- 10 Kasım 2010
- 4.814
- 4.209
- 333
Aslında 1 seçenek o kadar yakın geliyor ki bana şu lohusa psikolojisiyle yanlış karar vermek istemiyorum aslında kararım doğru mu onu bilmek istiyorum. Ama ikinci seçeneği sunacağım eşime eğer ki kabul etmezse zaten 1 seçeneğe doğru gideceğiz. Çocuğum var diye kimseye muhtaç değilim bunu başından beridir onlara belli ettiğim için beni baskı altında tutmaya çalışıyorlar maalesefEsiniz sizin artik bir aile oldugunuzun farkinda degil. Mafyavari tavırlarını buradan alacaginiz onerilerle durduramazsiniz. Yinede cozum yollarini yazayim
1. Bosanmak
2. Baska bir eve yerlesmek. Ancak bu sefer kaynananiz oglumu benden uzaklastirdi diye aglayacak. Zirt pirt gelecek belki yatili kalacak. Esiniz size tavir alabilir.
3. Rest cekeceksiniz. Muhtemelen bunun sonu bosanmaya gider. Cocuk oldugu icin mecburiyetiniz olduğunun farkinda, geri adim atmaz
Kötü bir evliliginiz varsa, ki sizinki en kotulerinden, cocuk sahibi olmadan ayrilmaliydiniz. Ki ne cocugun olmaz denilenlerin oluyor. Her ihtimale karşın cocuk düşünmeyen herkesin korunması gerekiyor. Bunu akil etmeniz gerekiyordu. Malesef tek careniz bosanmak. Kocami adam ederim demiyorsaniz, ki deseniz de bence kendinizi kandirirsiniz.
Haklısınız kötü bir evliliğim yoktu kaynanamın evime müdahale etmesi karışmaya çalışması ve eşimin arkamda durması vardı ama artık evden çıkarılmakla mı tehdit edildik bilmiyorum eşim bile arkamda değil.
Bence ya bir sinir krizi gecir ya da al cocugu git bir süre.Sinirlarini cizmek zorundasin,kocani nasil yola getirirsin bilmiyorum, aileyle gelemez gidemez diye tehdit eden öküzü cok aradin mi?
Valla yemin ediyorum hiç de aramadım annemin arkadaşıydı
Şey ııııı, kafayı yiyeceğiniz bu ortama çocuk yapmadan önce aklınız nerdeydi?
Şey iiii ben de kafayı yiyeceğim her evliliği kötü olanı maddi durumu da kötü olup çocuk bakamayacak durumda mı oluyor acaba?
Rest çekmekten başka çare göremiyorum ben. Kocanız yanınızda olsaydı daha kolay olurdu aynı şekilde haber vermeden gelme durumu bendede olmaya başlamıştı doğum yaptığımda eşime söyledim ilk başta bozulur gibi oldu ama hak verince çözüme gittik. Sizin ne oluyorsa olsun diyip söylemeniz lazım içinizden geçenleri.
Tüm yolları deneyip pişman olmamak istiyorum yanlış kararlar vermek istemiyorum o yüzden ilk rest çekeceğim ikincisi ayrı eve çıkmayı isteyeceğim o da olmazsa boşanacağım