KAYNANAM VE GÖRÜMCEM BİZE TAŞINMIIŞTI YA HANİ...

YOO BU OLAYDA EN BÜYÜK EŞŞEK BENİM KOCAM ONU İNKAR ETMİYORUM. BUNCA YILDIR ARA BULMAYA ÇALŞTIĞINISANARAK BENİ EZDİRDİ.KENDİNİDE BENİM HAMİLELİĞİM BOYUNCA EVDE 3 TANE KADIN YAŞARKEN O YAPMIYORLAR İŞ DİYE BENDE HAMİLE HAMİLE YAPMAYIM DİYE EV İŞLERİNİ YAPI AMA İYİ OLDU KENDİDE ÇEKTİ DAHA DA AKILLANMADIYSA YAPABİLECEİM HİÇ BİR ŞE YOK...

Yani ben de görümce olacağım; şöyle bir çirkefe dönüşeceğime ölmeyi tercih ederim

Geçmiş olsun, umarım geçmiştir

:))) ÖZETİ: BİZ EVLENDİKTEN SONRA EVLERİNİ DAĞITIP BİNBİR OYUNLA YANIMIZA GELDİLER.3Y ILDIR HAYATIMIZIN İÇİNE ETTİLER AMA ŞİMDİ GELDİKLERİ GİBİ GERİ GİDİYORLAR

iyi bari geri gidiyorlarmış ama benden söylemesi bunlar bumerang gibi atınca geri gelebilir

neyse olan olmuş artık inşallah bundan sonra huzurunuzu bozmazlar.

tansiyonlarim cikti okurkene...
dondugunuz de ins hayal ettiginiz gibi olur her sey :)

Yani ben de görümce olacağım; şöyle bir çirkefe dönüşeceğime ölmeyi tercih ederim

Geçmiş olsun, umarım geçmiştir
BENDE GÖRÜMCEYİM.GELİNİMİZ İLE KONUŞURKEN KELİMELERİ CIMBIZLA SEÇİYORUM RESMEN BİDE CANIM YANIYO TABİ

DOĞRU HEP MALLIĞIMDAN OLDU SANKİ BAŞKA ADAM KALMAMIŞTI DÜNYADA SANA KATILIYORUM. UMARIM YAVRUM ANASI BİYERDE BABASI BİYERDE BÜYÜMEZ...

İnan bana, bunu aile içi sorunlardan çocukluğu berbat olan biri olarak yazıyorum, boşanmış anne babanın çocuğu olmak kötü bir şey değil.

Sabah akşam kavga eden, birbirine değer vermeyen, birbirini sevmeyen ama evli anne-babanın çocuğu olmak kötüdür.

Bizimkiler ayrıldı da biz rahatladık çok şükür. Eğer yapamazsan boşanmaktan çekinme. Ayrıca işe gir çalış, eşine de güvenme.

tansiyonlarim cikti okurkene...
dondugunuz de ins hayal ettiginiz gibi olur her sey :)
İNŞALLAH. PAZAR GÜNÜ EŞİMDE ORADA OLACAK. NE GÖTÜRÜYORLAR BAK DEDİM. KIZIMIN ODASIYLA BENİM ODAM KİLİTLİ AMA EVDEKİ HERŞEY BENİM ONLARA AİT BİR ODA VAR ONUN HARİCİNDE HİÇ BİR ŞEY ÇIKMAMALI AMA BİLMİYORUM TANIDIKLAR DİYOR EVİNİ HARABEYE ÇEVİRMEZLER İNŞALLAH...

ÇOK HAKLISIN AYNEN SENİN GİBİ DÜŞÜNÜYORUM. İŞE GİRECEĞİM AMA ÇOCUĞUMA BAKACAK KİMSE YOK ŞUAN ANNEM ABİMİN ÇOCUĞUNA BAKIYOR ARALARINDA 11 AY VAR. SENEYE KREŞE GİDECEKMİŞ 1 1BUÇUK SENE DAHA BÖYLE OLMALI YAPACAK BİRŞEY YOK

Ben olayı okudum en büyük suçu kızda gördüm, ne yalan söyleyeyim. Memleketine döndükten bir süre sonra sanki başına gelecekleri bilmiyormuş gibi eski defterleri karıştırmış, oysaki ne güzel, hatları değiştirip, adresten haberdar etmeyerek kendine yeni bir sayfa açabilecekmiş. Kaybolan zamanın telafisi olmaz ama umarım bundan sonrası iyi olur gökkuşağı çocuk için.

Evinizi harabeye çevirirlerse, kusura bakmayın da, siz de polis çağırırsınız. Uğraşsın dursunlar. Çer-çamur insanlar ya.

icimden bir ses diyor ki uc vakte kadar esyalarimi goturmusler diye bir.konu daha acacaksiniz

Sen iyi dayanmissin...

Ben okurken sinir oldum. .

Neyseki kabus bitmis..

icimden bir ses diyor ki uc vakte kadar esyalarimi goturmusler diye bir.konu daha acacaksiniz
AYY ÇOK GÜLDÜM AÇMAYACAĞIM ZATEN İÇİNE ETTİLER TÜM EŞYALARIMIN HİÇ BİRİ YOK GÖZÜMDE BEN HAYATIMI O ÇOK SEVDİĞİM UĞRUNA NE EZİYETLER ÇEKTİĞİM AŞKIMI İSTİYORUM ..MUTLU BİR YUVA İSTİYORUM...

Ya sen götümüzden teneke mi çaldırcan adam
Pardon, ben bu deyimi ilk kez duydum ve tüm ciddiyetimle konuyu okurken kahkaha attım... Yazmayın böyle şeyler yaaa. Neyse ben devam edeyim.. çok tatlısınız bu arada, yorumumla gelicem yine

HAKLISINIIZ DİĞER BİR BÜYÜK EŞŞEK DE BENİM.SANKİ BİTEK İKİMİZ KALMIŞTIK DÜNYADA ÖYLE UĞRAŞTIM HAYATIMIZ MAHVETMEK İÇİN.AMA HEP DERLERYA BU YAZI YAZILMIŞ ÇEKECEK ALLAHÜTEALA AKIL VERMİŞ KULLANSANA YOK OLMAZ ÇEKECEK

ARKADAŞLARIM... BOL BOL DUANIZA MUHTACIM EKSİK ETMEYİN NOLUR... PAZAR GÜNÜ DE OALNLAR OLSUN HERŞEYİ YAZARIM DETAYLI DESTAN GİBİ HERKESE İYİ GECELER ŞİMDİLİK...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…