- 1 Ocak 2023
- 2.545
- 7.856
- 73
- 33
hocam tabiki yok ama en iyi adamda bile sonuç buna benzer oluyor.Ev verdi diye tepesine de çıkmaya hakkı yok ki. Ama işte ben de aile malı, minnet mali konusunda çok katıyım. Aileden bir pul gelse böyle her şeye karışılıyor her şeyde söz hakkı buluyorlar.
Anahtarı kilidin üzerinde bırakın açamasin.Merhaba hanımlar,
Yani kıskançlık mı çözemediğim bir konu var benim nasıl davranacağımı artık bilemiyorum insanlari çözemiyorum sizlerden bunun için yardım istiyorum.
Öncelikle aptallık yaparak aile apartmanında oturmayı kabul ettiğim için kendimden gerçekten ve gerçekten nefret ediyorum kafayı yemek üzereyim ne yapacağımı bilmiyorum gerçekten bana yardım edin kafam o kadar allak bullak nereden nasıl başlayacağımı bilmiyorum. Alt katımda kaynanam oturuyor ve kırkı çıkmamış bir oğlum var sağ olsun kaynanam elinde anahtarla lap lup eve giriyor ben keyifçi bir insan olduğum için bu tarz şeylerden nefret ediyorum ama çocuk olduğu için göz yumuyorum çünkü annesinde en ufak laf bile söylesem beni tehdit eden bir kocam var bu konuda hani ne yapabilirim diye sormak istiyorum size. Çocuğu yıkarken bile sorun çıkariyor yani benim tek başıma yıkamam sorun oluyor annemin yıkamasıni sorun yapıyor. Ona bağımlı olmamı herşeye burnunu sokmaya çalışıyor benim kendi çocuğumla ilgili kararı almam sorun oluyor iyice bunaldım iyice sıkıldım. Hastanede annemin benim ne refakatçi kalmasını bile kıskandı kadın bana dediği tek şey şu oğlunda çocuğu oldun mu refakatçi olarak karısının annesi kalır dedi. Çocuk kilo alır çok hızlı kilo aldı hızlı kilo alan çocuk iyi değildir der çocuk sarılık oldu sütün yaramıyor der. Ben artık çocuğumu da alıp gitmek istiyorum artık öyle kötü bir psikolojideyim ki ağlamak istiyorum ama ağlayamıyorum sorunun eşim olduğunu farkındayım ama yutmak zorundayım çünkü bu sefer beni kendi ailemle tehdit ediyor giremez edemez eve gelemez diye Ben sadece içimi dökmek istedim ya ne yapacağımı bilmiyorum o kadar saçma sapan bir konu oldu ki kusura bakmayın cidden artık bardak taşmak üzere ben mi abartıyorum lütfen bana söyleyin saçma sapan yazıyı okuduğunuz için de çok teşekkür ederim
bence kıskançlıktan ziyade kadın sizin aileniz için ağırlığının farkında değil.
sizin evin annesisiniz evin önemli üyesi aslında eş ve çocuk için ama kadın bunun farkındalığında değil.
eş ve anne olduğunuzdan ziyade sanki alelade biriymişsiniz gibi.
bunun nedeni birazda eşiniz ve sizsiniz.
eşinizin de çocuk olduktan sonra tavrı daha size yönelik olmalıydı neden böyle olmuş
Anahtarı kilidin üzerinde bırakın açamasin.
Genel olarak konuya ne denir bilemiyorum. Çünkü koca da bitiyor iş
ama başta tavrı sizden yanaymis bence cidden sağlam bir rest çekerseniz sizi kaybetmeyi göze almayacak.Haklısınız o kendi koşullarını kabul etmemi istiyor. Fakat bizim ayrı bir kişilik olduğumuzu ayrı bir evimizin olduğunu ayrı bir aile olduğumuzun farkında kimse değil bu konuda evet benim de suçum var evliligimin başında sınırlarımı nasıl koruyorsam şimdi de aynı şekilde yumuşatmayıp sınırlarımı korumam gerekiyordu ama eşimle bu saçma sapan 180 derece dönmesi neye bağlayabilirim onu bilmiyorum. Bir anda annesine düşmeye başladı ve açık ve net bir şekilde şunu da söyleyebilirim ki kaynanamda bir anda eşimin bu değişimini çok anlayamadı ve dillendirmeye başladı o da bu konudan rahatsız ama kullanmaktan çekinmiyor krizi fırsata çevirdi yani
Aslında 1 seçenek o kadar yakın geliyor ki bana şu lohusa psikolojisiyle yanlış karar vermek istemiyorum aslında kararım doğru mu onu bilmek istiyorum. Ama ikinci seçeneği sunacağım eşime eğer ki kabul etmezse zaten 1 seçeneğe doğru gideceğiz. Çocuğum var diye kimseye muhtaç değilim bunu başından beridir onlara belli ettiğim için beni baskı altında tutmaya çalışıyorlar maalesef
Haklısınız kötü bir evliliğim yoktu kaynanamın evime müdahale etmesi karışmaya çalışması ve eşimin arkamda durması vardı ama artık evden çıkarılmakla mı tehdit edildik bilmiyorum eşim bile arkamda değil.
