• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanam ve lohusalık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Keşke geçmiş konularımı okusaydınız da ondan sonra edit kısmını yapsaydınız. Amh düşüklüğünden dolayı bana tüp bebek tedavisi onerildi ve doğal yollarda hiçbir şekilde çocuğumun olmayacağı söylendi ve bunu söyleyen de devletteki doktordu bununla ilgili de hem konum var hem de şikayetim de var cimer'de

Üstteki yorumu bunu görmeden yapmıştım. Haklıymışım 😅

Ya korunurken sürpriz olarak çocuğu olmuştur. Yada doktorlar çocuğun olması imkansız demiştir bu yüzden korunmamışlar olmuştur. Bir sebebi mutlaka vardır. Burada bunu çok okudum. Asla kendi hataları değildir.

Hanımefendi burada 11 yıldan beridir üyeyim. Bu konuda yalan söyleyecek değilim ve bununla ilgi çekecek bir insan da değilim önceden konusunu açmışım oradan bir bakın isterseniz hani Ben diğerleri gibi boşa atmıyorum

Şu an dediğim gibi adamakıllı düşünemiyorum. Annem gelmesin demiyor ailenin geri kalanının gelmesini istemiyor yani mesela kardeşlerim gelip göremeyecek Yani eve gelmesini istemiyor kimsenin bununla ilgili tehdit ediyor. Ya evlendiğim ilk zamanlarda da böyle yapmaya çalışmıştı dişimi göstermiştim şu an çocuktan dolayı elim kolum bağlı hissediyorum 😔
Esiniz sizin artik bir aile oldugunuzun farkinda degil. Mafyavari tavırlarını buradan alacaginiz onerilerle durduramazsiniz. Yinede cozum yollarini yazayim
1. Bosanmak
2. Baska bir eve yerlesmek. Ancak bu sefer kaynananiz oglumu benden uzaklastirdi diye aglayacak. Zirt pirt gelecek belki yatili kalacak. Esiniz size tavir alabilir.
3. Rest cekeceksiniz. Muhtemelen bunun sonu bosanmaya gider. Cocuk oldugu icin mecburiyetiniz olduğunun farkinda, geri adim atmaz

Aileci erkek ailesi kendisine gelin diye köle ararlar, tüm diğer ilişkilerinizi bozar ve her adımda her konuda onlara bağımlı olmanızı isterler ki sizi kontrol edebilmek için. Kayınvalidenize o anahtarın acil durumlarda kullanmak için olduğunu evde siz varken kapıyı çalmasını ve destursuz girmemesini söyleyin. Kocanız beş kuruş etmez. O anne babanın yetiştirdiği yaratık kendisi. Sizin yerinizde olsam kendi anne babamı çağırırdım kayınvalideye de yorum yapmamasını söz konusu olan kendi çocuğunuz olduğunu onun hakkı olduğu kadar eşit şekilde kendi ailenizin de olduğunu söylerdim. Anahtar konusunda eşiniz sıkıntı mı çıkardı aynı şekilde ailenize durumu anlatın ve bir süre onların yanına gidin.

Siz buraya yorum yaparken bu insanlar değişir mi sihirli sözcük var mı diye bakıyorsanız yok, bu insanları ya idare edeceksiniz ya da hayatınızdan çıkaracaksınız. Ama kesinlikle sınır çizmeniz şart

Ben ne yapardım diye sorarsan kopacaksa şimdi kopsun fırtına bir bağırış çığlık kocayı evden kovardim kayinvalidenin de gerekirse uzerine yürurdum sonra polis cagirirdim rezil olurlar apartmana bir daha ağızlarını acamazlar o evi cidden yikardim . Tabi bunu ben yapardım önermiyorum

Şu an zaten evi yakma planlarındayım. Çünkü artık çok üzerime geliyorlar bir yerde ben de patlayacağım

Keşke geçmiş konularımı okusaydınız da ondan sonra edit kısmını yapsaydınız. Amh düşüklüğünden dolayı bana tüp bebek tedavisi onerildi ve doğal yollarda hiçbir şekilde çocuğumun olmayacağı söylendi ve bunu söyleyen de devletteki doktordu bununla ilgili de hem konum var hem de şikayetim de var cimer'de
Kötü bir evliliginiz varsa, ki sizinki en kotulerinden, cocuk sahibi olmadan ayrilmaliydiniz. Ki ne cocugun olmaz denilenlerin oluyor. Her ihtimale karşın cocuk düşünmeyen herkesin korunması gerekiyor. Bunu akil etmeniz gerekiyordu. Malesef tek careniz bosanmak. Kocami adam ederim demiyorsaniz, ki deseniz de bence kendinizi kandirirsiniz.

