Kaynanam ve kaynatamla aynı evde yaşamak istemiyorum

hayirli olsun hamileliginiz allah anali babali buyutsun . ne guzel yardimci olabilecek bi kaynanan var cocugunada yeri gelir bakar .sukretmelisin .benim hic oyle bi dururumum yok keske benimkide bana yardimci olsa ve azcik bebegimle ilgilense cok isterim
bi binada tek basima buyutuyorum hic yardimi yok bide bu acidan dusunmelisin

hayirli olsun hamileliginiz allah anali babali buyutsun . ne guzel yardimci olabilecek bi kaynanan var cocugunada yeri gelir bakar .sukretmelisin .benim hic oyle bi dururumum yok keske benimkide bana yardimci olsa ve azcik bebegimle ilgilense cok isterim
Ben rahat edemeyeceğimi düşünüyorum her şeye karışır tanıyorum kendisini

Kaynana güvenip yapmadın heralde bebeği. Kimseye minnet etmeye gerek yok en güzeli o mesafedir.

Ben rahat edemeyeceğimi düşünüyorum her şeye karışır tanıyorum kendisini
Rahat edemeyecegini düsünüyosan tepkini göstermen gerekiyo.1 hafta 10günlül mevzu degilki bu..kendi evinde misafir gbi hissedersn hicbi özelin kalmaz.bebek dogunca herseye karisirlar.esinlede huzurunuz kacar..kendin söyleyemeyebılirsin yanlis anlarlar diye ama esinle mutlaka konus bu konuyu.allah yardimcin olsun cnm

ben bikere dogumda kv olmasi olayina karsiyim yani anne olmali diye dusunuyorum sonra kv ziyarete gelir ve gider... sanki sen onlara guvenerek mi doguruyorsun bebeklerini eger calismiyorsan gayet rahat bakabilirsin

Kimse kaynanam iyi demesin ne kadar iyi olsa da bi yerde ilgisi bile insanı boğuyor. Her şeye karışıyorlar yediğiniz yemekten yattığınız kalktığınız saate kadar, ayağınızda terliğinizden duşunuza kadar karışılınca insan rahatsız oluyor. Onu ye bunu ye az yiyorsun. Akşamdan duşunu almış olsan bile sabah kalkıyorsun istersen bi duşa gir. Hayır acaba kokuyor muyum diye düşünüyorum.hanımın niyeti başka işte güya bi şey düşünüyo aklınca ben de utanıyorum duş almaya gibi. Öyle dedikçe yerin dibine geçiyorum sanki her gece bi şey oluyo gibi bunlar bizi mi dinliyo diye. Bu kız hamile bi de gör sen şimdi akıl vermeleri. Afedersin kustuğuna kadar karışır. Allah yardımcın olsun. Madem temelli taşınacaklar rahatsızım uzanıyorum sizin yanınızda çekiniyorum deyip evinden uzak tutacaksın en başından

Kendi annem de olsa dibimde istemem öyle ne canım. her an eve biri gelir kapı çalar endişesi yatamazsın kalkamazsın istediğini giyemezsin rahat olamazsın ne denir ki düşmanımın başına gelmesin. Bazen insan bir odada uzanıp tavanı seyretmek ister yalnız kalmak ister bunlar hep ihtiyaç. Şimdiden kocama tembih ediyorum sakın ben doğuma kadar kimseyi istemiyorum hamile kalırsam diye . Hamilelik kolay bi şey değil günde kaç defa yediğini çıkaracaksın öğüyerek, kaç defa lavaboya gideceksin gazın olacak, karnın büyüyecek evde iki büklüm gezeceksin, sıcaktan çatlayacaksın ama istediğin gibi giyinip en soğuk bulduğun duvar dibine kendini atamayacaksın. Allahım kocalarımıza anlayış ve akıl ver

uygun bir dille şuan yardıma ihtiyacınızın olmadığını söyleyin. düzeninizi bozmayın bizim için deyin. benn ihtiyacım olduğunda çağırırım sizi deyin.

Şimdi sesinizi cıkarmazsanız sonrasnda hiç çıkaramazsınız. istemediğinizi uygun bir dille söyleyin.. yardıma ihtiyacınızın olmadıgını söyleyın

Yorumlarin hepsini okuyamadim gercekten sana yardim etmek isteseler tasinmaya yardimci olur gider dogum yaptiginda gelir bakar gjderler amaa ev ustune ev ????neden istiyorlar sakin izin verme cokkk pisman olursun tatli dilli ol..esine annenlerle ayni evde olursaniz hayatinizi nasil etkiliyecek onu anlatt erkek milletinin kafasi pek basmaz oyle seylere:))) Allah yardimcin olsun canim ya...Hayirlisiyla Bebisini dogur Buyut :)

X