• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcem ve kaynanam bizimle heryere gelmek istiyorlar.

Kesinlikleee sorun eşinizde, ben kaynanam ve görümcemle muhattap dahi olmam direk eşime söylerim.
Babaları ölmüşse ölmüşşş geçmiş zaman ne duygu sömürüsü yapıyorlar , Nedemek ablana iftira atmak, onlar yüzünden ablanın düğününe gidememek .
9 aydır evlisin, çocuğun olur acele etme ilk önce bu olayları haleet. Çünkü bu büuük bir problem. Böyle bir aileye torun vermeye değermi..
en baştan susarak taviz vermişsinnnn yapmasaydın keşkeee..
bari bundan sonra eşinle otur konuşşş , daha fazla ileri gitmesinler

Valla eşimin ailesi eşimi arayıp size gelicez dedikleri zaman ben eşime misaifir senin seni aramışlar beni değil pastasını böreğini çayını sen verirsin artık dedim öğün bugundur eşime değil bana haber verirler😁doğrusuda budur belki ben hazırlıklı değilim belki evim dağınık öyle şey olmaz.buyuk konusmayim ama öyle davranirlarsa benden alasını görürler.hic fırsat vermem alttanda almaon

Ailenize tüm bunlari yapanlar ile hala görüsmeniz bastan hata.
Ben görüşmedim deprem olduğu zaman iki kadın tek diye geldiler evime odur budur habersiz gelirler yüz buldular diye .

Ben yüzüne dedim gece 12 de birde belki musayit değiliz araman doğru mu dedim . Ama benum babam yok ihtiyacım vardı aradım dedi . Yalan dedikodu yapmaya aradı eşim açmadı ben biliyorum huylarını
Ama benim babam yokmu, bu görümcen evlendiğinde lütfen, oto b’ka ara bunu. Balayına tatile heryere onlar gitmeyi teklif et, ama benim ablam uzakda napıyım de😂

Eşiniz lafını geçirmiyor-ya da geçirmek istemiyor size öyle gösteriyor-. Siz de pısırık biri olup kalmışsınız. Balayında susmayıp"ne münasebet gelmiş aramızda yat istersen koca kadın deli mi ne"deseydiniz bu kadar uzatmaya cesaret edemezlerdi.

Tek söyleyeceğim şey daha 9 aylık evlilik pısırık koca böyle kaynana görümce varken zaten çocuk yapmayın. Olmaması daha hayırlı görünüyor.

Çocuk olduğu zaman bunlar hiç sizden çıkmaz. Çocuk üzerinde söz sahini olmaua çalışırlar her şeye karışırlar. Buna hazır mısın bence çok erken daha 1 yıl bile olammış.
Bu aileye çocuk vermek istiyor musun geçrekten. Bunlar çözülmeden kendi iyiliğin için çocuk yapma daha yaşın genç

Merhabalar. Ben 9 aydır evliyim. Evliliğimin ilk haftasi görümcem balayına bizimle gelmeyi teklif etti sustum. Bizim yurt dışına gelme planımız vardı bende gelecem diye atladı sustum. Şehir dışına eşimle çıktık eşim oda gelsin dedi tamam dedim geldi bizimle. Neyse bana oturmaya gelirler beni aramaz eşimi arar. Eşimin doğum gününü başbasa kutladık diye annesi bana seni kim alırdı oğlum olmasa der ayar verir. En sonunda patladım kaynanama. Görümcem utan dedi bana üzerine yürüdüm sinir krizi geçirip . Sonra bunlar olmamış gibi görümcem numaramı silip benimle konuşmaya başladı abisine iyi görünmek için . Gece 1 de arar beni asla saymazlar. Annesi konuşmaz benle ama evime girip çıkar. Ben eşimle bunlar yüzünden yurtdisina çıktık. Ablamın düğününe bile kalamadim. Evliliğim için. Şimdi görümcem arıyor gezmeye gelecez. İlla bizde gelelim. Görümcem 24 yaşında babası yok diye sürekli annesi kardeşine babalık yap diye diw yuvamızi yıkiyorlar. Eşime ima ediyorum ablam bile olsa gelirse giderim diyorum anlıyor ama susuyor. Stresten çocuğum olmuyor. Ne yapmam lazım. Bu arada eşimin annesi çok kötü biri iftira yalan . Ben ne yapayım akıl verin . Eşim ne yaparsa yapsın babamız yok diyip ağlıyorlar eşimde arada kalıyor
En acilinden analı kızlı evlenmeleri lazim

Çok sorunlu bir aile. Sakın bu sorunları çözmeden çocuk yapma. Şu şartlar altında eşin asla senin tarafında durmaz. Zaten babam yok, annemle kardeşimi yalnız bırakamam der. Erkekler böyle durumlarda eşlerinden herşeyi idare etmelerini bekliyorlar. Yani ya idare eder yada bosanirsin gibi bir durum var. Sakın çocuk yapıp elini kolunu bağlama.

