan bir durum olursa, arkadaşlara sora bilirsin.
herkez bişe diyosa inamak lazım aslında ..
banada çok kızıyoolardı melekde olsa bir yaşayamassın die nasıl kızıyodum
ama şimdi herkez haklı çıktı
beni uyamak isteyen insanların ayaklarına kapanmak istiyorum..
bundan şunu anladım birkaç kiişi sana bişey diyorsa pek kulak arkası etmemek lazım
Inanmıyorum aynı benim kayınvalide ben benimkinin şizofren olduğunu düşünüyordum ama seninkide şizofrenmiş canım k.bakma ama
Demekki bu kadar dik kafalı olmamamiz gerekiyor,
Bazen burnumuzun önünü ya görmüyoruz, yada hic tecrübemiz yok insan sarafi dedikleri şeyden
Şimdi ben bazen cok iyi niyetli yaklaşiyorum, herkezde benim gibi saniyorum,
Ne yazıkki, yaşamadan anlamıyorum yaaa
Senin dediğin gibi ben bile kendi kendime o insanlarin ayaklarina kapanmak istiyorum
Gülüyorum, ama aslinda ne kadar zor. .:)
Neyse, herşey geride kaldı, insallah bundan sonra iyi niyetimizin kurbani olmayız.
bu yurt disinda yasayan türklerin cogu ruh hastasi diyorum baska sey demiyorum
esiniz iyi görünüyor
mayisa kadar sIk disini
sallama
Eşin annesinin huyunu biliyormuş ve sana destekmiş.
Şurada iki ayın kalmış sabret bence.
Allah yardımcın olsun.
ne demek canim ya ne kusuru. Tam isabet bi tespit yaptin. Dedigim gibi kapasinda kurup kurup bana ona göre davraniyor. Senin ki nasil ki ?
canım aynı anlattığın gibi sorarım yalaka der sormam etmem ne biçim gelin der arkamdan millete dedikodumu yapar oğlunun yanında ii vdavranır gibi yapar ama yüzüme vır vır konuşur eltimi överek beni kıskandırmaya çalışır elinden gese oğluyla gelip aramda yatar ben evde olmadığım zaman oğlunu evine yemek yapma maksadıyla çağırıp beni şikayet eder ayrıca üst katımda oturur yemek yaparım b eline sağlık demez ama eltim için bende daha ii yapıyorsun der paralarını millete yedirir bize zırnık koklatmaz daha neler neler şizofren yani...
Allah yardımcın olsun canım daha doğrusu hepimizin yardımcısı olsun, kendi evine çıktığında inşallah rahat edersin. Ben 11 yıllık evliyim ve evlendiğim ilk günden beri ayrı oturmama rağmen sürekli karıştı hala da karışıyor sana çok basit bir şey söyleyeyim her akşam bizi düzenli olarak arar dün akşamda evde yoktuk ikimizde çalışıyoruz işten eve gider gitmez kızıma ince yağmurluk gibi bir şey almaya gittik oradan da eşim bu saatten sonra yemekle uğraşma dışarıda yiyelim dedi ve tam restaurana girdik siparişi verdik o sırada zırtt telefon sizce kim tabii ki kayınvalidem ve açar açmaz ben alo der demez yani ilk cümlesi nerdesiniz aradım ev cevap vermiyor oğlu tersleyecek diye oğlunu aramıyor beni arıyor şimdi ölür müsün öldürür müsün böylesini offf offf.
canım aynı anlattığın gibi sorarım yalaka der sormam etmem ne biçim gelin der arkamdan millete dedikodumu yapar oğlunun yanında ii vdavranır gibi yapar ama yüzüme vır vır konuşur eltimi överek beni kıskandırmaya çalışır elinden gese oğluyla gelip aramda yatar ben evde olmadığım zaman oğlunu evine yemek yapma maksadıyla çağırıp beni şikayet eder ayrıca üst katımda oturur YEMEK YAPARIM B ELİNE SAĞLIK DEMEZ AMA ELTİM İÇİN BENDE DAHA İİ YAPIYORSUN DER PARALARINI MİLLETE YEDİRİR BİZE ZIRNIK KOKLATMAZ daha neler neler şizofren yani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?