- 13 Haziran 2022
- 1.282
- 2.340
- 29
- Konu Sahibi yasemin1126
Bu hikayede ben sadece sümsük bir koca görüyorum. Erkek istemese annesi kafasına göre şunu bunu alıp da ikinize de zorla kullandırtmaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neden cazgırlık yapasınız ki. İstemiyorum ya da ben bu şekilde istiyorum demek cazgırlık değil. Ayrıca yasli kadın dediğiniz 44 yasında 60 yasında değil. Gayette anlıyordur da anlamamazlıktan geliyordur o. Ezdirmeyin kendinizi lütfen.Evet aşırı haklısınız keşke başta tavrımı koyaymışım şimdi birşey desemde takmıyor gibi birşey istemiyorum desem de ısrar edip istediğini zorla yaptırır ve ben kötüymüşüm yanlış anlıyormuşum da o haklıymış gibi sakinlikle sinsice işin içinden çıkıyor ben cazgırlık yapamıyorum bile haklıyken haksız duruma düşüyorum
Senin kıyamadıkların sana öyle bi kayacak kiÇok konuştuk aslında ama belli bir birikimi yok ailesi aldığı için seslenemiyor üstelemedim kıyamıyorum babasıyla çalıştığı için evimizi alalım birkaç seneye ben herşeyi yapcam diyor ama bilemedim annesine de çok kez konuyu açıp konuştuğunu biliyorum kayınlarım da dahil kızın üstüne gitmeyin diye ama çok kararsızım