Sorun şu beni delirttiler yüzlerine vurdum hepsini abisinin önünde ağlamaya başladı ama babam yok annesi de kimsemiz yok. Eşim ondan sonra çok değişti ezdirmedi beni ama bunlar anlamıyor. Yurt dışına geldik hergun yalvarıyor bende gelecem annesine bağırıyor kardeşine bağırıyor anlamıyorlarOnlar tuhaf, balayina ve heryere gelmek isteyenlere bisey dememeniz daha bi tuhaf.
Bütün aileyle evlenmis Hayirli olsun
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Görümcem ve kaynanam bizimle heryere gelmek istiyorlar.
- Konu Sahibi unalerdm
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- evlilik görümce kaynana kaynana gelin sorunları
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Ben çok baskın biriyim normalde ama karşımda narsist bencil insanlar olinca öyle olmadı . İlk başta naif olayım dedim eşim yanıtlarını verdi ama bunlar bilerek yapıyor . Kız laf sokup yuzume bakıyor. Annesi oğlu gidince laf sokuyor asla kötü göstermeden . Sonra karın bize gelmek istemiyor sen gel .ayyy Allah yardımcın olsun ,
9 ay olmus bu ne baskı yaa,
kusura bakmasınlar da her b*ka nane olmazlar ..
bence sınırı en başta çizmek lazımdı ama gec kalmıs sayılmazsın sınırını çiz, ama eşinde aynı tarafta olmalı tek taraflı asla bu iş olmaz ..
Sonunda anlayan biri evet kız bilerek diyor balayına gelecem yüzüme bakıyor. Yurt dışına gelecem diyor yüzüme bakıyor tepkimi görmek için en sonunda azarladim abisinin yanına gitti ağladıAy bu ne Allah yardımcınız olsun. Eşinizin dengede tutması lazım sizde mesafeli olun ama anladığım kadarıyla olayı yuzsuzluge vuruyorlar. Bizimde düğün sabahimiz görümcem gelmişti evimize kaynanam gelmiyordu ama onu yolluyordu bence. ilk aylarimiz igrencti ben sinirlenip tepki gösteriyordum eşimle kötü oluyorduk.. çok sinir bozucu
- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.639
- 248
burda eşe çok is düşüyor,Ben çok baskın biriyim normalde ama karşımda narsist bencil insanlar olinca öyle olmadı . İlk başta naif olayım dedim eşim yanıtlarını verdi ama bunlar bilerek yapıyor . Kız laf sokup yuzume bakıyor. Annesi oğlu gidince laf sokuyor asla kötü göstermeden . Sonra karın bize gelmek istemiyor sen gel .
bızde ılk 8ay bu tarz seyler yasadık annesı cok ısrarcıydı,sureklı gelın , burda yatın vs vs..
sürekli goruntulu aramalar, vakıtlı vakıtsız.. asırı bunalmıstım.
hiç gitmek bıle ıstemyordum oyle yaptıkca,
ama eşim taviz vermedi, bende oyle..
hatta bır kere gıttı konustu ben yokken anne neden boyle yapıyorsun kız calısıyor zaten gelıp gıdıyoruz bu kadar sıkmayın bızı vs vs,
1sene sonunda normale donduler..
ama işte baştan tavır koymak lazım
- 27 Nisan 2023
- 493
- 932
- 23
Ne dediniz merak ettim.Sonunda anlayan biri evet kız bilerek diyor balayına gelecem yüzüme bakıyor. Yurt dışına gelecem diyor yüzüme bakıyor tepkimi görmek için en sonunda azarladim abisinin yanına gitti ağladı
Bunlar arsızlaşmış azarlanmaktan da anlamaz. Allahtan eşin tersleyebiliyor. Eve geldiğinde kapıyı açmayın evde yokmuş gibi. Kendine bi sevgili falan bulsun böyle abisinin sırtında ne kadar yaşayacak
- 14 Aralık 2013
- 8.314
- 6.284
- 448
Erkekler bu başımızda erkek yok, babamız yok acitasyonlarini yiyorlar bir kere. Onu net biliyorum. Hem babamdan, hem eşimden, hem kendi çevremden gördüğüm bu.
Ama bir yerden sonra gözleri açılıyor. Eşimin çok daha erken açıldı şükür ama babamın ömrünün sonunda gözleri açılmıştı diyebilirim. O yüzden iş burada erkekte bitiyor. Kendisinin denge kurması gerekli. Ailesine artık kendi ailesini kurduğunu belirtmesi gerekiyor bir şekilde. Tabi ki bu onlardan kopsun demek değil. Ama artık kendi ailesini düşünmesi gerekiyor. Burada eşinle konuşman lazım. kilit nokta kendisi çünkü.
