Kaynanam şaka altında her konuda laf sokuyor

Sen laf sokma gormemissin bacim ne var vunda pireyi deve etme bence. Kadin direk beni de goturun diyor yani herkesten annenden bile kiskanirim diyor hep beni sevin heo beni secin tek benimle ilgilebin diyor bence sen buna takilmalisin laf sokmasina degil

Bana da saka adi altinda laf sokuyorlar bende aynisini gorumcem ve kayinvalideme yapiyorum bise soyluyorum sonra guluyorum.iyi oluyor boyle aynisini oneririm:)

Biraz politik olucaksınız ya. Valla psikolojik savaşta ben çok iyiyimdir. Bana oyle yapsaydı kaynanam mesela napardım biliyor musun? Aa anne sen de genç çiftleri yalnız bırakmak istemiyosun heralde hiç derdim basardım kahkahayı. Oğlun seni sonra gezdiriri biz başbaşa takılıcaz valla derdim gülerdim yine. Role girin yani. Dişe diş. Yemişim onun kahkahasını. Böyle davranmanız lazım. Emin olun tek yol bu.

yaa çok sinir bozucu bende küssem aynısı yapıcak bir tip küsmek çare değil demekki

Laf sokmamış ki sitem etmiş. Yaşlıların geneli böyle zaten. Arada sırada beraber de gezin olsun bitsin. Bu kadar büyütülecek bir şey yok.
yok keşke sitem olarak söylese hiç problem değil, kendi annemde bana sitem eder ama hiç bigün kocanla gezerken benide götürün demez. Yasla ilgili değil olgunlukla ilgili bişey bence

çabuk çözmüşşsünüz olayı. Para sizin ne karışırlar ki. Benim kaynanada kendisi bana pek bişey almaz cimrilikten. Ben ona hediye alıncada ay herkesin gücü neye yeterse alır benim gücüm yok alamam der uyanıklık yapıyor kendince. Bende eskisi kadar hediye almıyorum ona artık.

içimi okumussunuz. Ya kızı yok, kızı gibi olayım diye kırmamak adına agzımı acmıyorum ama kıymet bilmiyor.

evet hep ben hep ben diyor. Yok hakketen sinsi sinsi laf sokuyor. Oglanı ben doğurdum benim o hissini her dakika yansıtıyor.

Siz cevap verdikçe ve bozulduğunuzu hissettirdiğinizde o daha çok üzerinize gelecektir. Bu nedenle gülüp geçin, takmayın.

ben diyalogunuzda laf sokma goremedim?
yani benim onun gelmesini istemediğimi ve eşimde ona bu yüzden gelme dediğini çok iyi biliyor aslında. İşte telefonda bana laf çarpırtıyor sana söyleseydim sen beni götürürdün diye.Yoksa neden gereksiz bir muhabbet çevirsin bana öyle değil mi?? Aslında ben istemediğim için gelmiyor ve bunu biliyor. Yoksa oğlu niye götürmesin, götürmek gezdirmek ister.

ben size laf soktuğunu anlayamadım heralde nerde soktuğu laf oğluna geçirmiş burda kaynananız o beni götürmedi sen götürürdün demiş..

Çoğu arkadaş he de geç diyor ama o isler öyle olmuyor 1 2 4 9 yapiyorsun en sonunda katılıyorsun sınır bozucu bir şey siz de aynısını yapın anca o zaman anlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…