Valla yemin ediyorum hiç de aramadım annemin arkadaşıydı
Şey iiii ben de kafayı yiyeceğim her evliliği kötü olanı maddi durumu da kötü olup çocuk bakamayacak durumda mı oluyor acaba?
Tüm yolları deneyip pişman olmamak istiyorum yanlış kararlar vermek istemiyorum o yüzden ilk rest çekeceğim ikincisi ayrı eve çıkmayı isteyeceğim o da olmazsa boşanacağım
Goze alir cunku artik cocugu var. Benim bebegimle annemin evinde duramayacagimi dusunuyorlardi. Kayinvalidem cocugunla annenin evine sigamazsin demisti. Esim annenin yanında mi cocuk buyuteceksin diyordu. Hatta ben evden ayrılırken git, kafani dinle, sonra barisirsiniz demislerdi. Dayanamayip, geri donecegim sandilar. Boyle bisey yapacaksa dedigin gibi herseyi goze almali.ama başta tavrı sizden yanaymis bence cidden sağlam bir rest çekerseniz sizi kaybetmeyi göze almayacak.
ama siz her şeyi göze alarak bunu yapmalısınız blöf vs değil
hic bir sey yapamiyorsan, ah et. gelmissin ailelerine girmissin, kalabalik olup seni eziyorlar. Allah islah etsin. Ben benimle ugrasan kendi derdine dussun diyorum.Merhaba hanımlar,
Yani kıskançlık mı çözemediğim bir konu var benim nasıl davranacağımı artık bilemiyorum insanlari çözemiyorum sizlerden bunun için yardım istiyorum.
Öncelikle aptallık yaparak aile apartmanında oturmayı kabul ettiğim için kendimden gerçekten ve gerçekten nefret ediyorum kafayı yemek üzereyim ne yapacağımı bilmiyorum gerçekten bana yardım edin kafam o kadar allak bullak nereden nasıl başlayacağımı bilmiyorum. Alt katımda kaynanam oturuyor ve kırkı çıkmamış bir oğlum var sağ olsun kaynanam elinde anahtarla lap lup eve giriyor ben keyifçi bir insan olduğum için bu tarz şeylerden nefret ediyorum ama çocuk olduğu için göz yumuyorum çünkü annesinde en ufak laf bile söylesem beni tehdit eden bir kocam var bu konuda hani ne yapabilirim diye sormak istiyorum size. Çocuğu yıkarken bile sorun çıkariyor yani benim tek başıma yıkamam sorun oluyor annemin yıkamasıni sorun yapıyor. Ona bağımlı olmamı herşeye burnunu sokmaya çalışıyor benim kendi çocuğumla ilgili kararı almam sorun oluyor iyice bunaldım iyice sıkıldım. Hastanede annemin benim ne refakatçi kalmasını bile kıskandı kadın bana dediği tek şey şu oğlunda çocuğu oldun mu refakatçi olarak karısının annesi kalır dedi. Çocuk kilo alır çok hızlı kilo aldı hızlı kilo alan çocuk iyi değildir der çocuk sarılık oldu sütün yaramıyor der. Ben artık çocuğumu da alıp gitmek istiyorum artık öyle kötü bir psikolojideyim ki ağlamak istiyorum ama ağlayamıyorum sorunun eşim olduğunu farkındayım ama yutmak zorundayım çünkü bu sefer beni kendi ailemle tehdit ediyor giremez edemez eve gelemez diye Ben sadece içimi dökmek istedim ya ne yapacağımı bilmiyorum o kadar saçma sapan bir konu oldu ki kusura bakmayın cidden artık bardak taşmak üzere ben mi abartıyorum lütfen bana söyleyin saçma sapan yazıyı okuduğunuz için de çok teşekkür ederim
ne kadar saçma sapan bakış açıları varmış şok oldum sanki bebek değilde ergen genç annenin yanında mi buyuteceksin filan ,Goze alir cunku artik cocugu var. Benim bebegimle annemin evinde duramayacagimi dusunuyorlardi. Kayinvalidem cocugunla annenin evine sigamazsin demisti. Esim annenin yanında mi cocuk buyuteceksin diyordu. Hatta ben evden ayrılırken git, kafani dinle, sonra barisirsiniz demislerdi. Dayanamayip, geri donecegim sandilar. Boyle bisey yapacaksa dedigin gibi herseyi goze almali.
ama başta tavrı sizden yanaymis bence cidden sağlam bir rest çekerseniz sizi kaybetmeyi göze almayacak.
ama siz her şeyi göze alarak bunu yapmalısınız blöf vs değil
Ailenizin bu durumlardan haberi var mi? Yoksada habrr verin. Mutlaka bilsinler. Ailenizden birisi gelsin konussun esinizle.
