Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kaynanam yüzünden delirmek üzereyim..
- Konu Sahibi Sukayra
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 9 Mayıs 2012
- 4.168
- 326
- 123
herkez bişe diyosa inamak lazım aslında ..
banada çok kızıyoolardı melekde olsa bir yaşayamassın die nasıl kızıyodum
ama şimdi herkez haklı çıktı
beni uyamak isteyen insanların ayaklarına kapanmak istiyorum..
bundan şunu anladım birkaç kiişi sana bişey diyorsa pek kulak arkası etmemek lazım
Demekki bu kadar dik kafalı olmamamiz gerekiyor,
Bazen burnumuzun önünü ya görmüyoruz, yada hic tecrübemiz yok insan sarafi dedikleri şeyden
Şimdi ben bazen cok iyi niyetli yaklaşiyorum, herkezde benim gibi saniyorum,
Ne yazıkki, yaşamadan anlamıyorum yaaa
Senin dediğin gibi ben bile kendi kendime o insanlarin ayaklarina kapanmak istiyorum
Gülüyorum, ama aslinda ne kadar zor. .:)
Neyse, herşey geride kaldı, insallah bundan sonra iyi niyetimizin kurbani olmayız.
Allah yardımcın olsun canım.En azından eşin de senle aynı fikirde ya onun ağzına baksaydı daha kötüydü az daha sabret eşini seviyorsan.kaynana menopaza girdiğinden de bu tarz siniri olabilir.
Ay hic gülecegim yoktu :) canim benimki menopoza gireli 15 yil oldu ama acisi bende mi cikiyor bilmiyorum :)
Bence senin kayin validende tam bir ruh has.asi:)
Emin ol ayni nerdeyse benim kayin Valide.
Herkez bana kayin validemin eşime aşık oldugunu söyler di, ben o kişilere kızardı m, ne bicim sapikca düşünceler bunlar diye:)
Kadin benim ölmemi istedi en son. .
Hayat garip:)
Neyse tatlim, sen avrupaya gelenlerin bir çoğundan şanslisin.
Dil kursuna eşin gönderiyor, seni koruyor! Bunlar güzel:)
Yaşadigin ülkede yabancılik cekiyorsan,
Benim gibi bir cok farkli ülkelerde yaşiyan var.
Istedigin soruyu sora bilirsin.
Yardimci oluruz!
Ayni zamanda, eşine ve hata kurs aldigin yerlere bile merak etigin herseyi sora bilirsin.
O şise, kutu ve çöp vs gibi düzen benim yaşadığım ülkedede var.
Zamanla, hele kendi evine yerleş öğrenirsin cok basit.
Valla ben bazen normal çöpü ve yeşliklerle karıştırıyorum, yasadigim köyde plastik veya kutular nereye atıldığını bilmedigim icin tek tük eski oturduğum şehire götürüyordum, olcak şeymi? Valla eyer çöpü m cok degilse, onuda hakim olan çöp kutuma atiyorum.
Onun dışında zadece mektuplara cok dikat ediyorum, ceza yememek icin adres ve isimleri kezinlikle cok iyi ortadan kaybediyorum..
Eyer canını sikan bir durum olursa, arkadaşlara sora bilirsin.
Canim benim ya hislerime tercüman oldun :) gercekten de tam bir ruh hastasi kendi aklindan neler geciyorsa artik bana ona göre davraniyor. Onun yüzünden evde ailemle telde yada kamerada konusamaz oldum. Canim sikiliyor bile desem gelip ben sana napiyorum burasi ev degilmi bilmem ne diye yarim saat kafami ütülüyor. Sirf onun sözlerini dinlememek icin o evdeyken ailemle konusmuyorum. Evet esim konusunda gercekten de sansliyim benim hep yanimda. Onun icin sabrediyorum zaten. Bn özelden yazamiyorum bana mesaj yazarmisin lütfen. Elbette sormak istedigim seyler olur.
herkez bişe diyosa inamak lazım aslında ..
banada çok kızıyoolardı melekde olsa bir yaşayamassın die nasıl kızıyodum
ama şimdi herkez haklı çıktı
beni uyamak isteyen insanların ayaklarına kapanmak istiyorum..
bundan şunu anladım birkaç kiişi sana bişey diyorsa pek kulak arkası etmemek lazım
Benimkide disardan sessiz sakin gözükür. Ama icine girince öyle olmadigini görüyorsun. Evde benim yüzüme bakmayan kadin bi misafirligi gitsek söyle otur böyle otur yedin mi ictin mi diye pesimde pervane oluyor. Insanlara karsi oynamak ikiyüzlülük bu degilde ne ? Disarda insanlari dinler adam akilli sohbet etmez ama eve gelince 3 saat dedikodularini yapar. Ahh ahh. Aynen öyle canim. Keske en basinda dinleseydin de simdi böyle üzülmeseydin. Ins sende en kisa zamanda kurtulursun..
