Kaynanam ve lohusalık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
sıkıntı şu ki kadın orayı sizin eviniz olarak görmüyor bı nebze haklı da ,
çünkü aile apartmaninda oturuyorsunuz eşiniz o evi kendisi kazanmadı , kira vermiyor.
e bedava olan şeylerin karşılığı da sana ait olmaması oluyor.

Rest çekeceksiniz. İlk iş anahtarı alacaksınız ya da direkt kilidi değiştirip anahtar vermeyeceksiniz. Bahane olarak da içinde anahtr kırıldı, cikaramadilar vs diyebilirsiniz. Eşiniz istediği kadar tehdit etsin. Sizin ailenizin giremediği eve onun da ailesi girememeli. Gerekirse de bosanin ya. Rahata ermek için kaynananizin ölmesini mi bekleyeceksiniz ki bu gamsizlikla o sizi gömer. El kol bağlayıp dövünerek hedefler gerçekleştirilmiyor.

Sizi adam yerine koymuyorlar resmen. Ve bu saatten sonra da değişmezler. Ya boşanacaksınız ya da çekeceksiniz. Ben bu kadar bile çekmezdim.

Biliyorum her şeyin farkındayım ama bunu neden kendime yapıyorum bilmiyorum psikolojik destek de aldım Ben yanlışlara karşı koyduğumda herkes geri çekilmeye başladı eşim benim yanımdaydı ama galiba rol kesiyordu. Psikolojikman iyi değilim

ya iyide ailesinin evi zaten
konu sahibi ya da kocasının evi değil ki aslında ondan bütün bu sorunlar.
kadın kendi evine giriyor aslında

Bu yaşadıklarınız normal değil. Aileniz de arkanızdaymış. En azından bir kere rest çekin, ailenizin yanına gidin. Annesiyle baş başa otursun dursunlar. İşe yarayacağını sanmıyorum ama en azından denedim dersiniz.

Bunlar dolandırıcı aileler bununla ilgili bir özetim vardı size bulup koyayım siz sınır çizip o sınırdan bir adım atmayacaksınız ya ölümüne köle olacaksınız ya da normal bir insan ve aile kuracaksınız. Eşiniz adam olmazsa çocuğu bahane edip devam ettirmeyin çünkü eşiniz sizi sevmiyor. Onlar kendilerinden başka kimseyi de sevmezler, siz eşyadan farklı değilsiniz siz olmasanız belki adam rezil olur da başka birini bulamazsa anlar ama bakın genelde hemen başka birini kandırmaya çalışırlar @premses3335 diye birinin konusu var veya eş ailesi konularına hepsi aynı formatta bencil, yalancı, dolandırıcı, kişiliksiz insanlar.

Şu an bana çok güzel bir fikir verdiniz çok teşekkür ederim anahtarı içten kıracağım ve bakalım kaynanam anahtarı tekrardan yaptırırsa bu sefer eşim de çok güzel kavga edeceğiz. Çocuk olmadan önce kaynanam zaten evime giremiyordu ama annem gelip kalıyordu kendisi bir kavgada aynen şunu söyledi benim giremediğim eve senin annen de giremez dedi eşim de bayağı bir kavga ettiler o konuda eşim arkamda durdu ama eşimin çok dengesiz tavırları var Bir gün arkamda durduğu konuda yarın arkamda durmayabiliyor

Zaten beni gelin ya da bu evin hanımı gibi görmüyorlar hani ben sanki evlatlık çocuk alınmışım gibi görünüyorum yani ben evde donumla gezerken kaynanamın beni görmesine gerek yok yani ya da çıplak yatarken kaynanamın eve girmesine de gerek yok Ben bunu anlamıyorum zaten eğer eşimle boşanırsak kendisi köyüne rezil olacağı için bazı tavırlarına dur diyebiliyor biraz da galiba buna güveniyorum ama sert bir sınır çekmemin zamanı geldi

Zaten annem artık bu konuları bildiği için arkamda ama gene de yuvamı dağılmasını çok istemiyor ya onun dengesizliği de beni şaşırtıyor yani yukarıya tükürsem bıyık aşağıya tükürsem sakal misali

Aileci eş diye yazın veya eş ailesi diye konuların hepsi aynı. Maaşı olan kadına çöküp maddi manevi sömürme dertlerindeler. Klasik bir format bu. Oğlan çok ilgili, aşırı iyi çok büyük konuşmalar ana arada espri olarak saçmalar, siz dikkate almazsınız sonra evlenmeye yakın patlar. Köprüden geçene kadar idare eder sonra tam hanzoya dönüşür. Aile vıcık vıcıktır. Sürekli görüntülü ararlar tanıştıktan sonra, yakınlarsa çat kapı gelirler ve beraber yaşamaya çalışır veya her gün görüşür her şeyinize burun sokarlar. Sizi hizmetçi ve köle olarak sokup bir amda çevrenizi bile sildirirler. Akıllı insanmışsınız.

