Kaynanam ve kaynatamla aynı evde yaşamak istemiyorum

basit birşey diyeceksiniz.

"teşekkür ederim yardıma ihtiyacım olunca haber veririz. Allah yinede razı olsun. düşündüğünüz için ama gerçekten şimdilik gerek yok"

eşinize de aynısını canı gönülden deyin.

yardımcı olmak isteyen ozaman doğumunda gelir 1 ay kalır döner!
saçmalığa bak .
ama napıcaksın ki istemiyorum desen kavga ay ne zor

basit birşey diyeceksiniz.

"teşekkür ederim yardıma ihtiyacım olunca haber veririz. Allah yinede razı olsun. düşündüğünüz için ama gerçekten şimdilik gerek yok"

eşinize de aynısını canı gönülden deyin.

demekki önceden kararlaştırılmış .
adam annemlerde gelmek istiyor demiyor ki gelicekler diyor .
öyle dese kv sine o da kalkıpp yok kızım olsun gelicez dese ne dyebilir ki ....

Kızlar eşimin tayini çıktığı adanaya taşınıyoruz ve eşim şimdi aradı annem ve babamda bizimle gelicek bizle kalıcaklar dedi bu sabah bebek sevinci yaşarken sevincimi mahvettiler eşimi nasıl ikna edebilirim bizimle kalmalarını hiç istemiyorum
nedenmiş o sizinle gelmeleri için ne gibi geçerli bir sebep var?

İyiligini dusunuyo gibi gorunseler de cok buyuk bi dusuncesizlik yapiyolar. Hic mi akillarina gelmiyo biz toplandik gidioz ama bakalim gelin razi olacak mi, birlikte yasamak isticek mi diye? İnan Sen tek basina yetersin herseye. Onlar oldugun da extra bi yuk gibi olcak sana. Ben oglum 1,5 yadindayken kizimi dogurdum. İkiside kucuk die esim kaynanam fln gel bi sure bizde kal dediler.., kizim dogdu 1 ay kalabildim sonra kendimi zor attim eve.. Herkesin kendi evi ya. Dunya varmis dedim eve gecince. Yok oglun cok kucuk kizin yeni dogdu yapamazsin edemezsin diyenler kaldi ole.. Yapamicak bisey yok. Kendi duzenimi kurdum evimde mis gibi buyuttum cocuklarimi. Kv gilde kalirken habire misafir, emzirmek icin kp den kacacam diye oda arama derdi, haydaa yemek fasli haydaa cay fasli.. Haydaa meyve fasli... Ay yok.. Azicik asim agrisiz basim

Kızlar eşimin tayini çıktığı adanaya taşınıyoruz ve eşim şimdi aradı annem ve babamda bizimle gelicek bizle kalıcaklar dedi bu sabah bebek sevinci yaşarken sevincimi mahvettiler eşimi nasıl ikna edebilirim bizimle kalmalarını hiç istemiyorum
İstanbul'dan Adana'ya sizin için mi gelecekler? Çok inandırıcı değil, neden düzenlerini bozsunlarki? Hiç mi işleri güçleri, dost-akraba yok bunların.

Eşinle konuş, gerekmediğini söyle.

Bebekler ikiz mi? Sağlıkla gelsinler inşallah. Rabbim yardımcınız olsun, hem doğum hem şehir değiştirme stresi bir de üzerine bu KV-KP durumu. İnşallah kolayca atlatırsınız, huzurunuz kaçmaz.

anladığım kadarıyla bunlar bu hamileliliği bahane edip temelli kapağı atma derdinde

çocuk doğunca da ona bakacağız gitmeyiz derler

Hamileymişsiniz gözünüz aydın inş sağ salim doğar bebişiniz..madem hamilesiniz belki sizin işinize gelir onların da gelmesi...yemek,temizlik,ütü vs var.bunlara belki kayınvalideniz yardımcı olabilir..kalplerini kırmamaya çalışın..belki bir süre sonra onlar geri dönmek isterler...ya da deneyin birkaç gün olmazsa eşinizle konuşursunuz... :KK16:

Nisanda doğum yapacaksan daha neredeyse yıl var yahu.Hem bu kadar uzun süre kalmak isteyen insan, doğum yapar yapmaz gitmez.Kırkıydı uykusu düzene girsin filan derken uzar gider.
Bence açık konuşmakta fayda var.Ayıp olmasın,kimse kırılmasın diye sustukça,onlar plan yapmaya devam ederler.
En iyisi ben şu sebepten istemiyorum deyip kestirmek.

asla kabul etme kıbarca sen soyle kocan yapamıyorsa
ustelık hamılesın erken yatar gec kalkarsın yemek yapmak ıstemez canın dısardan yersın onlar olunca hep bı hazır ol durumda olabılırsın
erken kalk yemek evde mutlaka olmalı
üstelik adana cokk sıcakkk dayanamzsınız de gercektende oyle ...hiç taviz verme melekte olsa kaynanan aynı evde asla olmazzz

İstanbul'dan Adana'ya sizin için mi gelecekler? Çok inandırıcı değil, neden düzenlerini bozsunlarki? Hiç mi işleri güçleri, dost-akraba yok bunların.

Eşinle konuş, gerekmediğini söyle.

Bebekler ikiz mi? Sağlıkla gelsinler inşallah. Rabbim yardımcınız olsun, hem doğum hem şehir değiştirme stresi bir de üzerine bu KV-KP durumu. İnşallah kolayca atlatırsınız, huzurunuz kaçmaz.
Onlar zaten memlekettelerdi görümcem için geldiler istanbul'a

X