Yemin ediyorum Bir tane daha torunu var ve her gün şikayet ediyor yok ona bakıyorum da yoruluyorum da evimin işini yapamıyorum da bilmem ne de zaten ona bir tane taşıyıcı anne var eltim zaten bu görevi üstlenmiş onun tek derdi benim evime karışamadığı için çocuktan yürüyor artık çok sıkıldım
Bence ya bir sinir krizi gecir ya da al cocugu git bir süre.Sinirlarini cizmek zorundasin,kocani nasil yola getirirsin bilmiyorum, aileyle gelemez gidemez diye tehdit eden öküzü cok aradin mi?

ya kusura bakmayın da konu açan herkesin geçmiş konularını okumamizi nasıl beklersiniz ?
ayrıca tüp bebek ya da değil konu ile bağı nedir anlayamadım ,
çocuğun olmaz denilen o kadar çok kadın var ki benim annem var mesela 31 sene önce ??! yine de risk almayıp korunmus?
ki babamla da bir sorunları yok vs vs
lohusasiniz sizi üzmek istemiyorum lakin bu ilişkiler konusunda gördüğüm herkes kendini layık gördüğünü buluyor.
bebeğinizi sağlıkla buyutursunuz umarim.

Ya korunurken sürpriz olarak çocuğu olmuştur. Yada doktorlar çocuğun olması imkansız demiştir bu yüzden korunmamışlar olmuştur. Bir sebebi mutlaka vardır. Burada bunu çok okudum. Asla kendi hataları değildir.
hocam risk almak istemiyor isen rahmin alınmadığı sürece korunman gerekiyor yıl olmuş 2023 bununda farkındadir herkes diye düşünüyorum

Merhaba hanımlar,
Yani kıskançlık mı çözemediğim bir konu var benim nasıl davranacağımı artık bilemiyorum insanlari çözemiyorum sizlerden bunun için yardım istiyorum.
Öncelikle aptallık yaparak aile apartmanında oturmayı kabul ettiğim için kendimden gerçekten ve gerçekten nefret ediyorum kafayı yemek üzereyim ne yapacağımı bilmiyorum gerçekten bana yardım edin kafam o kadar allak bullak nereden nasıl başlayacağımı bilmiyorum. Alt katımda kaynanam oturuyor ve kırkı çıkmamış bir oğlum var sağ olsun kaynanam elinde anahtarla lap lup eve giriyor ben keyifçi bir insan olduğum için bu tarz şeylerden nefret ediyorum ama çocuk olduğu için göz yumuyorum çünkü annesinde en ufak laf bile söylesem beni tehdit eden bir kocam var bu konuda hani ne yapabilirim diye sormak istiyorum size. Çocuğu yıkarken bile sorun çıkariyor yani benim tek başıma yıkamam sorun oluyor annemin yıkamasıni sorun yapıyor. Ona bağımlı olmamı herşeye burnunu sokmaya çalışıyor benim kendi çocuğumla ilgili kararı almam sorun oluyor iyice bunaldım iyice sıkıldım. Hastanede annemin benim ne refakatçi kalmasını bile kıskandı kadın bana dediği tek şey şu oğlunda çocuğu oldun mu refakatçi olarak karısının annesi kalır dedi. Çocuk kilo alır çok hızlı kilo aldı hızlı kilo alan çocuk iyi değildir der çocuk sarılık oldu sütün yaramıyor der. Ben artık çocuğumu da alıp gitmek istiyorum artık öyle kötü bir psikolojideyim ki ağlamak istiyorum ama ağlayamıyorum sorunun eşim olduğunu farkındayım ama yutmak zorundayım çünkü bu sefer beni kendi ailemle tehdit ediyor giremez edemez eve gelemez diye Ben sadece içimi dökmek istedim ya ne yapacağımı bilmiyorum o kadar saçma sapan bir konu oldu ki kusura bakmayın cidden artık bardak taşmak üzere ben mi abartıyorum lütfen bana söyleyin saçma sapan yazıyı okuduğunuz için de çok teşekkür ederim 😢
Bu adama niye çocuk yaptınız ki? Kazayla falan demeyin sakın lütfen. Neden hala orda oturuyosunuz onu da anlamadım. Neden sesinizi çıkartmıyorsunuz o anahtarla kapı açıldığında anahtarıni alıp evden atmıyosunuz o kadını, koca denen adamın ağzının payını vermek için ne bekliyorsunuz?