Ama bir yerden sonra gözleri açılıyor. Eşimin çok daha erken açıldı şükür ama babamın ömrünün sonunda gözleri açılmıştı diyebilirim. O yüzden iş burada erkekte bitiyor. Kendisinin denge kurması gerekli. Ailesine artık kendi ailesini kurduğunu belirtmesi gerekiyor bir şekilde. Tabi ki bu onlardan kopsun demek değil. Ama artık kendi ailesini düşünmesi gerekiyor. Burada eşinle konuşman lazım. kilit nokta kendisi çünkü.
- 19 Mart 2023
- 852
- 1.489
- 33
- 34
Çocuk için acele etmeyin benceKaynanam okadar değişik biri ki sürekli psikolojik şiddet uygulayan biri. Anneme küfür edip annemi yalancı çıkaran biri . Görümcem ile kaynanam ablamın nişanlısına bu kız başkasını seviyordu kızkardeşi ile annesi ayırdı gibi şeyler yazıp ablamı bile ayırmaya çalışan insanlar ama söyleyince ağlayıp ama babam yok diyip eşim bagirsa azarlasa bile asla küsmeyen insanlar. Eşim azarlar ama küsmezler ortayı bana bırakmamak için çocuğum olmuyor diye tedavi görüyorum bir sıkıntı yok ama olmuyor hepsi stresten ama gorumcemin ben geldim diye onun da yurt dışına çıkması lazım . Psikolojim çok bozuldu.
- 21 Eylül 2021
- 3.626
- 10.580
- 158
- 30
Stresten cocugun olmuyor muuuuuuu Denedon bi de olmadigina karar verdin oyle mii Anlatsana tam olarak nerde denedin mesela, gorumceyle balayindayken mi , kaynana evinizde otururken mii Gorumce kaynana kavgasindan firsat bulup cocuk yapma karari aldin ve olmadi oyle mi Allahim sabir veeeerrr
- 11 Nisan 2023
- 1.255
- 998
- 38
Bazı durumlarda insanda bı onyargi oluşturuyorlar çok sinir bozucu hayır yani balayına bende gelicem demek nedir yani şaka gibi. benim gorumcemde yemeğe çikicaz derdik baslardi bende gelicem diye sofraya otururduk şak kapı çalardı dalardi içeri. İnsanın özeline saygıları yok ki..Sonunda anlayan biri evet kız bilerek diyor balayına gelecem yüzüme bakıyor. Yurt dışına gelecem diyor yüzüme bakıyor tepkimi görmek için en sonunda azarladim abisinin yanına gitti ağladı
- 19 Kasım 2013
- 18.665
- 33.653
- 798
Okurken çocuk olmaması hayrınıza olmuş diye düşündüm zira bu seferde bebeğiniz bahane olacak gelip gitmelerine. Özledik diyip kapıniza dayanacaklar vakitli vakitsiz. Herşeyinize karısacaklar.
Eşinize söyleyin biz yeni evliyiz,her yere kardeşini anneni alıp gidemeyiz diye. Gerekiyorsa önceden haber vermeyin,giderken dersiniz biz gidiyoruz şu tarihte doneceğiz diye.
Bu konudan saçma çok az şey okudum şu forumda cidden bu nedir? Balayına geleceğim dediğinde 2 kişilik bir gezi bu,sen annenle başka bir yere ayarla git istersen demeliydiniz en basitinden,buna da susulmaz ki. Sanki kardeşi değil evladı. Çok sinir bozucu. Susmayin sizde artik,susulacak,idare edilecek birşey yok ortada.
Babalarını tek kaybeden onlar degil görümcenizden çok daha küçüktüm babamı kaybettiğimde ama abimi de babamın yerine koymadım,hayatına cökmedim bu nedir yani.
Eşinize söyleyin biz yeni evliyiz,her yere kardeşini anneni alıp gidemeyiz diye. Gerekiyorsa önceden haber vermeyin,giderken dersiniz biz gidiyoruz şu tarihte doneceğiz diye.
Bu konudan saçma çok az şey okudum şu forumda cidden bu nedir? Balayına geleceğim dediğinde 2 kişilik bir gezi bu,sen annenle başka bir yere ayarla git istersen demeliydiniz en basitinden,buna da susulmaz ki. Sanki kardeşi değil evladı. Çok sinir bozucu. Susmayin sizde artik,susulacak,idare edilecek birşey yok ortada.