Inanmıyorum aynı benim kayınvalide ben benimkinin şizofren olduğunu düşünüyordum ama seninkide şizofrenmiş canım k.bakma ama
Ne demek canim ya ne kusuru. Tam isabet bi tespit yaptin. Dedigim gibi kapasinda kurup kurup bana ona göre davraniyor. Senin ki nasil ki ?
Demekki bu kadar dik kafalı olmamamiz gerekiyor,
Bazen burnumuzun önünü ya görmüyoruz, yada hic tecrübemiz yok insan sarafi dedikleri şeyden
Şimdi ben bazen cok iyi niyetli yaklaşiyorum, herkezde benim gibi saniyorum,
Ne yazıkki, yaşamadan anlamıyorum yaaa
Senin dediğin gibi ben bile kendi kendime o insanlarin ayaklarina kapanmak istiyorum
Gülüyorum, ama aslinda ne kadar zor. .:)
Neyse, herşey geride kaldı, insallah bundan sonra iyi niyetimizin kurbani olmayız.
Iste genclik mi dersiniz cahillik mi dersiniz bilmiyorum ama insan tecrübelerle anliyor bazi seyleri. Keske olmasaydi ama elden birsey gelmiyor. Basimizi taslara vuruyoruz simdi ama..
bu yurt disinda yasayan türklerin cogu ruh hastasi diyorum baska sey demiyorum
esiniz iyi görünüyor
mayisa kadar sIk disini
sallama
Allahim allahim bende mi öyle olacagim yoksa :)
Eşin annesinin huyunu biliyormuş ve sana destekmiş.
Şurada iki ayın kalmış sabret bence.
Allah yardımcın olsun.
Amin canim amin..
Sunu belirtmek istedim. Kayinvalidemin beni takdir etmesini tabiki beklemiyorum ama saatlarce ugrasip güzel bir masa hazirliyorsun tabak tabak yer ama bir eline saglik demez. Disardan gelirim bir kere hosgeldin demez ben merhaba desem yarim agizla merhaba der yada suratini asar yüzüme bile bakmaz. Ama oglu daha kapiyi acmadan oglum hosgeldin acmisin yemek hazirlayayim mi blmem ne der. Bu arada bunlari kücük kaynima söylüyor. Esime ben yanindaysam eger tek kelime etmez ama ben yanindan kalkayim kocama baslar anlatmaya. Neyse gece uyur keyfi isterse iyi geceler der yataga gider. Esimin antremani yada is icin baska bir ülkedeyse yani evde olmadiginda aksam 8 dedin mi yatmaya gider ama esim evdeyken konusmadigi halde saat 11 e kadar yanimizda oturur. Dus alir ciktiktan sonra sihatler olsun dememi bekler ama kendi bana hic bir sekilde demez. Daha neler neler.. Benim yapmami bekliyor ama kendi tek bir hamle yapmiyor. Bende. Kadar yaptim kötü oldum hep artik yapmayacgim diyorum ama gene yapiyorum ne olacak bu halm bilmiyorum. Hee bu arada ben esime ve kaynima cok iyi davraniyorum onlarin bir dedigini iki etmiyorm kaynimi kardesim yerine koydum öyle sahip cikiyorum öyle seviyorum. Esim annesine diyor ki senin sevinmen lazm ki bak su kiz ikimizede ne kadar iyi bakiyor. Gecen kayinvalidem esime diyor ki su bana bakmaz. Sana erkana bakar ama bana bakmaz. Bende dedim ki annen egerr yaslandiginda benim ona bakmami istiyorsa ona göre davranacak dedim.. Offf allahim ya aklma eldikce ona nefretm dahada artiyor
Allah yardımcın olsun canım daha doğrusu hepimizin yardımcısı olsun, kendi evine çıktığında inşallah rahat edersin. Ben 11 yıllık evliyim ve evlendiğim ilk günden beri ayrı oturmama rağmen sürekli karıştı hala da karışıyor sana çok basit bir şey söyleyeyim her akşam bizi düzenli olarak arar dün akşamda evde yoktuk ikimizde çalışıyoruz işten eve gider gitmez kızıma ince yağmurluk gibi bir şey almaya gittik oradan da eşim bu saatten sonra yemekle uğraşma dışarıda yiyelim dedi ve tam restaurana girdik siparişi verdik o sırada zırtt telefon sizce kim tabii ki kayınvalidem ve açar açmaz ben alo der demez yani ilk cümlesi nerdesiniz aradım ev cevap vermiyor oğlu tersleyecek diye oğlunu aramıyor beni arıyor şimdi ölür müsün öldürür müsün böylesini offf offf.
