Kaynanam ve kaynatamla aynı evde yaşamak istemiyorum

Ay su yardimci olma bahanesinide anlamiyorum.dogduktan sonrada gitmez onlar canim. o zamanda bebege bakiyoruz derler.valla hamile birinin yardima ihtiyaci oldugu dogrudur.ama fazladan insana ihtiyaci yoktur.en basiti gun icinde kac defa tuvalete gidiyorum ve ev bu kadar kalabalik olsa rahatca tuvaletini bile yapamiyorsun.sicaklar bunaltiyo bazen ciplak dolaniyorum.evde kayinpederim olsa dolanamazdim.anlican uzak olsunlar.hamile insani daha cok strese sokmasinlar.ben gelecek diye odum patliyor.o yuzden hamileligimin basindan beri kesinlikle kotuyum demiyorum.kendi isimi yapabiliyorum sukur diyorum.sende esini bir sekilde ikna etmeye bak.inanki hele son zamanlarda ayaklarini uzatip oturmak bile inanki zaruri ihtiyac.

Konu Sahibi gitti mi?

Sorulara cevap versen bi zahmet. .

Daimi mi kalıyor?

Kim göçüyo sen mi? o mu ?

Neden Parça Parça anlatıyosun?
Tüm sayfaları tdk tek okumak zorunda kaldım.
Sizinle Adana'ya geliyo ama aynı eve değil farklı daireler olucak.

Eee bunda ne problem var ki ?

Eşini ikna edeceksin aynı apartman fikrinden vazgeçecek.
Taşınmaya yardım işi ise iyi fikir sonuç itibarı ile hamilesin.
Birilerinin bu işlerde sana destek olması Şart.

Konu sahibi konuyu daha açiklayici yazaydin iyiydi.
Eşyalarinida mi taşiyacaklar baya sizinle taşiniyorlar yani öyle mi?
Eşinizde zahmet etmiş haber vermiş

Neyine yardim edecekmis pardon da ? Kabul etmeyin yardima ihtiyacim yok benim kimse duzenini bozmasin boyle iyiyiz deyin. Ne munasebet yaa

Önce bi görüşünü alsaymış beyfendi . Arayıp haber veriyor direk..
Neyseki geçici süreliğne. Ne kadar kalcaklarını sor. İki haftadan fazlaysa kork. Yer ediyolar kendilerine

Hemen harekete gec sakın sessiz kalma..Sonunu hazirlarsin sana soyliyim.En melek kayinvalideyle bile ayni evde yasanmaz.Özelin kalmaz

Alllaaahh...kabus gibi,hamilelik psikolojisi ve kaynanayla ayni evi paylasma...arkadasim ne yap ne et,adanaya kendin gitmeye bak,pesinede kimseyi takma..senn ailen yok mu..al karsina esini guzelce konus..bak hayatim ne gerek var insanlarin duzenini bozmasina...hamileligimde skintili gecmez insallah...olursa da bekledigimiz gibi gecmesse de,benimde annem var,onu da sesleriz biraz o kalir,biraz senin annen gelir kalir..bende rahat ederim bu sekilde...kimseye zahmet vermek.istemiyorum falan filan once tatli dille halletmeye calis,baktin olmuyor yavas yavas sesini yukseltirsin..bir gun degil iki gun degil,duzen nasil kurulursa oyle gider...allah kolaylik versin..kolay bir hamilelik ve dogum sonrasi gecirirsinde insallah,dogumdan sonra birer hafta gelip giderler hayirlisiyla onlarda...allah kolaylik versin.

yaa bi konunu takip et yaaa...insanlar yardimci olmaya calisiyor 1 cumle yazip hopppp kaybolll ne bu simdi?????

haksiz miyim???

Acık acık söyle.. doğumda gelin bisüre kalsın gitsinler. Kabullenirsin bi kaç ay bi kaç yıl olur, sonra gelinin huyunu suyunu öğrendik der bi ömür kalırlar.. yakma kendini ben yandım...

Rabbim yar ve yardımcın olsun aynı evde olmaz be canım bunu eşine olur bir zamanda söyle 5 haftalık hamiledin henüz tamam doğumda gelip yardımcı olsunlar yada sen gel adanadan istanbula ev ev üstüne olmaz bir yorumcununda dediği gibi boşanmalar bu yüzden bile oluyor ağırlığını şimdi koy

Onların yüzüne karşı gelmeyin istemiyorum diyemem ama eşimde ailesini yanında istiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…