Aileci erkek ailesi kendisine gelin diye köle ararlar, tüm diğer ilişkilerinizi bozar ve her adımda her konuda onlara bağımlı olmanızı isterler ki sizi kontrol edebilmek için. Kayınvalidenize o anahtarın acil durumlarda kullanmak için olduğunu evde siz varken kapıyı çalmasını ve destursuz girmemesini söyleyin. Kocanız beş kuruş etmez. O anne babanın yetiştirdiği yaratık kendisi. Sizin yerinizde olsam kendi anne babamı çağırırdım kayınvalideye de yorum yapmamasını söz konusu olan kendi çocuğunuz olduğunu onun hakkı olduğu kadar eşit şekilde kendi ailenizin de olduğunu söylerdim. Anahtar konusunda eşiniz sıkıntı mı çıkardı aynı şekilde ailenize durumu anlatın ve bir süre onların yanına gidin.

Siz buraya yorum yaparken bu insanlar değişir mi sihirli sözcük var mı diye bakıyorsanız yok, bu insanları ya idare edeceksiniz ya da hayatınızdan çıkaracaksınız. Ama kesinlikle sınır çizmeniz şart

Uzun uzadıya yazmışsınız çok teşekkür ederim konumu ciddiye aldığınız için yargılamadan çocuk konusunda yorum yaptığınız için ben eşimi bu kadar aileci olduğunu açıkçası bilmiyordum. Evlenmeden önce verilen sözlerin de evlendikten sonra tutulmadığını şimdi anladım her insan hani hata yapabiliyor ya ben de hatamı çok büyük bir şekilde yaptım Aile apartmanını kabul ederek herkes çok işte şanslısın kaynanan sana yardım eder diyor ama bana söylene söyle ne yapılarak başıma kakıla kakıla yapılarak yardımın hiçbir şekilde bir değeri yok yani hani hiç mi ufacık da yardım yok mu dersen o kadar da inkar edemem ama beni asıl bozan şey sürekli şikayet edilmem sürekli kontrol altında tutulmaya çalışma sürekli kendimi baskı altında hissetmem buna sağ olsun eşim de çanak tutuyor hani ben tek suçlu burada kaynanam diyemem. Zaten hamileyken annemler konuştular bayağı büyük bir kavga ettiler ama benim kaynanam dengesiz bugün dediğini yarın demiyor. Ailem zaten karar bana bırakıyor gelirsem de her türlü yanımdalar bu anahtar konusunda da çok kavga ettik kaynanamla şu andaki motivasyonunda çocukla işte kapıyı açamazsın çocuk uyuyor gelemezsin işte Zile basmak istemedik ama her gün gelinmez ki gelinin evinde ne var yani