Babalarını tek kaybeden onlar degil görümcenizden çok daha küçüktüm babamı kaybettiğimde ama abimi de babamın yerine koymadım,hayatına cökmedim bu nedir yani.
Aslında çokta abartılacak şeyler değil. Aman bizim zamanımızda kaynana söyler eziyet ederdi yok böyle dislardi. Yok kocamı yanında yatırirdi. Az mi evden kovulmadik. Seninki bundukca bunmak..... Bla bla blaaa.....
Benim 5 aycik evliliğim bunlar dan sebep Esin orta yolu bulamaması ve herşeye annenin babanin görüncenin hatta ve hatta elin oğlu görümce eşi eniştenin bile karismalari ve eşimi yonetmeleri yüzünden bitti bitiyor.
Bencede sesinizi çıkarın bakaalim sesin çıkınca kim yanında kalıyor o önemli. Ben sesimi çıkardım ve eşim olmadığını kafama vurula vurula öğrendim. Ailesi istedi evlendi şimdide ailesi istedi diye boşaniyor. Çok uğraştım güzel bir aile olabilmek için kimseyi kelimelerimle bile incitmemistim . Evime gelen sanki kraliyet ailesinden gelmiss gibi hizmet sunumlar saygı duymalar herşey yaptım. Yaptimda yaranamadim. İsteklerimi kabul ettiler önce sonrada aynı evde oturmak için zorbalık yaptılar.
Yetmez gibi kavga sonunda beni hamile halimle ver anahtarımizi çık git evden kovdular. Hakkım helal değil. Her namazda da dua ediyorum. Bana yaşattılarini yaşamadan olmesinler.
Sevgili ve nişanlı kızlara sesleniyorum buradan.. egerki konuştuğunuz kişi sizden aileesi ile bir oturmayi ister eğerki ailem çok değerli deyip sizii ezip ailesini seçiyorsa aradaki dengiyi saglayamayacak sa en ufak bir sezginiz varsa hemen vaazgecin.
Benim hödük nişanlı iken sürekli ablasını anlatıp dururdu. Ablam böyle yaptı hadi sende yap. Ablam şöyle giyinir hadi sende. Ama enişte bey ablayı şehir şehir gezdirir ben hadi deyince param mi var arabam mi var ( ki var yemez gibiler ama sadece bana gelince yok )
Neymiş onlarla gidersek gideriz yoksa evden çıkma otur.
Sürekli babam ölse annemin yanına taşınıriz. Bende taşınıriz demiyordum. Allah sağlık sıhhat versin babanı niye durduk yere öldürdün mezara koydun da bizz niye taşınıyoruz diyordum gülüp geçiyordum. Baştan kendini belli etmiş kendine eş değil eve anasına bakıcı istiyormus.
Ki gerçekten iyi olsalar neden bakılmasın Allah kimseyi kimsenin eline muhtaç etmesin.
Ben bu insanlara kendi annem babam nasılsa sizde oylesiniz dedim. Yine yaranamadım.
Amaçları evlendikten sonra çalışma yok okumak yok evde 4 5 tane bebe doğurup büyütmek üstüne kaynanagille bir oturmak. Birde aileni bitir sil at gitme gelme yok.
Arasalar niye aradı diye ağız yüz eğmek. Surat asmak.
Keşke diyorum evlenmeseydim babam ocağında bekar şekilde otursaydim da bunlari yaşamasaydim. Üstüne birde şehir değiştirdim bana yardımcı olacakları yerde neler söylediler. dayak yedim hani nerene ne olmuş. Kırık çıkık yok deyip dalgalı gelmeleri.
Ben ettiğim duaların karşılığıymis onun oğlu benim asık suratımı nasıl çekiyor Muş annem babam . Gelin mi oldun sen
İç guveysi damatlarina verdikleri kıymeti gelinine verseydi şimdi 1 yaşında bebeğim olucakti katiller..
Benim 5 aycik evliliğim bunlar dan sebep Esin orta yolu bulamaması ve herşeye annenin babanin görüncenin hatta ve hatta elin oğlu görümce eşi eniştenin bile karismalari ve eşimi yonetmeleri yüzünden bitti bitiyor.
