Ay bu ben resmen , tahammülüm yok hiç böyle şeylereBen ne yapardım diye sorarsan kopacaksa şimdi kopsun fırtına bir bağırış çığlık kocayı evden kovardim kayinvalidenin de gerekirse uzerine yürurdum sonra polis cagirirdim rezil olurlar apartmana bir daha ağızlarını acamazlar o evi cidden yikardim . Tabi bunu ben yapardım önermiyorum
Çok güzel özetlediniz ..Aileci eş diye yazın veya eş ailesi diye konuların hepsi aynı. Maaşı olan kadına çöküp maddi manevi sömürme dertlerindeler. Klasik bir format bu. Oğlan çok ilgili, aşırı iyi çok büyük konuşmalar ana arada espri olarak saçmalar, siz dikkate almazsınız sonra evlenmeye yakın patlar. Köprüden geçene kadar idare eder sonra tam hanzoya dönüşür. Aile vıcık vıcıktır. Sürekli görüntülü ararlar tanıştıktan sonra, yakınlarsa çat kapı gelirler ve beraber yaşamaya çalışır veya her gün görüşür her şeyinize burun sokarlar. Sizi hizmetçi ve köle olarak sokup bir amda çevrenizi bile sildirirler. Akıllı insanmışsınız.
Genelde bunlar ailesi kalabalık olmayan modern insanları bulurlar çünkü kendi memleketlerinde daha rahat ezebilmek için bunu planlarlar
Hemen çocuk yapıp kadını bağlamaya çalışırlar en ufak bahanede evlilik sonrası kızın ailesi ile büyük tartışmalar çıkarırlar ki kızın ailesi karışamasın. Bunlar hep tiyatrodur. Aileniz arkanızda ise az ezerler değillerse siz köle ve hizmetçi gözüyle bakılırsınız.
Koca denilen eş zararlısı yalancı, manipülasyon ustasıdır.
Kadın kendisi cinsel ilişki kuramadığı için oğlunu evlendirir ve diğer görevlerini yapsın diye. Siz destek alın ama eş terapisi alın. Eşinizin adam olacağını sanmıyorum ama en azından bir uzmandan dinler. Adamın dünyası böyle çünkü
Büyük konuşmayayim ama ben başta aynı apartmana oturmamak için bunu yapardım zaten . Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin , zorunda bırakmasın . Ben ailelerden gelen yardımlara karşıyım sonunda hep sömürme oluyor çünküAy bu ben resmen , tahammülüm yok hiç böyle şeylere
Ben bu evliligi surdurmezdim. Ama ola ki surdurdum. Once kocama rest cekerdim. Madem oyle herkes anasini gidip evinde gorsun ne benimki gelsin ne seninki derdim. Sonra da kilidi degistirirdim. Benim evimin anahtari ne munasebet baskasinda olsun. Siz sinirlarinizi belirlemediginiz herkes at kosturuyo. Ayni binada oturmak sorun degil. Sinir bilmezlik sorun. Benm kv karsi apartmanda. Ne zirt pirt gelir ne de bize karisir. Cunku ben cemkiririm. Esim isterse yanimda olur istemezse kendi bilir. Muhtac gibi davranirsaniz onlar da size o muameleyi yapar. Benm cocugumu yikamama kadar laf etmek ne munasebetMerhaba hanımlar,
Yani kıskançlık mı çözemediğim bir konu var benim nasıl davranacağımı artık bilemiyorum insanlari çözemiyorum sizlerden bunun için yardım istiyorum.
Öncelikle aptallık yaparak aile apartmanında oturmayı kabul ettiğim için kendimden gerçekten ve gerçekten nefret ediyorum kafayı yemek üzereyim ne yapacağımı bilmiyorum gerçekten bana yardım edin kafam o kadar allak bullak nereden nasıl başlayacağımı bilmiyorum. Alt katımda kaynanam oturuyor ve kırkı çıkmamış bir oğlum var sağ olsun kaynanam elinde anahtarla lap lup eve giriyor ben keyifçi bir insan olduğum için bu tarz şeylerden nefret ediyorum ama çocuk olduğu için göz yumuyorum çünkü annesinde en ufak laf bile söylesem beni tehdit eden bir kocam var bu konuda hani ne yapabilirim diye sormak istiyorum size. Çocuğu yıkarken bile sorun çıkariyor yani benim tek başıma yıkamam sorun oluyor annemin yıkamasıni sorun yapıyor. Ona bağımlı olmamı herşeye burnunu sokmaya çalışıyor benim kendi çocuğumla ilgili kararı almam sorun oluyor iyice bunaldım iyice sıkıldım. Hastanede annemin benim ne refakatçi kalmasını bile kıskandı kadın bana dediği tek şey şu oğlunda çocuğu oldun mu refakatçi olarak karısının annesi kalır dedi. Çocuk kilo alır çok hızlı kilo aldı hızlı kilo alan çocuk iyi değildir der çocuk sarılık oldu sütün yaramıyor der. Ben artık çocuğumu da alıp gitmek istiyorum artık öyle kötü bir psikolojideyim ki ağlamak istiyorum ama ağlayamıyorum sorunun eşim olduğunu farkındayım ama yutmak zorundayım çünkü bu sefer beni kendi ailemle tehdit ediyor giremez edemez eve gelemez diye Ben sadece içimi dökmek istedim ya ne yapacağımı bilmiyorum o kadar saçma sapan bir konu oldu ki kusura bakmayın cidden artık bardak taşmak üzere ben mi abartıyorum lütfen bana söyleyin saçma sapan yazıyı okuduğunuz için de çok teşekkür ederim