Goze alir cunku artik cocugu var. Benim bebegimle annemin evinde duramayacagimi dusunuyorlardi. Kayinvalidem cocugunla annenin evine sigamazsin demisti. Esim annenin yanında mi cocuk buyuteceksin diyordu. Hatta ben evden ayrılırken git, kafani dinle, sonra barisirsiniz demislerdi. Dayanamayip, geri donecegim sandilar. Boyle bisey yapacaksa dedigin gibi herseyi goze almali.
hic bir sey yapamiyorsan, ah et. gelmissin ailelerine girmissin, kalabalik olup seni eziyorlar. Allah islah etsin. Ben benimle ugrasan kendi derdine dussun diyorum.
Cocugum icin katlanacakmisim, herkes oyle yapıyormuş :) Cocukla anne evine donmeyi ayip saniyorlar. Cogu erkek ailesi bu kafada.ne kadar saçma sapan bakış açıları varmış şok oldum sanki bebek değilde ergen genç annenin yanında mi buyuteceksin filan ,
inanılmaz
Anlayana kadar tekrardan kırarım tekrardan kırarım ya da en kötü ihtimalle ondan anahtarı kaçırırım. Cidden kötü insan olmak istemiyorum ama insanları kötülüğe teşvik edenler var. Sizin yorumlarınızı biliyorum çok objektif bir insansınız Bu yaptıklarımı çocukça bulacaksınız ama gene de ben büyük bir ihtimalle böyle yapacagim ama ilk önce konuşacağım düzgünce
Türkiyedeki fiyatlari bilmiyorum ama burda anahtarin kirilip icinde kalmasi hep pahaliya patliyorKonusarak deneyin. Insan sınır cizmeyince maalesef insanlar bundan faydalaniyor.
Negatif konusup dursada onun da önünü kesin. Enerji vampirlikten baska birsey degil
Kendime ait evim var, ustelik daha buyuk cocugun rahatça hareket edebilecegi gibi. fatura derdim yok, yemek yapma derdim yok, annem cocuk bakimina yardimci oluyor, dinlenebiliyorum, meslegim var hatta calismasam bile karnimin doyacagi kadar gelirim var. Buna ragmen cocuk icin kalacagimi düşünmüşlerdi. Neyin kafasi bilmiyorum ama çocuğu anneye baglanan pranga olarak goruyorlarRest cekmezsem saçlarımda beyazlar cikacak. Benimde bir sabrım var ve sabrimla çocuğumu büyütmek istiyorum. Kaynanamla ve kaynanamın şımarık çocuğa harcamak istemiyorum
Anneme anlattım durumu biliyorlar. Biraz sabretmemi istiyor eşimi tanıdığı için bu tavırlarının geçici olduğuna inanıyor ve pişman olacağım bir şey yapmamı istemiyor. Çocuk var diye beni bırakamaz sanmaz gözüm karadır onu biliyor ama erkek milleti ne düşünür bilemem.
Eltinin aklına gir, bebeği sevdirt yapası gelir belkiİşte sorun şurada başlıyor diğer gelin de bunların hepsini yaptığı için onun annesi kızın evine girmediği için benim de öyle olmamı istiyorlar çünkü hiçbir şekilde öyle bir şey görmemişler kendi çevrelerinde hapis kalmışlar Ben de şey diyorum inşallah eltim bir tane daha doğurur da iyice elini ayağını benden çeker.
Kendime ait evim var, ustelik daha buyuk cocugun rahatça hareket edebilecegi gibi. fatura derdim yok, yemek yapma derdim yok, annem cocuk bakimina yardimci oluyor, dinlenebiliyorum, meslegim var hatta calismasam bile karnimin doyacagi kadar gelirim var. Buna ragmen cocuk icin kalacagimi düşünmüşlerdi. Neyin kafasi bilmiyorum ama çocuğu anneye baglanan pranga olarak goruyorlar
Eltinin aklına gir, bebeği sevdirt yapası gelir belki
Amin insallah cümlemizin.Şu anki kadınları eskisi gibi ekonomik olanakları olmayan ailesinin başından savdı bir boğazı eksilsin diye ev verdiklerini falan sanıyorlar günümüz erkekleri hala cahiliye devrinde yaşıyorlar Ben bunu anladım. Rabbim seni de korumuş umarım çocuğunla mutlu bir ömür geçirirsin
Amin insallah cümlemizin.
Size nacizane bir tavsiye vermek istiyorum. Nasilsa tedaviyla cocuk sahibi oldum, cocugum olmuyor diye korunmayi birakmayin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?