- 13 Temmuz 2015
- 27
- 20
- 28
-
- Konu Sahibi Semrakaya28
ne kanksı kardeşimii miş mişu da yalancı daha beş haftalık hamile ama ikiz hamileymiş hamilelik takvimi bir hafta önden gidiyor birde yani 4 haftalık hamile ama dr keseyi görmüş müş buda hira gibi yalancı belkide bu odurleyloş bu bizimkinin kankası değil mi
Bence on yargili olmayin yeni hamilesiniz sizinle gelip ev temizlemek, yerlestirmek gibi konulara yardimci olmak istemis olabilirler. Sehirler arasi tasinmak kolay birsey degil. Ustelik ilk 3 ay dusuk riski fazladir. Surekli sizinle kalacak degiller ya evleri varmis istanbula sizi yerlestirip donerler.
bence hiç bulaşma ama niyetleri iyi onlara göre sana sormadan karar alıyorlar orası ayrı ev ev üstüne de olmaz ayrıca ama şimdi bir şey desen kötü olursun demesen olmaz arkadaşım ben sana mehmet erdem in sussan olmuyor susmasan olmaz sarkısını hediye ediyorum Allah sabır versin inşallah herşey gönlünce olur
ne kanksı kardeşimii miş mişu da yalancı daha beş haftalık hamile ama ikiz hamileymiş hamilelik takvimi bir hafta önden gidiyor birde yani 4 haftalık hamile ama dr keseyi görmüş müş buda hira gibi yalancı belkide bu odur
hey yarabbim ya hayal gücü yüksek arkadaşların vallahi.
kız kendi kendine midem çok bulanıyor daha şimdiden deyip ikiz olduğuna inandırmış başka topicde birde dr gittim diyor ama usg fotosu yok kaç kişi yalancı dedi ya neden böyle tipler kk giriyor anlamıyorum birde inanıyorlar ya boşuna insnları üzüyor sen ya hiraoarsın yada o ailede bir sorun var yalan söylemek gibi seni yönetime şikayet edicem
hepsini yakalarız anacım böylelerini bulmak bizim işimizkimbilir kaç üyeliği var daha
Tabi eklerim :)
Tabi eklerim :)
heyyy iddialara cevap verrKızlar eşimin tayini çıktığı adanaya taşınıyoruz ve eşim şimdi aradı annem ve babamda bizimle gelicek bizle kalıcaklar dedi bu sabah bebek sevinci yaşarken sevincimi mahvettiler eşimi nasıl ikna edebilirim bizimle kalmalarını hiç istemiyorum