En güzeliGirdim bile sezaryanın üzerine belli bir zamanin geçmesini bekliyor sadece
İnanki ben de aynı fikirdeyim, eşimle ilk tanıştığimizda 2 tane şartım vardı 1. si sigara konusu 2. si ise ailelere asla yakın oturmamak, eşime bunları kabul etmiyorsa boşuna görüşmeyelim demiştim en başta, eşim bu konuları hicbir zaman bana zorunlu kılamadı ( ailesi baskılasa bile) çünkü benim deli yanımı iyi bilir, hiç acımam direk boşarım, net olmak kadar güzel bişey yok bu hayatta , gri yoktur bende ya beyaz ya siyah ...Büyük konuşmayayim ama ben başta aynı apartmana oturmamak için bunu yapardım zaten . Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin , zorunda bırakmasın . Ben ailelerden gelen yardımlara karşıyım sonunda hep sömürme oluyor çünkü
Seni böyle kararlı , ne istediğini bilen biri olarak görmek bana mutluluk veriyor bilesinnnFarkında olmanıza sevindim lakin siz suçtukça binmişler tepenize. Korkmayın. Hemde hiç korkmayın. Ailenizde tehtit edemez ne münasebet sen kim oluyorsunda buna karar veriyorsun deseydiniz çıkaramazdı sesini. Kaynananıza da “ ben doğurduğum için ben karar vereceğim”demelisiniz. Biliyorum zor ama doğrusu bu. Susmayın. Allah bağışlasın bebeğinizi.
Sizde iyi olan tek şey maddiyat o zaman. Ama o maddiyat kocada işe yaramamış. Bakalım çocukta yarayacak mı? Maddiyat var ama koca yok, huzur yok, mutluluk yok. Aa bide maddiyatın yanında kaynana var.Aslında 1 seçenek o kadar yakın geliyor ki bana şu lohusa psikolojisiyle yanlış karar vermek istemiyorum aslında kararım doğru mu onu bilmek istiyorum. Ama ikinci seçeneği sunacağım eşime eğer ki kabul etmezse zaten 1 seçeneğe doğru gideceğiz. Çocuğum var diye kimseye muhtaç değilim bunu başından beridir onlara belli ettiğim için beni baskı altında tutmaya çalışıyorlar maalesef
Haklısınız kötü bir evliliğim yoktu kaynanamın evime müdahale etmesi karışmaya çalışması ve eşimin arkamda durması vardı ama artık evden çıkarılmakla mı tehdit edildik bilmiyorum eşim bile arkamda değil.
Valla yemin ediyorum hiç de aramadım annemin arkadaşıydı
Şey iiii ben de kafayı yiyeceğim her evliliği kötü olanı maddi durumu da kötü olup çocuk bakamayacak durumda mı oluyor acaba?
Tüm yolları deneyip pişman olmamak istiyorum yanlış kararlar vermek istemiyorum o yüzden ilk rest çekeceğim ikincisi ayrı eve çıkmayı isteyeceğim o da olmazsa boşanacağım
Benim eltim kayinvalidemle yaşıyor bazen kusuyorlar bazen barisiyorlar ama öyle böyle 4 çocuğuna bir şekilde baktiriyorZaten ben sınırımı çizdim ama ne zaman doğum yapıp eve geldim o sınırlar aşılmaya başladı. Benim ailem de sağ olsun bir şey deme bir şey yapma bebek kırklı kırkı geçince gelmezler diye diye diye böyle oldu işte
A hanımefendi onu da istemiyor Ben normalde çalışan bir insanım çocuk için işi bırakacağım. İlk torun değil benim çocuğum diğeri yüzünden bayağı şikayetleniyor.
Aslında o gerçekler o kadar güzel yüzüme çarptınız ki hayır demekten korkuyorum artık niye böyle oldun niye nereden başladı hiçbir şekilde bilmiyorum kendime saygımı kaybettim kendine saygısını kaybeden bir insan nasıl bir bireyı yetiştirir onu da bilmiyorum bunun için vicdan azabı çekiyorum zaten. Keşke bu konudaki herkesin gibi yaklaşabilse bana gerçekten ağlayarak yazıyorum bunlari
Ya Ben kıyamıyorum oğlumun ağlamasına bir de kucakta pış pışliyor diyor sonra da diyor ki kucağa alıştırdın. Sürekli şikayet denilen sürekli başımda dırdır eden bir insan var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?