KAYNANAM VE GÖRÜMCEM BİZE TAŞINMIIŞTI YA HANİ...

sizin için şu anda mutlu son olmuş gibi görünüyor; dilerim mutlu olursunuz, ben ilk yazdıklarınızı güncel konu sanmıştım, diycektim ki, birlikte eve çıkın ama hemen çocuk yapmayın, bir duruma bakın diyecektim ki, çıkmışsınız çocuk bile doğmuş Allah bağışlasın...

Tamamını okudum okumak bu kadar yorucuyken yaşamak nasıldır acaba demeden edemedim

bu arada gittiler diye çok sevinme ilk başları sikistiginda sendeler

sonuna kadar okudum bir film gibi heycanlandm sonu güzel bitti vala inşallah o çirkefler çıkar hayatınızdanda mutlu olursunz

Reactions: mbz
Walla neler cekmissiniz helal olsun insallah bundan sonra çekirdek ailenizle mutlu mesut huzurlu yaşarsınız

Okurken yuh artik diyip durdum. Nasil insanlarla karsilasmissin.. Ikinci kez nisanlanarak ve evlenerekde büyük cesaret göstermissin dogrusu. Senin yerinde olsam katlanamazdim bukadar saygisizliga..

Allah o görümcenide kaynananida bildigi gibi yapsin. Baska söyleyecek birsey bulamiyorum.

Insallah bundan sonra esinle ve kizinla bir aile olabilirsiniz. Allah yuvanizdan huzuru, sagligi ve mutlulugu esirgemesin. Insallah bukadar skntidan sonra güzel günler sizi bekliyordur..

Uzun yazıları okumayı severim roman arayışındayım hatta ilgililere duyurulur öneri olan varsa
Ama kuzum insan azcık paragraf koyar yaw daha okunaklı olsun diye valla bir yerden sonra her şey birbirine giriyor şaşı olup çıkçam

Konu uzun olmasina ragmen okudum ve bayagi sinirlenmistim. Sonunu okuyunca çok mutlu oldum zaferiniz kutlu olsun

bu konu nereye gidecek diye epey bir okudum
Ciddi anlamda seni taktir ettim kim olsa bu kadar dayanamazdı..
Ama lütfen bu kadar çirkinleştikten sonra bir daha görüşme kocan çok istiyorsa postala onuda..
çünkü o yavrunuzun hiç bir günahı yok
Sürekli kavga edilen bir evde sevgisiz ve mutsuz büyütme onu
sevgiler..

çoook uzun konunu gece okudum.
hem de baya sinirlenerek.
ne sabır varmış sende arkadaşım ya.
demek ki kaderin önüne geçilemiyor.
ayrılmışssın ve yıllar sonra yine çekeceğin çileye koşa koşa gitmişssin.
eşin sana çok haksızlık etmiş.
annesinin ve kardeşinin oyuncağı yapmış seni,evinizi ,evliliğinizi.
bilemiyorum ben olsam ne yapardım.bu kadar sabredebilirmiydim bilemiyorum.
inş. bundan sonra huzuru bulursunuz yuvanızda...

vay be neler çekmişsiniz. Ama sonunda inşallah mutluluğu bulmuşsunuz umarım hep öyle gider. Eşinizde yine bir saflık yapıpta onlara inanmaz.

İş eşinizde bitiyor.
Ailesinin ne kadar çirkef olduğunu görmesi lazım.

Bence mutlu sona siz ulaşacaksınız biraz daha sabredin çocuğunuz için..

şuan bilemiyorum ama sanki eşimde ailesinin gerçek yüzünü gördü.(SANIRSAM GALİBA HERALDE) dün en son pazar günü gidiyorlar çok şükür dedi bundan sonra kimse kimseyi görmez bende bu çileden kurtulurum artık canımdan bezdim çocuğuma hasret yaşıyorum sizin kavgalarınız yüzünden herkes rahat etsin dedi.
dün kv annemi aradı diyorki sen kızının gerçek yüzünü bilmiyorsun onu sana ben anlatacağım ayrıca küfürler küfürler çok ağzı bozuktur annem suratına kapattı telefonu benim seninle konuşacak bişeyim yok diyerek.insan yetiştirdiği evladı bilmez mi 29 yaşındayım bugüne kadar kavgalı olduğum kmiseyi bilmem bunlar hariç çevremdeki herkez beni neşeli hayat dolu bii olarak bilir bilirdi evlendim evleneli insan içine çıkacak halim kalmadı o ayrı. sonra eşimi aradım dedim annnen aradı böyle böyle yaptı.manyak mı bunlarya napıyorlar artık ben anlayamıyorum gider ayak iyice rezil etcekler beni dedi.sonra konuşmuş annesiyle annemi aradı kusura bakma anne demek için.bundan sonra sizi rahatsız etmeyecekler ama yine herhangi bir şey olursa lütfen muhattap olmayın dedi.

Bu hikaye burada bitmez.Ne denirki kendim ettim kendim buldum.
bitmez evet bakalım eşimi nasıl işleyeceler. hergün arayacaklar biliyorum buraya gel şunu getir bunu götür şuna ihtiyacımız var hastayım ustayım ama eşimin tutumu çok önemli bakalım aynı evde idare edemedi ama ayrı evlerde idare edebilecek mi.yaşıcaz görcez.
artık benim görevim eşimin evdeyken huzurunu sağlamak huzurun evde olduğunu göstermem lazım yeni bir savaşın içine giriyoruz ama yalnız değilim artık gökkuşağım var...

Bu adam bide utanmadan siz ailenizin evine gittiğinizde peşinizden gelip sizin ailenizin yanında mı kaldı? Sizin ailenizde o adamı eve mi aldı???

artık birbirimizi yolda görsek selam veremeyecek hale geldik zaman ne gösterir bilmiyorum gün doğmadan neler doğar. bizi tanıyan herkes gittiklerine inanmıyor inanan da asıl şimdi çekeceksin diyor seni rahat bırakmayacaklar. eşimin ailesiyle görüşmesini engelleyemem buna hakkım yok bana ne kadar da kötü olsalar onun ailesi atsa atamaz satsa satamaz derler ya.herkes için güneş doğar umarım artık

Böyle hayat mi gecer? Yok sanki bi askta yok gibi, iki tarafta hatta üc tarafta inat mi inat... Siz bosanmamak icin inat ediyorsunuz, onlar bosatmak icin, esiniz hepbirlikte yasamak icin... Bu cekismelerle cabuk yaslanirsiniz benden söylemesi, yani cökersiniz...artik cocugunuzda var o yipranmasa bari aranizda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…