Kaynanam ve kaynatamla aynı evde yaşamak istemiyorum

arkadaşım bence kesinlikle kabul etme. eşinle de güzelce konuşursan anlayışla karşılayacağını düşünüyorum. ben şu an gebe değilim ama kayınvalidem şimdiden demeye başladı sen doğur çalışmaya devam edersin ben bakarım diyo. daha ortada fol yok yumurta yok kayınvalide yapmış planları. o öyle deyince ben de dedim ben ücretsiz izine ayrılcam anne ben kendim bakıcam çocuğa diye. yok olmaz sen çalışırsın diyo ama çalışmama ve çocuğuma kendim bakmam konusundaki ısrarımı da gördü en azından, artık öyle kesin giderim gibi de düşünmüyodur diye tahmin ediyorum :) çalışsam bile hani kayınvalideyle birlikte yaşamaktansa çocuk 1 yaşına gelene kadar ücretsiz izine ayrılıp devamında da bakıcı tutmayı düşünüyorum. evimde eşim ve benden başka kim olursa olsun rahat olamam ben asla. hem kaynanamın söylemlerine de dayanamam. gelsinler gitsinler ama daimi misafirlik istemiyorum ben

E
Canım 19 yaşında mısın ? Memleket Adana mı? Çok anlamadım ben durumu.
Ama eşin Adanalıysa işin içinde bir bit yeniği var gibi...
Canım 19 yaşında mısın ? Memleket Adana mı? Çok anlamadım ben durumu.
Ama eşin Adanalıysa işin içinde bir bit yeniği var gibi...
19 yaşındayım ben denizliliyim eşim antalyalı

Bende aynı evde yaşamak istemiyorum çocukalarıma da kendim bakarım herkesin kendine göre düzeni var

demekki önceden kararlaştırılmış .
adam annemlerde gelmek istiyor demiyor ki gelicekler diyor .
öyle dese kv sine o da kalkıpp yok kızım olsun gelicez dese ne dyebilir ki ....

işte ozaman açsın ağzını. en azından kocasına .

denemiş olur... millet de pek seviyor... bizimkiler başkasının evinde - ki çocuğu olsa da- rahat edemiyorlar...

Valla birşey diycem öncelikle hayırlı oksun.kaynanan nasıl biri kötü biriyse aman deyim.ama iyi ve yardımcı bşr kadıncagızsa benim annecim gibi.ozaman benden sana tavsiye eger bulantıların olursa yardımcı lazım.valla 3ay aralıksız kustum asla mutfaga girmedim kokuyordu hersey yemek yapmadm yemedim içmedim.5 kiilo verdim.annemlere geldik yoksa ölcektim o bakmasa ölürdüm herhalde eşimde ac kalırdı.ama tabi sizn evinzde olması ve devamlı olması iyi de olsa o kötü halinizde size zor gelebilir.o dönemim kabusdu resmen

sanırım ikizlerin olucak tebrik ederim.Ama onlar özenmiştir ilk gelin falansan eşinde belki seni düşünüyordur yorulma diye ikiz gebelikte riskli olur birde orda teksen akraba falan yoksa kıyamazlar ,bence gelsinler ben isterdim şahsen, sana daha çok yardımcı olurlar ılımlı bak lütfen ,güleryzünü eksik etmessen etrafında 4 dönerler

Yardıma ihtiyacimiz olunca cagiririz şimdilik yok çok şükür de.annemde sordu yardim için geleyim mi şimdilik istemedim de

Yaşınız 19 gebeliği ev işlerini beraber götüremeyeceğinizden ve gebeliğinizde zorlanıcaksınızdır diye gelmek istemeleri çok normal

yardm edip doneceklerse sknti yok bnce hayrli dogumlar bu arda bnde adanalym :)

bende temelli kalacaklar sandım yardıma geliolarmış bundan doğal ne var benim kayınvalidem benim tayinim çıktı yanımda geldi bilmediğim etmediğim şehir die alışana kadarda kaldı yanımda ne varki bunda kısa bi süre kalıp giderler

Hayırlı olsun.adana çok sıcak bir şehir yazın sıcağa dayanamazlar giderler belki.ben de mersindeyim 50 leri geçti. Nemle beraber burası 55 dayandı.
mersn gene centten adanaya gore adanada yurudgnde yerden alevler cikyor bildigin :)

bde guzel bsey yani baska kaynana olsa der mesafe cok nye gidim yardima kendi icn yardm edecek sncta bundan dogal ve iyi bsey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…