Kaynanam ve kaynatamla aynı evde yaşamak istemiyorum

ayni bina farkli daireyms bnce hic sorun dahi etmeyn ayni evde diyorsunz sandm ki ayni ev olsa bile yardma gelip geri gideck sizin icin

Karışmak gibi olmasın da bence böyle bir konu açıyorsanız profilinizde resminiz olmamalı. Hatta bence hiç bir zaman olmamalı öyle daha rahat konuşursunuz. En azından ben öyleyim:)

Bence bir hevesle gelirler sıkılır dönerler. Boşuna sıkma canını.

Hem ayrıca hiç bilmediğiniz bir yer emin ol tanıdık birileri sana da iyi gelecektir. Hamilelik çok ayrı birşey. Duygular yönetiyor seni. İllaki sana faydaları olacaktır.

Bir de seni düşünmüşler neden bu kadar üzüldün anlamadım..

Temelli gelip yerlisiceklerse sıkıntı.ev ev ustunde olmaz..esini ikna et once...ne kadar iyi olsalarda bi yerde patlak verir..yeni dogum yaptgmda kaynanam 15 gun bende kaldi ..kabus gbiydi..herseye karismalar.ozellikle bebek konusunda hep benm bildgm dogru tavirlari..sabretmesem kesin tartisma cikardi..ay i evde oldgun icin bu sorunlari yasayabilirsin.allah bebisini hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsn cnm.

Off neden taksit taksit anlatıyosunuzki? Önce temelli olup olmadığını öğrendim sonra aynı bina farklı daireymiş falan filan neyse
Aynı bina olması bile kötü neden dersenz, tek ev gibi takılcaksınz. Yemeklerdede beraber olursunz, akşam oturmalarındada, kahvaltılarda da.... Bu örnekler çoğaltılabilir. Sizr fikrnizi soranda olmamış ki fikir belirtesiniz.. Eşiniz sadece bi telefonla haber vermiş, gerçekten çok sinir bozuucu. Eğer karşı çıkabiliyosanz çıkın. Bide bebek olucak yani gerçekten düşünemiyorum bebeğin bakımı bile size kalmaz

Off neden taksit taksit anlatıyosunuzki? Önce temelli olup olmadığını öğrendim sonra aynı bina farklı daireymiş falan filan neyse
Aynı bina olması bile kötü neden dersenz, tek ev gibi takılcaksınz. Yemeklerdede beraber olursunz, akşam oturmalarındada, kahvaltılarda da.... Bu örnekler çoğaltılabilir. Sizr fikrnizi soranda olmamış ki fikir belirtesiniz.. Eşiniz sadece bi telefonla haber vermiş, gerçekten çok sinir bozuucu. Eğer karşı çıkabiliyosanz çıkın. Bide bebek olucak yani gerçekten düşünemiyorum bebeğin bakımı bile size kalmaz
başlıkta da aynı ev yazıyor :=)

eşi alıştıra alıştıra söyluyor galıba :=) önce bebek yardımı için kalacaklardı, sonra aynı binada onlarında ayrı evi olacak.
aynı bina demek bundan sonra hep birlikte yaşamak demek.
Sonuç olarak bütün özel hayat sıfır ... Yazık konu sahibine soran bile yok ister mi istemez mi die , eşiyle konuşsa bile fayda etmicek gibime geliyo...

1 hafta kalir donerler diye dusunuyorum fazla kalirlarsa ayri eve cikmak icin ugrasirsiniz Allah yardimciniz olsun

X