Genelde bunlar ailesi kalabalık olmayan modern insanları bulurlar çünkü kendi memleketlerinde daha rahat ezebilmek için bunu planlarlar

Hemen çocuk yapıp kadını bağlamaya çalışırlar en ufak bahanede evlilik sonrası kızın ailesi ile büyük tartışmalar çıkarırlar ki kızın ailesi karışamasın. Bunlar hep tiyatrodur. Aileniz arkanızda ise az ezerler değillerse siz köle ve hizmetçi gözüyle bakılırsınız.

Koca denilen eş zararlısı yalancı, manipülasyon ustasıdır.

Kadın kendisi cinsel ilişki kuramadığı için oğlunu evlendirir ve diğer görevlerini yapsın diye. Siz destek alın ama eş terapisi alın. Eşinizin adam olacağını sanmıyorum ama en azından bir uzmandan dinler. Adamın dünyası böyle çünkü

ya iyide ailesinin evi zaten
konu sahibi ya da kocasının evi değil ki aslında ondan bütün bu sorunlar.
kadın kendi evine giriyor aslında

Ama şöyle bir şey var siz ev sahibisiniz kiracınızın evine kafanıza göre girip çıkabilir misiniz Bir de bu yönden düşünün

Hangi anne ister ki? Ama kafa tutsanız, mesela senin annen de gelmesin o zaman deseniz, anahtarını elinden alsanız eşinizin bunu sakin karşılayacağını sanmıyorum. İşler o raddeye gelirse aileniz de sizin o evde eziyet çekmenizi istemez, yani umarım…

Ya rest cekeceksin, ya duymazdan geleceksin ya da krizi fırsata çevireceksin. Çocuğun biraz buyuyunce bir işe girip çocuğu kaynana bırakacaksın. Bir süre sonra bıkar. Şimdi sen sakınıyorsun diye bilerek işine karışıyordur

Buna konuya verebileceğim cevapları anladığım kadarıyla uygulayamayacaksınız.
Sorun kayınvalide, eşiniz değil. Yeni doğum yapmışsınız sizi üzmek istemem ama okuduklarımın sonucunda tek sizi hatalı gördüm.
Çünkü net çizgileriniz yok hep ama ve fakatlarınız var..
Kayınvalidenizde neden anahtarınız var?
Eninim cevabınız bir şey diyemem çünkü eşim beni tehdit eder olacak.
Konu işte burada başlıyor.
Eşiniz sizi nasıl tehdit edebilir? Sizi tehdit eden bir adamla nasıl ömür boyu bir hayat geçirebileceksiniz?
Kendi isteklerinizi, düşüncelerinizi dile getiremiyorken yeni bir canı nasıl bu hayata hazırlayacaksınız?
Bugün sizi ailenizle tehdit etme hadsizliğini gösteren bir erkek, ileride evladınızın yanında size çok daha fazlasını yapacaktır.

Neden korkuyorsunuz? Zaen mevcut durumunuzdan çok mu mutlusunuz.. hayır.
Hayır demeyi öğrenmelisiniz! Çevrenize de öğretmelisiniz hatta öyle bir öğretmelisiniz ki siz "hayır" demeden onlar size karşı yapacağı eylemi 2, 3 kere düşünüp, öyle yapmalılar.
Yani kayınvalideniz çat diye gelmeden önce gelinim hoşlanmaz bir arayım düşüncesine girmeli.

Siz kendinize saygı duymuyorsunuz ki çevreniz nasıl duysun.

Diğer anlattıklarınıza hiç değinmeyeceğim bile ama şuan yapacağınız tek şey keskin çizgiler koymanız bunu yaparken yüz göz olmadan yapmanız
Eşiniz bir şey mi diyor. Sen bilirsin istedigini yapabilirsin fakat bunun sonuçlarına da katlanmayı bilmelisin diyeceksin.
Kimseye vazgeçilmezmiş gibi davranmayın

Gece yatarken evi kitleyin, sabah girmeye çalıştığında kapıda kalsın. Söylendiğinde de birden sakince dik dik bakarak kapı zilini çalın lütfen, evliyiz özelimiz de olmayacak mı gibisinden tersleyin, anahtarı alayım der alırsınız elinden. Neden geldiniz dersiniz. Siz ses etmedikçe bunlar neler yapar. Bir de ayılmalar bayılmalar olur ona göre üste çıkmak için

Ama şöyle bir şey var siz ev sahibisiniz kiracınızın evine kafanıza göre girip çıkabilir misiniz Bir de bu yönden düşünün
elbette hayır ama siz kira bile vermiyorsunuz ki yani öyle tahmin ediyorum

ve anasının babasının evinde kaldıkça bu adamın büyümesini kendi ailesine odaklanmasını beklemeyin bence

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…