Bencede sesinizi çıkarın bakaalim sesin çıkınca kim yanında kalıyor o önemli. Ben sesimi çıkardım ve eşim olmadığını kafama vurula vurula öğrendim. Ailesi istedi evlendi şimdide ailesi istedi diye boşaniyor. Çok uğraştım güzel bir aile olabilmek için kimseyi kelimelerimle bile incitmemistim . Evime gelen sanki kraliyet ailesinden gelmiss gibi hizmet sunumlar saygı duymalar herşey yaptım. Yaptimda yaranamadim. İsteklerimi kabul ettiler önce sonrada aynı evde oturmak için zorbalık yaptılar.
Yetmez gibi kavga sonunda beni hamile halimle ver anahtarımizi çık git evden kovdular. Hakkım helal değil. Her namazda da dua ediyorum. Bana yaşattılarini yaşamadan olmesinler.
Sevgili ve nişanlı kızlara sesleniyorum buradan.. egerki konuştuğunuz kişi sizden aileesi ile bir oturmayi ister eğerki ailem çok değerli deyip sizii ezip ailesini seçiyorsa aradaki dengiyi saglayamayacak sa en ufak bir sezginiz varsa hemen vaazgecin.
Benim hödük nişanlı iken sürekli ablasını anlatıp dururdu. Ablam böyle yaptı hadi sende yap. Ablam şöyle giyinir hadi sende. Ama enişte bey ablayı şehir şehir gezdirir ben hadi deyince param mi var arabam mi var ( ki var yemez gibiler ama sadece bana gelince yok )
Neymiş onlarla gidersek gideriz yoksa evden çıkma otur.
Sürekli babam ölse annemin yanına taşınıriz. Bende taşınıriz demiyordum. Allah sağlık sıhhat versin babanı niye durduk yere öldürdün mezara koydun da bizz niye taşınıyoruz diyordum gülüp geçiyordum. Baştan kendini belli etmiş kendine eş değil eve anasına bakıcı istiyormus.
Ki gerçekten iyi olsalar neden bakılmasın Allah kimseyi kimsenin eline muhtaç etmesin.
Ben bu insanlara kendi annem babam nasılsa sizde oylesiniz dedim. Yine yaranamadım.
Amaçları evlendikten sonra çalışma yok okumak yok evde 4 5 tane bebe doğurup büyütmek üstüne kaynanagille bir oturmak. Birde aileni bitir sil at gitme gelme yok.
Arasalar niye aradı diye ağız yüz eğmek. Surat asmak.
Keşke diyorum evlenmeseydim babam ocağında bekar şekilde otursaydim da bunlari yaşamasaydim. Üstüne birde şehir değiştirdim bana yardımcı olacakları yerde neler söylediler. dayak yedim hani nerene ne olmuş. Kırık çıkık yok deyip dalgalı gelmeleri.
Ben ettiğim duaların karşılığıymis onun oğlu benim asık suratımı nasıl çekiyor Muş annem babam . Gelin mi oldun sen
İç guveysi damatlarina verdikleri kıymeti gelinine verseydi şimdi 1 yaşında bebeğim olucakti katiller..
İnanın herkes eş diyor ama eşim gercekten ağızlarının payını veriyor ama bunlar çok başka çok . Yoksa bende çocuk yapmadım iki lk aylar dikkat ettim ama eşim laf söyletmez hakkını verir onlar arsız . Eşim de farkında ama diyor bir annem bir kız kardeşim atamam bende at demiyorum ama bunlar bunu bildiği için üstüme gelmeye bayılıyorlar. Tabiki balayına gelmedi eşim izin veririm oylr biseye . Gezmeye gittiğimizde ben acıdım ses etmedim yüz buldu kız kardeşi de. Bilmiyorum ama bu kız yazın evlenince kurtulacam ona inanıyorumOkurken çocuk olmaması hayrınıza olmuş diye düşündüm zira bu seferde bebeğiniz bahane olacak gelip gitmelerine. Özledik diyip kapıniza dayanacaklar vakitli vakitsiz. Herşeyinize karısacaklar.