ne demek canim ya ne kusuru. Tam isabet bi tespit yaptin. Dedigim gibi kapasinda kurup kurup bana ona göre davraniyor. Senin ki nasil ki ?
canım aynı anlattığın gibi sorarım yalaka der sormam etmem ne biçim gelin der arkamdan millete dedikodumu yapar oğlunun yanında ii vdavranır gibi yapar ama yüzüme vır vır konuşur eltimi överek beni kıskandırmaya çalışır elinden gese oğluyla gelip aramda yatar ben evde olmadığım zaman oğlunu evine yemek yapma maksadıyla çağırıp beni şikayet eder ayrıca üst katımda oturur YEMEK YAPARIM B ELİNE SAĞLIK DEMEZ AMA ELTİM İÇİN BENDE DAHA İİ YAPIYORSUN DER PARALARINI MİLLETE YEDİRİR BİZE ZIRNIK KOKLATMAZ daha neler neler şizofren yani...
Son düzenleme:
canım aynı anlattığın gibi sorarım yalaka der sormam etmem ne biçim gelin der arkamdan millete dedikodumu yapar oğlunun yanında ii vdavranır gibi yapar ama yüzüme vır vır konuşur eltimi överek beni kıskandırmaya çalışır elinden gese oğluyla gelip aramda yatar ben evde olmadığım zaman oğlunu evine yemek yapma maksadıyla çağırıp beni şikayet eder ayrıca üst katımda oturur yemek yaparım b eline sağlık demez ama eltim için bende daha ii yapıyorsun der paralarını millete yedirir bize zırnık koklatmaz daha neler neler şizofren yani...
....................
- 14 Aralık 2008
- 5.297
- 122
- 173
- 13 Nisan 2010
- 2.787
- 2.984
- 373
Allah yardımcın olsun canım daha doğrusu hepimizin yardımcısı olsun, kendi evine çıktığında inşallah rahat edersin. Ben 11 yıllık evliyim ve evlendiğim ilk günden beri ayrı oturmama rağmen sürekli karıştı hala da karışıyor sana çok basit bir şey söyleyeyim her akşam bizi düzenli olarak arar dün akşamda evde yoktuk ikimizde çalışıyoruz işten eve gider gitmez kızıma ince yağmurluk gibi bir şey almaya gittik oradan da eşim bu saatten sonra yemekle uğraşma dışarıda yiyelim dedi ve tam restaurana girdik siparişi verdik o sırada zırtt telefon sizce kim tabii ki kayınvalidem ve açar açmaz ben alo der demez yani ilk cümlesi nerdesiniz aradım ev cevap vermiyor oğlu tersleyecek diye oğlunu aramıyor beni arıyor şimdi ölür müsün öldürür müsün böylesini offf offf.
Amin canim cümlemizin. Gercekten isin zor. Esinin tepki verecegini bildigi icin beni ariyor demissin o zaman sende tavrini belli et sürekli sizi rahatsiz etmesin. Bilmiyorum ama suan ki düsüncem kendi evime gectikten sonra kaynanami hayatimiza müdahale ettirmicem umarim basaririm..
canım aynı anlattığın gibi sorarım yalaka der sormam etmem ne biçim gelin der arkamdan millete dedikodumu yapar oğlunun yanında ii vdavranır gibi yapar ama yüzüme vır vır konuşur eltimi överek beni kıskandırmaya çalışır elinden gese oğluyla gelip aramda yatar ben evde olmadığım zaman oğlunu evine yemek yapma maksadıyla çağırıp beni şikayet eder ayrıca üst katımda oturur YEMEK YAPARIM B ELİNE SAĞLIK DEMEZ AMA ELTİM İÇİN BENDE DAHA İİ YAPIYORSUN DER PARALARINI MİLLETE YEDİRİR BİZE ZIRNIK KOKLATMAZ daha neler neler şizofren yani...
Canim o zaman sende onun yaptigi gibi iki yüzlülük yap. Esinin yaninda ona iyi davran esin yokken o yokmus gibi davran umrunda bile olmasin. Birak sonrada gitsin ne hali varsa görsün