KAYNANAM VE GÖRÜMCEM BİZE TAŞINMIIŞTI YA HANİ...

Bu adam bide utanmadan siz ailenizin evine gittiğinizde peşinizden gelip sizin ailenizin yanında mı kaldı? Sizin ailenizde o adamı eve mi aldı???

evet çünkü aslında çok iyi niyetli olduğunu beni ve kızını çok sevdiğini biliyorlar.pişmanlıkları olduğunu. ama en önemlisi kızları ve torunları için bağırlarına taş bastılar. daha annesinin dolduruşuna gelip neler yapmadı ki. annesi oğluna aşık ve acayip kıskanıyuor benden annemden. annemle ne zaman iyi anlaşsalar oğluyla 2 3 gün küserdi...

Geçici bir körlük yaşadım,gözlük numaram arttı sayenizde:)
Lakin ailenizi gerçekten tebrik ederim bunca şeye rağmen eşinide kabul etmişler yanlarında durmuşsunuz.
Benimde kızım var ve bu kadar sabırlı olurmuydum?
-Sanırım olamazdım.
Bu yeni başlangıç olsun sizin için Mavlam tekrarını yaşatmasın.

Ayy yeminle içim şişti okuyana kadar. O kaynanayı görümceyi bi kaşık suda boğasım geldi. Sizdeki sabra da az gıcık oldum, bu kadarına da tölerans gösterme be arkadaşım dedim durdum içimden. Ve en son paragrafa gelince bi nebze olsun derin bi ohh çektim. Bunca yıl geçmiş hala mı yakanızdan düşmediler yaaa? Valla kara listeme ekledim onları, daha da unutmam,sinir olurum.

:))) ÖZETİ: BİZ EVLENDİKTEN SONRA EVLERİNİ DAĞITIP BİNBİR OYUNLA YANIMIZA GELDİLER.3Y ILDIR HAYATIMIZIN İÇİNE ETTİLER AMA ŞİMDİ GELDİKLERİ GİBİ GERİ GİDİYORLAR

ayy çok fena kurtuluyor musun onu söyle en iyi sen bilirsin tekrar gelirler mi

Tamam annesi oğluna aşık ama oğlu da anneden kopabilen biri gibi durmuyor ne yazık ki. Umarım herşey yoluna girer ama eşinizin kafa yapısı değişmediği sürece bu işler düzelmez gibi geliyor. 2 gün sonra gene annem ablam demeye başlarsa şaşırmayın derim

sabretmiş kendinizi ezdirmemiş kazanmışsınız..
bundan sonra yapacağınız zorda olsa bayramdı kandildi şuydu buydu dışında mesafe koymak..
yine zor olacak ama bir süre sonra evinize alış veriş yaparken annenlere de alalım gibi incelikler göstererek kocanızın gönlünü kazanmalısınız..niyetinizin kötü olmadığını bilsin.

annesine ablasına şu lafı söyledi sizin sayenizde karıma karı oldum helal olsun. bunu söyleyen birkez daha aynı hataya düşer mi bilmem. ben ne zaman büyük konuşsam başıma geldi yine büyük konuşmak istemiyorum ama onlar yüzünden evde huzursuzluk çıkarırsa daha da tozumu bile bulamaz.

ayy içim karardı dur arkadaşım öyle deme.aşk çok eşim her lafında kızımla benim için allah sizin yokluğunuzu bana göstermesin der. annesigille çekişmemizden o hale geldi. iki dul kadın bir yeni gelin ap ayrı dünyaların insanları arada ne sevgi ne saygı olmadı tabi aynı evde.bir tarafta ona muhtaç 2 kadın bir tarafta yeni ailesi şapşalağa döndü hayırlısı artık.ama ben hala çok seviyorum kocamı mal bu kadın diğceksiniz belki ama öyle

yarısına kadar okumaya sabrım dayandı. Siz aranızda geçen her olayı yazmışsınız. Bunları bilmemize gerek yok ki. Genel hatlar yeterliydi.
Şimdi ne durumdasınız?
Görümce+kvalide+bebek??

Reactions: mbz
Üsenmedim okudum. Valla çok sabırlymşsn yuvanı kurtarmssn helal olsn. Ama o 3yıl unutulmaz..

anlamıyorum ben bu kadar süre hayatı burnunuzdan getiren insanların birden bire hayatınızdan çıkacaklarına inanıyorsunuz yani? valla sizde ki umut bende olsa depresyondan zıplayarak çıkarım..

kendin isteyerek, bilerek, kabul ederek gitmişsin.. bundan sonra işin daha zor olacak, allah yardımcın olsun..

Reactions: mbz
Ev üstüne ev ol mu yoooorrr .
Şimdi görümce bir de boşanmış , mutsuz .
Malum kadınlarda ben mutlu değilim o da olmasın mantığı var .

bu kaynanalar anlamaz ev üstüne ev olmadığını
kendi kaynnanalarından yakınırlar ama hep aynı terane
tek amaçlarıda oğlunun parasını geline yedirmemek kendileri yemek
aç gözlüler bunlar

bu işin sonu şimdilik mutlu.. hele ki eşinde bu kadar anneciyken işin çok zor. . umarım yanılırım ama tecrübe ederek diyorum ki allah yardımcın olsun...

Rabbim sinden sonra kocanla cocugunla mutlu uzun omurlu bir hayat nasip etsin size cok mutlu olun

:))) ÖZETİ: BİZ EVLENDİKTEN SONRA EVLERİNİ DAĞITIP BİNBİR OYUNLA YANIMIZA GELDİLER.3Y ILDIR HAYATIMIZIN İÇİNE ETTİLER AMA ŞİMDİ GELDİKLERİ GİBİ GERİ GİDİYORLAR

okudum okudum yarısında vazgeçmek istedim inat oku sabret oku dedim okudum da okudum ...
bunladım daraldım...

meğer bir cümleyle aşağıda özeti varmış...

ve ben yoruldum böyle kaldım bir cümleyle özetlenen konu nasıl oldu da destan oldu anlamdım.yorumları okuyacak gücüm kalmadı.

bu özet cümlene göre sevin o zaman mutlu ol.

Allah askina heosini okydum bacim nasil cektin nasil katlandin bravo ben olsam heosinin azina eder babamin evine donerdim ask mesk bitiyo ne varsa ananda babanda var baba evi gibiside yok yok yoj mus ! Bndan sonrasinda allah yardmcn olsun. Allah mutlulugunuzu kimsenn bozmasina izin vrmesin.

Mutlu olun hep inşallah derim ama siz bile bile lades demişsiniz ne gereği vardı ki bu insanları siz sanıyor musunuz ki ömür boyu hayatınizdan def ettiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…