Merhaba hanımlar,
Yani kıskançlık mı çözemediğim bir konu var benim nasıl davranacağımı artık bilemiyorum insanlari çözemiyorum sizlerden bunun için yardım istiyorum.
Öncelikle aptallık yaparak aile apartmanında oturmayı kabul ettiğim için kendimden gerçekten ve gerçekten nefret ediyorum kafayı yemek üzereyim ne yapacağımı bilmiyorum gerçekten bana yardım edin kafam o kadar allak bullak nereden nasıl başlayacağımı bilmiyorum. Alt katımda kaynanam oturuyor ve kırkı çıkmamış bir oğlum var sağ olsun kaynanam elinde anahtarla lap lup eve giriyor ben keyifçi bir insan olduğum için bu tarz şeylerden nefret ediyorum ama çocuk olduğu için göz yumuyorum çünkü annesinde en ufak laf bile söylesem beni tehdit eden bir kocam var bu konuda hani ne yapabilirim diye sormak istiyorum size. Çocuğu yıkarken bile sorun çıkariyor yani benim tek başıma yıkamam sorun oluyor annemin yıkamasıni sorun yapıyor. Ona bağımlı olmamı herşeye burnunu sokmaya çalışıyor benim kendi çocuğumla ilgili kararı almam sorun oluyor iyice bunaldım iyice sıkıldım. Hastanede annemin benim ne refakatçi kalmasını bile kıskandı kadın bana dediği tek şey şu oğlunda çocuğu oldun mu refakatçi olarak karısının annesi kalır dedi. Çocuk kilo alır çok hızlı kilo aldı hızlı kilo alan çocuk iyi değildir der çocuk sarılık oldu sütün yaramıyor der. Ben artık çocuğumu da alıp gitmek istiyorum artık öyle kötü bir psikolojideyim ki ağlamak istiyorum ama ağlayamıyorum sorunun eşim olduğunu farkındayım ama yutmak zorundayım çünkü bu sefer beni kendi ailemle tehdit ediyor giremez edemez eve gelemez diye Ben sadece içimi dökmek istedim ya ne yapacağımı bilmiyorum o kadar saçma sapan bir konu oldu ki kusura bakmayın cidden artık bardak taşmak üzere ben mi abartıyorum lütfen bana söyleyin saçma sapan yazıyı okuduğunuz için de çok teşekkür ederim 😢
Şey ııııı, kafayı yiyeceğiniz bu ortama çocuk yapmadan önce aklınız nerdeydi?

Rest çekmekten başka çare göremiyorum ben. Kocanız yanınızda olsaydı daha kolay olurdu aynı şekilde haber vermeden gelme durumu bendede olmaya başlamıştı doğum yaptığımda eşime söyledim ilk başta bozulur gibi oldu ama hak verince çözüme gittik. Sizin ne oluyorsa olsun diyip söylemeniz lazım içinizden geçenleri.

Kusura bakmayın da önceki konumumu okursanız zaten dogal yolla çocuğumun olmayacağını söylenildi bununla ilgili şikayetim de var. Ben çocuğumun bu konuyla hiçbir alakası yok. O iyiki olmuş zaten boşansam bile erkek sinek bile istemiyorum hayatımda. Ailem çok şükür her türlü yanımda sadece artık eşim de kaynanamın kıskançlıklarına katlanamıyor ve konduramıyor. Ama konuşmaktan da çekiniyor beni ezdiriyor bu yüzden beni susturup tehdit etmek ona daha kolay geliyor.
Aileniz arkanizdaysa neden kendinizi ezdiriyorsunuz madem? Ne demek o bu gelemez ozaman onun anneside gelemz. Cocuk oldu diye o sizi daha cok ezmeye calisiyor bana muhtac artik kafasi sizde çocuk var ne yapacagim bilemiyorum. Boyle olmaz adam akilli konusup disinizi gosterin, ya katlanin yada bu diyardan gidin baska secenek yok

Muhasebeciyim. Emin olun Ben de bilmiyorum her gün kendimi lanet ederken buluyorum zaten
Sizi adam yerine koymuyorlar resmen. Ve bu saatten sonra da değişmezler. Ya boşanacaksınız ya da çekeceksiniz. Ben bu kadar bile çekmezdim.

Bu adama niye çocuk yaptınız ki? Kazayla falan demeyin sakın lütfen. Neden hala orda oturuyosunuz onu da anlamadım. Neden sesinizi çıkartmıyorsunuz o anahtarla kapı açıldığında anahtarıni alıp evden atmıyosunuz o kadını, koca denen adamın ağzının payını vermek için ne bekliyorsunuz?

Kaza değil onu söyleyeyim zaten konumda bunun üzerinde durulacağını da çok farkındaydım da çocuk konusunda pişmanlığım yok evliliğimin ilk senelerinde ev almayı düşünüyorduk bir anda ev fiyatları patlayınca benim de işim Garanti olmayınca kendimize güvenemedik kiraya da çıkamadık çünkü ev bulamadık şimdi zaten bunların hepsi hayal. Artık kendisine zaten söyleyeceğim anahtarla girmemesini bakalım eşime nasıl yansıtacak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X