Kaynanam şaka altında her konuda laf sokuyor

rockametist

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2018
104
50
18
Merhaba,
5 senelik evliyim ve evlendiğim günden beri kaynanam hep laf sokar ve bunu yaparken de hep güler hatta kahkalar atar. Başlarda hiç takılmazdım ama artık pskolojimi bozmaya başladı. Görünürde hiç bir şey yok ama sonra dediklerini düşününce bana nasıl laf soktu, ben niye birşey diyemedim diye kendimi yiyip bitiriyorum. Örneğin dün şöyle bir telefon görüşmesi geçti aramızda:Başka bir şehre haftasonu için kalmalı gezmeye gittik. Gitmeden önce eşim haber vermiş biz gidiyoruz haftasonu yokuz diye, o da beni niye götürmiyorsunuz ben de gelmek istiyorum demiş, eşimde gelemiyeceğini söylemiş. Neyse dün beni dönüş yolunda aradı, yok bende gelmek istedim beni götürmedi oğlum, yok sana deseydim sen beni götürürdün değil mi, yok ben onu çocukken gezdirdim şimdi de o beni gezdirmeli falan şaka gerçek birçok şey söyledi. Yapım itibariyle birşey demiyorum, gülüyorum geçiyorum arkasından yine aynı konuyu açıyor. Bu biz her gezmeye gidince oluyor, beni de götürün diyor bizden yüz bulamayınca takılıyorum size diyor. Annem şehir dışından bize gelsin veya biz kalmaya gidelim hep huzursuz oluyor, bunu laflarıyla hissettiriyor. Eşime söylüyorum oda arada kalıyor, takılma diyor ben halledicem diyor ama o söylesede dinlicek bir tip değil kaynanam. Hep ağzında gelin muhabbeti ve hep gelinim çok iyi ben memnunum diyor göz boyamak için. Sizce gelinini seven bir kaynana sürekli laf sokup bundan mutlu olur mu?Cevap vermek mi lazım yoksa gülüp geçmek mi lazım arada kaldım(

Ben kötü bir sey gormedim kaynananizda
Can sıkıcı bir sey soyleserse de kısasa kısas yapın ki zaten esinizde size kızacak bir sey soylemez adamın da tutumu ortada

O laf sokuyorsa sen de anne diyerek laflarını söyle. Zaten az çok bellidir genelde aynı şeyleri söylüyorlar ama biz nedense her seferinde şaşırıyoruz bu tipteki insanlara (not : benim aynısından bir kaynım var).

Bi sorun yok gibi gorunuyor, gormezden gelmeye devam edin. Bas edemeyeceginiz bi durum degilmis bes senedir boyleymis zaten.

Beraber gezilecek zaman var gezilmeyecek zaman var diyim bidahakine. Madem oglunun gezdirmesini istiyor annesi birgün alsin gezdirsin. Kahve icsinler yemek yesinler vs

Benim kaynanamda aynı heryere beni de götürün bende geleyim ben istemedikce o gelmek istiyor sınır ediyor beni ben ailem şehir dışında yaşıyor her kim gelirse oda bize geliyor bugün burda kalayım mı diyor bende kalabalık nerde yatacaksin diyorum oğluna bakıyor eşimde aynı şeyi söyleyince ben gideyim o zaman diyor ya tahammül edemiyorum

Bi sorun yok gibi gorunuyor, gormezden gelmeye devam edin. Bas edemeyeceginiz bi durum degilmis bes senedir boyleymis zaten.
sanki zaman geçtikçe samimiyetten kendini laf sokucak hakkı olduğunu düşünüyor. Ben baktım gezdırdım buyuttum oda bana bakmak gezdırmek mecburiyetinde mantığında.

“Gelinimden memnunum dersiniz tabii, o kadar laf sokuyorsunuz, hiç cevap vermiyorum. Laf sokmayın da ben de sizden memnun olayım” deyin sonra da patlatın kahkahayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…