- 10 Kasım 2014
- 10.121
- 7.660
- Konu Sahibi Semrakaya28
ayni bina farkli daireyms bnce hic sorun dahi etmeyn ayni evde diyorsunz sandm ki ayni ev olsa bile yardma gelip geri gideck sizin icin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende çok az kaldı sandım . daha 5. haftandasın :=) ve bunun bebek dogduktan sonrakı zamanları var. yavaş yavaş sıze yerleşcekler bellı.Nisanda doğum yapıcam hem ev işlerinde hem bebeklerin bakımında yardımcı olmak istiyor
başlıkta da aynı ev yazıyor :=)Off neden taksit taksit anlatıyosunuzki? Önce temelli olup olmadığını öğrendim sonra aynı bina farklı daireymiş falan filan neyse
Aynı bina olması bile kötü neden dersenz, tek ev gibi takılcaksınz. Yemeklerdede beraber olursunz, akşam oturmalarındada, kahvaltılarda da.... Bu örnekler çoğaltılabilir. Sizr fikrnizi soranda olmamış ki fikir belirtesiniz.. Eşiniz sadece bi telefonla haber vermiş, gerçekten çok sinir bozuucu. Eğer karşı çıkabiliyosanz çıkın. Bide bebek olucak yani gerçekten düşünemiyorum bebeğin bakımı bile size kalmaz
Bakalm yeni bi detay daha çıkcakmıbaşlıkta da aynı ev yazıyor :=)
eşi alıştıra alıştıra söyluyor galıba :=) önce bebek yardımı için kalacaklardı, sonra aynı binada onlarında ayrı evi olacak.Bakalm yeni bi detay daha çıkcakmı
Sonuç olarak bütün özel hayat sıfır ... Yazık konu sahibine soran bile yok ister mi istemez mi die , eşiyle konuşsa bile fayda etmicek gibime geliyo...eşi alıştıra alıştıra söyluyor galıba :=) önce bebek yardımı için kalacaklardı, sonra aynı binada onlarında ayrı evi olacak.
aynı bina demek bundan sonra hep birlikte yaşamak demek.
sasrdm ne cvp yazacgmi degisik seyler cikyor snraBakalm yeni bi detay daha çıkcakmı
her sey eşine dayanıyor yine, kabul etmeyebılırdı. ya da aynı binada ev tutmayabılırdı.Sonuç olarak bütün özel hayat sıfır ... Yazık konu sahibine soran bile yok ister mi istemez mi die , eşiyle konuşsa bile fayda etmicek gibime geliyo...
biraz kalir yerlesince giderler o zaman.. bi sakin ol huzursuzluk cikmasin.. nasil insanlar, iliskiniz nasil?Kaynanam yardımcı olmak istiyomuş