- 19 Kasım 2013
- 18.665
- 33.653
- 798
Bu kez annesi gelecek sizinle,belki damadi da dahil edip takılabilirler peşinize. Ha damat sert cıkar annesine söylenirse zaten kayınvalideniz size kalacak emin olun,damadindan cekinirse şayet.İnanın herkes eş diyor ama eşim gercekten ağızlarının payını veriyor ama bunlar çok başka çok . Yoksa bende çocuk yapmadım iki lk aylar dikkat ettim ama eşim laf söyletmez hakkını verir onlar arsız . Eşim de farkında ama diyor bir annem bir kız kardeşim atamam bende at demiyorum ama bunlar bunu bildiği için üstüme gelmeye bayılıyorlar. Tabiki balayına gelmedi eşim izin veririm oylr biseye . Gezmeye gittiğimizde ben acıdım ses etmedim yüz buldu kız kardeşi de. Bilmiyorum ama bu kız yazın evlenince kurtulacam ona inanıyorum
- 29 Kasım 2021
- 932
- 637
- 33
- 55
mesafeli olun esinlede acik acik konusun anlasin evliliginizi kötü anlamda etkilenecegini tmm annesidir kardestir fakat hepsinin yeri ayridir bunu evliliginize iliskinize zararlari oluyorsa onlarlada oturup konusulmasi lazim gelir yoksa dingonun ahiri gibi istedigi gelsinler gitsinler saygisizlik görmezden gelmeler olursa bu evlillikte yipranir zamanla kiymet verdiginiz degerler degesizlesir mutlaka esinle konusun güzellikle halledin hayatinizi hic kimsenin mahvetmesine izin vermeyin bu ana baba vs kardeste olsaMerhabalar. Ben 9 aydır evliyim. Evliliğimin ilk haftasi görümcem balayına bizimle gelmeyi teklif etti sustum. Bizim yurt dışına gelme planımız vardı bende gelecem diye atladı sustum. Şehir dışına eşimle çıktık eşim oda gelsin dedi tamam dedim geldi bizimle. Neyse bana oturmaya gelirler beni aramaz eşimi arar. Eşimin doğum gününü başbasa kutladık diye annesi bana seni kim alırdı oğlum olmasa der ayar verir. En sonunda patladım kaynanama. Görümcem utan dedi bana üzerine yürüdüm sinir krizi geçirip . Sonra bunlar olmamış gibi görümcem numaramı silip benimle konuşmaya başladı abisine iyi görünmek için . Gece 1 de arar beni asla saymazlar. Annesi konuşmaz benle ama evime girip çıkar. Ben eşimle bunlar yüzünden yurtdisina çıktık. Ablamın düğününe bile kalamadim. Evliliğim için. Şimdi görümcem arıyor gezmeye gelecez. İlla bizde gelelim. Görümcem 24 yaşında babası yok diye sürekli annesi kardeşine babalık yap diye diw yuvamızi yıkiyorlar. Eşime ima ediyorum ablam bile olsa gelirse giderim diyorum anlıyor ama susuyor. Stresten çocuğum olmuyor. Ne yapmam lazım. Bu arada eşimin annesi çok kötü biri iftira yalan . Ben ne yapayım akıl verin . Eşim ne yaparsa yapsın babamız yok diyip ağlıyorlar eşimde arada kalıyor
- 13 Ağustos 2022
- 8.695
- 4.441
- 103
- 31
Tatil istiyorlarsa farklı yere gitselerdi.Bende sinir olurum böyle duruma.Balayına geldi mi gerçekten? Eşin bunu yadırgamadı mı, öylece kabul mu etti?? Balayında kardes kardes naptiniz, cok merak ettim.
Eşin onun abisi, babası değil, kimse kimsenin yerini doldurup görevini yapamaz. Duygu sömürüsü ile durumu lehlerine çevirmek için yapıyorlar. Bunun sonu yok, eşin durumu farkedip manipülasyonlara fırsat vermeyecek, annesini kardeşini atsın diyen yok, gereği kadar ilgilensin ama dengeyi zor olsa da kuracak, yoksa hep mutsuz olursunuz.
- 16 Nisan 2008
- 5.227
- 14.080
- 773
Farkinda degilsiniz,İç guveysi damatlarina verdikleri kıymeti gelinine verseydi şimdi 1 yaşında bebeğim olucakti katiller..
Olmamasi hayriniza olmuş.
Yoksa ömrünüz boyunca cocuk nedeniyle bu aileyle, bir baginiz olacakti.
İnsanoğlu işte başına gelmeyince anlamıyor. İlk zamanlar olsaydı. Ki ben düzelsin diye çok uğraştım konuştum ağladım her türlüsunu denedim ama karşımda böyle bı çaba mücadele olmayınca zamanla duruldum. Bı adim atsaydi salak gibi giderdim. O zamanlar insan anlamıyor hayır mı şer mi diyeFarkinda degilsiniz,
Olmamasi hayriniza olmuş.
Yoksa ömrünüz boyunca cocuk nedeniyle bu aileyle, bir baginiz olacakti.