Kaynanam ve kaynatamla aynı evde yaşamak istemiyorum

Canim birak yardim etsin sana .. Daha cok sancilanmis gibi yap . Halsiz davran .. Ya senin yemeqine kadar yaptir .. Bak indan sonra kendisi gider . O kadar is yaparsa . Aynisini bnde yasadim :) ama kazanan bn oldum

Yok desen kotu olursun.zorr.sussan olmuyor.susmasan olmaz..allah yardimcin olsun.

ömür boyu mu yaşayacaklarmış sizinle onu anlamadım yoksa sizi taşıyıp düzeninizi kurup döneceklermi?

şayet sizle yaşayacaklarsa sanada sorulması lazımdı.. bu konuda sessiz kalmamalısın tabi uygun bir dille

bak bnmde sorunum bu

hey yarabbim ya hayal gücü yüksek arkadaşların vallahi.

kız kendi kendine midem çok bulanıyor daha şimdiden deyip ikiz olduğuna inandırmış başka topicde birde dr gittim diyor ama usg fotosu yok kaç kişi yalancı dedi ya neden böyle tipler kk giriyor anlamıyorum birde inanıyorlar ya boşuna insnları üzüyor sen ya hiraoarsın yada o ailede bir sorun var yalan söylemek gibi seni yönetime şikayet edicem

hey yarabbim ya hayal gücü yüksek arkadaşların vallahi.

kimbilir kaç üyeliği var daha

Ben bu sebepten dolayı boşandım, bence cok ciddi bi konu, istemiyorsan acık acık kocana soyle, oda bişekilde aılesıne anlatsın durumu, bi kere senın dusuncenı almadan bunu emirvaki yapması cok yanlıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…