Mesafe mesafe mesafe baştan mesafeli olun ve evliliğinizin yoluna sokmadan asla acocuk yapmayın

okurken cinnet geçirdim iş eşinizde bitiyor annesine yeni bi aile kurduğunu kabullendirmesi gerekiyor hem babalık yap bize ne demek ya eşiniz hiç olmasa koşa koşa yeni baba mı bulacaktı saçmalık

Merhabalar. Ben 9 aydır evliyim. Evliliğimin ilk haftasi görümcem balayına bizimle gelmeyi teklif etti sustum. Bizim yurt dışına gelme planımız vardı bende gelecem diye atladı sustum. Şehir dışına eşimle çıktık eşim oda gelsin dedi tamam dedim geldi bizimle. Neyse bana oturmaya gelirler beni aramaz eşimi arar. Eşimin doğum gününü başbasa kutladık diye annesi bana seni kim alırdı oğlum olmasa der ayar verir. En sonunda patladım kaynanama. Görümcem utan dedi bana üzerine yürüdüm sinir krizi geçirip . Sonra bunlar olmamış gibi görümcem numaramı silip benimle konuşmaya başladı abisine iyi görünmek için . Gece 1 de arar beni asla saymazlar. Annesi konuşmaz benle ama evime girip çıkar. Ben eşimle bunlar yüzünden yurtdisina çıktık. Ablamın düğününe bile kalamadim. Evliliğim için. Şimdi görümcem arıyor gezmeye gelecez. İlla bizde gelelim. Görümcem 24 yaşında babası yok diye sürekli annesi kardeşine babalık yap diye diw yuvamızi yıkiyorlar. Eşime ima ediyorum ablam bile olsa gelirse giderim diyorum anlıyor ama susuyor. Stresten çocuğum olmuyor. Ne yapmam lazım. Bu arada eşimin annesi çok kötü biri iftira yalan . Ben ne yapayım akıl verin . Eşim ne yaparsa yapsın babamız yok diyip ağlıyorlar eşimde arada kalıyor
Senin deyil kocanın bunlarla konuşması lazım kocan mesafe koysun

Öncelikle çocuk fikrini erteleyin daha 9 aydır evlisiniz bekleyin biraz evliliğiniz otursun. Bu karmaşada bir çocuk için tedaviniz eksikmiş gerçekten. Pasif agresif tepkiler vermeyin net olun. Onu dedi sustum bunu dedi sustum. En başta susmayacaktınız. İstemiyordunuz madem eşiniz gelsin dediğinde tamam deneyecektiniz. Ne olursa olsun kimsenin üzerine yürüme hakkınız yok. Sinirlerinize hakim olmalısınız haklıyken haksız durumuna düşersiniz yoksa. Eşiniz de koca adam arada kalmasın. Yine benzer konuları açan herkes gibi eşinize toz kondurmamış suçu ailesine atmışsınız ama eşinizden yüz bulmasalar bunları yapamazlardı.

Birincisi susmayın. Saygı çerçevesinde söylemeniz gerekeni söyleyin.

İkincisi bu konuyu siz halledemezsiniz. Eşiniz denge kuracak. Kardeşini ve annesini de kırmadan onlara sizin ayrı bir aile olduğunuzu anlatacak.

Üçüncüsü, bu konu çözülene kadar çocuk işini ertelemeniz daha doğru olur diye düşünüyorum. Yoksa sizi çıldırtırlar.

En başta tepki koymamışsınız, öyle kocanın canına okur çocukta yapmazdım, sorun eşinizde...

Ablamın düğününe bile kalamadim. Evliliğim için.
Ablamın düğününe kalmadım ne demek evliliğim için. Kalınca bitiyorsa bitsin madem. İpler karşı tarafın elinde,keyiflerine göre sağa sola çekiyorlar.
babamız yok diyip ağlıyorlar eşimde arada kalıyor
Kaç yaşında ağlayanlar 3-5 yaşında falan mı
Yada eşiniz babalık görevi mi devralıyor

Ne yapmaliyim demissiniz

Hemen cocuk yapin 🙃

Dalga gecer gibi hayatlar var. Ya once hayir demeyi ogrenin, sonra evlenin. Daha cocuga on firin ekmek yemeniz lazim.

Balayina gorumce ne alaka diyecek kadar sesinizi cikaramiyorsaniz cocugunuzun hakkini hukukunu nasil savunacaksiniz. Olmaz ki.

Back