- 9 Şubat 2014
- 6.345
- 5.659
-
- Konu Sahibi Semrakaya28
O istiyor da sen istiyor musun ?Nisanda doğum yapıcam hem ev işlerinde hem bebeklerin bakımında yardımcı olmak istiyor
basit birşey diyeceksiniz.
"teşekkür ederim yardıma ihtiyacım olunca haber veririz. Allah yinede razı olsun. düşündüğünüz için ama gerçekten şimdilik gerek yok"
eşinize de aynısını canı gönülden deyin.
nedenmiş o sizinle gelmeleri için ne gibi geçerli bir sebep var?Kızlar eşimin tayini çıktığı adanaya taşınıyoruz ve eşim şimdi aradı annem ve babamda bizimle gelicek bizle kalıcaklar dedi bu sabah bebek sevinci yaşarken sevincimi mahvettiler eşimi nasıl ikna edebilirim bizimle kalmalarını hiç istemiyorum
TemelliTasinmana yardima mi temelli mi?
daha 5 haftalık hamilesin neyin yardımı bu çok saçmaEvleri İstanbulda bana yardımcı olmak için geliyolarmış
İstanbul'dan Adana'ya sizin için mi gelecekler? Çok inandırıcı değil, neden düzenlerini bozsunlarki? Hiç mi işleri güçleri, dost-akraba yok bunların.Kızlar eşimin tayini çıktığı adanaya taşınıyoruz ve eşim şimdi aradı annem ve babamda bizimle gelicek bizle kalıcaklar dedi bu sabah bebek sevinci yaşarken sevincimi mahvettiler eşimi nasıl ikna edebilirim bizimle kalmalarını hiç istemiyorum
Onlar zaten memlekettelerdi görümcem için geldiler istanbul'aİstanbul'dan Adana'ya sizin için mi gelecekler? Çok inandırıcı değil, neden düzenlerini bozsunlarki? Hiç mi işleri güçleri, dost-akraba yok bunların.
Eşinle konuş, gerekmediğini söyle.
Bebekler ikiz mi? Sağlıkla gelsinler inşallah. Rabbim yardımcınız olsun, hem doğum hem şehir değiştirme stresi bir de üzerine bu KV-KP durumu. İnşallah kolayca atlatırsınız, huzurunuz kaçmaz.