• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanam şaka altında her konuda laf sokuyor

eşimde ondan para istemedi bişi yapmadı yani . böyleler ya işte. ertesi gn eşim annesine demş benm güdülmeye ihtiyacım yok ben evimide geçindiyirm herşeyede yetiyorum artık ona göre demş. yani böyleler ya bu tarz şeyler soğutuyor yani. hersene tatil giderken izin alcaz herhalde biz :KK70: eşimde en son sınırlarımı zorluyolar ne zaman patlarım bilmiyorum ama neyse dedi bakalım seneye nolcak :KK70:
Ya aynı durumları yaşıyoruz aşağı yukarı. Bu kaynanaların hepsi aynı galiba:110:benimde eşimin kardeşi bekar ve uzakta yasıyor. Senede 2-3 kere gelır ondanda 2 gun kalır gider ama ona laf yok hıc.Gecen sene kaynanam bayramlarda tatile gitmeyin bi bayram var olmaz falan dedi bize. Bu sene eşimin kardeşi bayramda tatile gidiyormus gelmıormus. Biz gitsek kıyametleri kopartırdı surat asar ıllaha laf ederdi ama o gidince hemen lafı karıstırıor hıc uzerınde bıle durmuyor. Evlat ayrımıda yapıyorlar ya:63:[/QUOTE]

Evet malesef evlat ayrimi yapiyorlar. Sanirim butun kv boyle babannem bile hala anneme yapar bazi seyleri mesela. Iste oglan anneleri boyle ben buna kanaat gerdim artik ama firsat vermicem huzurumun kacmasina yeteri kadar huzurumuz kacti cunki. Bisi demiyince ezik zannediliyosun halbuki saygidan susuyosundur ama anlasilmiyor canim. Oglum olursa ilerde bu tarz seyleri yapmicam diye kendime söz verdim..

Back