Merhaba hanımlar,
Yani kıskançlık mı çözemediğim bir konu var benim nasıl davranacağımı artık bilemiyorum insanlari çözemiyorum sizlerden bunun için yardım istiyorum.
Öncelikle aptallık yaparak aile apartmanında oturmayı kabul ettiğim için kendimden gerçekten ve gerçekten nefret ediyorum kafayı yemek üzereyim ne yapacağımı bilmiyorum gerçekten bana yardım edin kafam o kadar allak bullak nereden nasıl başlayacağımı bilmiyorum. Alt katımda kaynanam oturuyor ve kırkı çıkmamış bir oğlum var sağ olsun kaynanam elinde anahtarla lap lup eve giriyor ben keyifçi bir insan olduğum için bu tarz şeylerden nefret ediyorum ama çocuk olduğu için göz yumuyorum çünkü annesinde en ufak laf bile söylesem beni tehdit eden bir kocam var bu konuda hani ne yapabilirim diye sormak istiyorum size. Çocuğu yıkarken bile sorun çıkariyor yani benim tek başıma yıkamam sorun oluyor annemin yıkamasıni sorun yapıyor. Ona bağımlı olmamı herşeye burnunu sokmaya çalışıyor benim kendi çocuğumla ilgili kararı almam sorun oluyor iyice bunaldım iyice sıkıldım. Hastanede annemin benim ne refakatçi kalmasını bile kıskandı kadın bana dediği tek şey şu oğlunda çocuğu oldun mu refakatçi olarak karısının annesi kalır dedi. Çocuk kilo alır çok hızlı kilo aldı hızlı kilo alan çocuk iyi değildir der çocuk sarılık oldu sütün yaramıyor der. Ben artık çocuğumu da alıp gitmek istiyorum artık öyle kötü bir psikolojideyim ki ağlamak istiyorum ama ağlayamıyorum sorunun eşim olduğunu farkındayım ama yutmak zorundayım çünkü bu sefer beni kendi ailemle tehdit ediyor giremez edemez eve gelemez diye Ben sadece içimi dökmek istedim ya ne yapacağımı bilmiyorum o kadar saçma sapan bir konu oldu ki kusura bakmayın cidden artık bardak taşmak üzere ben mi abartıyorum lütfen bana söyleyin saçma sapan yazıyı okuduğunuz için de çok teşekkür ederim