kadın ben bakarım demiş,daha ne desin ki,sizin yanınızdayken,belki ilgisiz gözükebilir ama yanlızken eminim çok ilgilenecektir.yaşamadan bilemezsiniz
aslında elinize bir fırsat geçmiş.o gün,çocuğu annenize götürmek yerine,orada bıraksaydınız,bakalım ne yapacak.ben bakamam deyip sokağa atacak hali yoktu.
şimdi benim de oğlum evlenecek,olu ki ileride,çocukları olurda,bizdeyken ,alıp kızın annesine götürmeye kalkarlarsa ben de sesimi çıkarmam.çıkarırsam,bu kez de annen,çocuğumu annemden kıskanıyo diye düşünülebilir.neme lazım...
Bir kere çocuğu tutmasindan bile rahatsiz olmuşsunuz belki bu davranişlariniz yüzünden kadin çocuktan uzak durmaya çalişiyordur. Bence kirmadan açik açik konuşun. Bir de her insan ayni olamaz benim babamda torunlarini vicik vicik sevmez kolay kolay kucaklamaz annemde tam tersi severken çocuğu biktirir.
Madem ilgilenmek istemiyor niye biz bakarız diyor. Bir de sürekli kızımı kendi taraflarına benzitiyolar şurası babasına şurası amcasına bunlar beni çok rahatsız ediyor. Ben de baktirmak istemiyorum ama sürekli içim içimi de yiyor kızımı tanimadigim birine nasıl emanet ederim diye. Aldıkları küçücük bir şeyi o kadar buyutuyorlar ki sanki ev aldılar kıza. Babam da annemde övünmeyi asla sevmezler. Durumları gayet iyi yaparlar ve hemen unuturlar. Ben de böyle bir ailede büyüdüğüm için çok garipsiyorum sanırım.
Ben eşime kızı goturmeyelim harap olur oralarda bırakalım burda dedim. Biz hazırlanırken bir baktim kayınvalidem hazırlanmış dışarı çıkıyor. Anne hayırdır nereye dedim. Komşuya sözüm vardı bugünden için gelirim demiştim dedi. Ben ne soyleyeyim bu lafin ustune.
Ya inan aynen benimkilerde oyleler ne bakarlar ne giderler ne gelirler ne kızım.maması varmı bezi varmı biseye ihtiyacı varmı diye sorarlar ha onlara güvenip çocuk yapmadik ama insan genelde bekliyor peşpeşe dogurdum çocuklarımı ikisinde küçük hiç ilgilenmez arayıp sormaz ilk torunları ilk gelinleriyim bazı insanlar böyle oluyor yapacak birşey yok dediğin gibi benzetmeye gelince heeeeep kendi tarafları kası gözü boyu bosu
Benzetmelere bile kızıyorsunuz, kadın tutarken bile müdahale ediyorsunuz. Kadın niye yanaşsın ki? Panter gibi çocuğunuzun dibinde beklerken biraz zor bakar kayınvalideniz. Ben olsam ben de öyle annenin çocuğundan uzak dururdum. İnsanların huzuru mu kaçsın boşu boşuna.. Zaten tutuşunu bile beğenmediğiniz insandan niye medet umuyorsunuz ki? Torun sevmek içindir, bakmak için değil. Alır, sever oynar, sonra bırakır. Gayet normal kayınvalidenin hali, siz fevrisiniz bence.
Bütün yazılanları okumadan yorum yapmayın lütfen.
Aynı kayınvalide bende de var canım benim....
Benim kizim 2 aylık ve çok ağlayan mızmız bi bebek ve kayinvalidemle aynı evde yaşıyoruz bazen kızımın aglamsindan wc bile gidemediğim oluyor.
Gorumcemin 6 aylık bebeği var gündüzleri ona bakmaya gidiyor çoğu zaman ona gitmediği günlerde eltilerime gezmeye gidiyor bana yardımı hiç olmuyor hatta utanmadan böyle ayakta sallamaya alistirdin diye tuhaf tuhaf şeyler söyleyip canımı sıkıyor bana bakılırsa sen çok sanslisin en azından ailen yaninda onlar yardımcı olabiliyor bwnim ailem ayri illerde yasiyoruz ben yardım için esimi bekliyorumm 12 saat bazende 14 15 saat
Allah yardımcınız olsun işiniz zor o zamanKayinvalide m ile annemler aynı sehirdeler. Yanı ailemle aynı şehirde değiliz.
Allah yardımcınız olsun işiniz zor o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?