- 9 Şubat 2014
- 6.345
- 5.659
- Konu Sahibi Semrakaya28
Ailesini yaninda istiyorsa niye evlenmis?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
SürekliSurekli mi yoksa geçici mi bu kalma
İstanbulda evlerimiz cok yakındı hep gidip geliyodukAilesini yaninda istiyorsa niye evlenmis?
surekliyse buna itiraz etmeniz en doğal hakkınız.. Kesinlikle tepki gosterinSürekli
Ben rahat edemeyeceğimi düşünüyorum her şeye karışır tanıyorum kendisinihayirli olsun hamileliginiz allah anali babali buyutsun . ne guzel yardimci olabilecek bi kaynanan var cocugunada yeri gelir bakar .sukretmelisin .benim hic oyle bi dururumum yok keske benimkide bana yardimci olsa ve azcik bebegimle ilgilense cok isterim
bi binada tek basima buyutuyorum hic yardimi yok bide bu acidan dusunmelisin
hayirli olsun hamileliginiz allah anali babali buyutsun . ne guzel yardimci olabilecek bi kaynanan var cocugunada yeri gelir bakar .sukretmelisin .benim hic oyle bi dururumum yok keske benimkide bana yardimci olsa ve azcik bebegimle ilgilense cok isterim
bi binada tek basima buyutuyorum hic yardimi yok bide bu acidan dusunmelisin
Rahat edemeyecegini düsünüyosan tepkini göstermen gerekiyo.1 hafta 10günlül mevzu degilki bu..kendi evinde misafir gbi hissedersn hicbi özelin kalmaz.bebek dogunca herseye karisirlar.esinlede huzurunuz kacar..kendin söyleyemeyebılirsin yanlis anlarlar diye ama esinle mutlaka konus bu konuyu.allah yardimcin olsun cnmBen rahat edemeyeceğimi düşünüyorum her şeye karışır tanıyorum kendisini
tatlım daha 5 haftalık hamlesin kese daha ultrasonda bile görünmezken nasıl ikiz olduğundan eminsin tüp bebek bile olsa emin olamazsın ????Nisanda doğum yapıcam hem ev işlerinde hem bebeklerin bakımında yardımcı olmak istiyor
Keseyi görmeye gittim iki kese vardıtatlım daha 5 haftalık hamlesin kese daha ultrasonda bile görünmezken nasıl ikiz olduğundan eminsin tüp bebek bile olsa emin olamazsın ????