- 1 Ocak 2023
- 2.545
- 7.856
- 73
- 33
sıkıntı şu ki kadın orayı sizin eviniz olarak görmüyor bı nebze haklı da ,Uzun uzadıya yazmışsınız çok teşekkür ederim konumu ciddiye aldığınız için yargılamadan çocuk konusunda yorum yaptığınız için ben eşimi bu kadar aileci olduğunu açıkçası bilmiyordum. Evlenmeden önce verilen sözlerin de evlendikten sonra tutulmadığını şimdi anladım her insan hani hata yapabiliyor ya ben de hatamı çok büyük bir şekilde yaptım Aile apartmanını kabul ederek herkes çok işte şanslısın kaynanan sana yardım eder diyor ama bana söylene söyle ne yapılarak başıma kakıla kakıla yapılarak yardımın hiçbir şekilde bir değeri yok yani hani hiç mi ufacık da yardım yok mu dersen o kadar da inkar edemem ama beni asıl bozan şey sürekli şikayet edilmem sürekli kontrol altında tutulmaya çalışma sürekli kendimi baskı altında hissetmem buna sağ olsun eşim de çanak tutuyor hani ben tek suçlu burada kaynanam diyemem. Zaten hamileyken annemler konuştular bayağı büyük bir kavga ettiler ama benim kaynanam dengesiz bugün dediğini yarın demiyor. Ailem zaten karar bana bırakıyor gelirsem de her türlü yanımdalar bu anahtar konusunda da çok kavga ettik kaynanamla şu andaki motivasyonunda çocukla işte kapıyı açamazsın çocuk uyuyor gelemezsin işte Zile basmak istemedik ama her gün gelinmez ki gelinin evinde ne var yani
Sizi adam yerine koymuyorlar resmen. Ve bu saatten sonra da değişmezler. Ya boşanacaksınız ya da çekeceksiniz. Ben bu kadar bile çekmezdim.
ya iyide ailesinin evi zatenRest çekeceksiniz. İlk iş anahtarı alacaksınız ya da direkt kilidi değiştirip anahtar vermeyeceksiniz. Bahane olarak da içinde anahtr kırıldı, cikaramadilar vs diyebilirsiniz. Eşiniz istediği kadar tehdit etsin. Sizin ailenizin giremediği eve onun da ailesi girememeli. Gerekirse de bosanin ya. Rahata ermek için kaynananizin ölmesini mi bekleyeceksiniz ki bu gamsizlikla o sizi gömer. El kol bağlayıp dövünerek hedefler gerçekleştirilmiyor.
Bu yaşadıklarınız normal değil. Aileniz de arkanızdaymış. En azından bir kere rest çekin, ailenizin yanına gidin. Annesiyle baş başa otursun dursunlar. İşe yarayacağını sanmıyorum ama en azından denedim dersiniz.Biliyorum her şeyin farkındayım ama bunu neden kendime yapıyorum bilmiyorum psikolojik destek de aldım Ben yanlışlara karşı koyduğumda herkes geri çekilmeye başladı eşim benim yanımdaydı ama galiba rol kesiyordu. Psikolojikman iyi değilim
Rest çekeceksiniz. İlk iş anahtarı alacaksınız ya da direkt kilidi değiştirip anahtar vermeyeceksiniz. Bahane olarak da içinde anahtr kırıldı, cikaramadilar vs diyebilirsiniz. Eşiniz istediği kadar tehdit etsin. Sizin ailenizin giremediği eve onun da ailesi girememeli. Gerekirse de bosanin ya. Rahata ermek için kaynananizin ölmesini mi bekleyeceksiniz ki bu gamsizlikla o sizi gömer. El kol bağlayıp dövünerek hedefler gerçekleştirilmiyor.
Bunlar dolandırıcı aileler bununla ilgili bir özetim vardı size bulup koyayım siz sınır çizip o sınırdan bir adım atmayacaksınız ya ölümüne köle olacaksınız ya da normal bir insan ve aile kuracaksınız. Eşiniz adam olmazsa çocuğu bahane edip devam ettirmeyin çünkü eşiniz sizi sevmiyor. Onlar kendilerinden başka kimseyi de sevmezler, siz eşyadan farklı değilsiniz siz olmasanız belki adam rezil olur da başka birini bulamazsa anlar ama bakın genelde hemen başka birini kandırmaya çalışırlar @premses3335 diye birinin konusu var veya eş ailesi konularına hepsi aynı formatta bencil, yalancı, dolandırıcı, kişiliksiz insanlar.
Bu yaşadıklarınız normal değil. Aileniz de arkanızdaymış. En azından bir kere rest çekin, ailenizin yanına gidin. Annesiyle baş başa otursun dursunlar. İşe yarayacağını sanmıyorum ama en azından denedim dersiniz.
ya iyide ailesinin evi zaten
konu sahibi ya da kocasının evi değil ki aslında ondan bütün bu sorunlar.
kadın kendi evine giriyor aslında
aile evine dönebilme imkanınız var mı?
Hangi anne ister ki? Ama kafa tutsanız, mesela senin annen de gelmesin o zaman deseniz, anahtarını elinden alsanız eşinizin bunu sakin karşılayacağını sanmıyorum. İşler o raddeye gelirse aileniz de sizin o evde eziyet çekmenizi istemez, yani umarım…Zaten annem artık bu konuları bildiği için arkamda ama gene de yuvamı dağılmasını çok istemiyor ya onun dengesizliği de beni şaşırtıyor yani yukarıya tükürsem bıyık aşağıya tükürsem sakal misali
Zaten beni gelin ya da bu evin hanımı gibi görmüyorlar hani ben sanki evlatlık çocuk alınmışım gibi görünüyorum yani ben evde donumla gezerken kaynanamın beni görmesine gerek yok yani ya da çıplak yatarken kaynanamın eve girmesine de gerek yok Ben bunu anlamıyorum zaten eğer eşimle boşanırsak kendisi köyüne rezil olacağı için bazı tavırlarına dur diyebiliyor biraz da galiba buna güveniyorum ama sert bir sınır çekmemin zamanı geldi
bence biraz daha bekleyin. olmazsa eşinize resti çekin. düzelmezse bu durum ayrı eve çıkıp beni rahat ettirmezsen gideceğim boşanacağım gibi.. böyle olmaz çünkü çok üzüldüm.Var ama ailem biraz daha beklememi ve sabretmemi istiyor eşimden dolayı
elbette hayır ama siz kira bile vermiyorsunuz ki yani öyle tahmin ediyorumAma şöyle bir şey var siz ev sahibisiniz kiracınızın evine kafanıza göre girip çıkabilir misiniz Bir de bu yönden düşünün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?