• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaynanam kizimla ilgilenmiyor

Belkide sizden çekiniyordur.. Annenizdeki gibi sıra size gelmeseydi, hep onların yanında olsaydı belkide gücenecektiniz.

Ben bakarım anneannesiyle kızıma " cümlesi bile bence çok hoş.

Sorunlarınız var mı ?

Off o arkadasinki daha kotu olmuş. Ben şimdiden araştırmalara başladım. İse başlamaya 1 ay kaldı
çocuk bu oyuncak değil sonradan pişman olmayın
eşinize muhakkak belirtin savaşarak tartışarak değil bunu söylediğin de bak geçen 2 saatliğine dahi ben bakarım demiyen biri nasıl bakabilir ? sadece kırmamak düşünceli olmak için soruyor gibi geliyor bana yani ağız ucuyla bu yüzden ileri de aceleye gelsin istemiyorum deyin... ama tabiki de bende kanndan birisi baksın öncelikle tercihimdir ama pek istekli değil yoksa niye arayalım canım deyin yani çok yumuşakca düşüncelerinizi bildirin eşinize

geçen aylarda burada bir konu vardı eşi bakıcı tutturmadı annem bakacak dedi ya diye sonra bir akşam kadına telefon edip annem bakmayacakmış bakıcı bul demişti.. kadın saat 19,00 bu saatten sonra nereden kim bulacağım diye çıldırmış buraya yazmıştı... Allah korusun başınıza gelmeden önlem alın

Allah razı olsun. Böyle şeyler yaşadıkça insanları daha iyi tanıyorum ve her nedense kendime olan güvenim ve gücüm artıyor. Bugün Kaynanamlar annemler iftara geldi. Ben özellikle kızımı kaynanama verdim ve süreklibi is yaptım boş durmadim. Bakalım ne yapacak diye2 dakika sonra bi baktım kizimi kardeşime vermiş. Şaka gibi gercekten. O kadarcik bakamayan bütün gün nasıl ilgilenecek anlayamıyorum.
çok bakmışş canımm... 2 dk çok gelmiştirr onaa.. kadının sabrıda sevgiside o kadar napsınn.. lafla olmuyor herşeyy iştee

kaynananıza güvenmiyorsanız baktırmayın tabi.ama ben şuraya takıldım: sizin annenizin içinden geliyor demek ki torunuyla ilgilenmek ama bu kaynananızın da anneniz gibi olması gerektiği anlamına gelmez.siz kaynananızdayken hep çocuğunuzla kendiniz ilgilendiğinizi söylemişsiniz ama normal olan bu zaten.çocukla ilgilenmesi gereken kişi annesidir, başkaları değil;ha çok yorulursunuz ya da işiniz olur da yardıma ihtiyacınız olur vs orası ayrı tabi.bütün sayfaları okumadım bu arada, kaçırdığım yerler olabilir.

Evet öyle olmuyormuş. ama ben annemle ddeğil çevredeki diğer babaannelerle karşılaştırmıştır. Demekki karsilastirmamak gerekiyormus. Fıtrat meselesiymis bu.
kaynananıza güvenmiyorsanız baktırmayın tabi.ama ben şuraya takıldım: sizin annenizin içinden geliyor demek ki torunuyla ilgilenmek ama bu kaynananızın da anneniz gibi olması gerektiği anlamına gelmez.siz kaynananızdayken hep çocuğunuzla kendiniz ilgilendiğinizi söylemişsiniz ama normal olan bu zaten.çocukla ilgilenmesi gereken kişi annesidir, başkaları değil;ha çok yorulursunuz ya da işiniz olur da yardıma ihtiyacınız olur vs orası ayrı tabi.bütün sayfaları okumadım bu arada, kaçırdığım yerler olabilir.

Evet sabırla ilgili bu sanırım kızım 3 aylıkken bize gelmişti kaynanama. Birlikte bir arkadaşın kızının doğum gününe gittik. Arkadaşın kızına da arkadaşımın babaannesi bakıyor dusunun kadın 80 yasında hanı Neyse herkes ttabağınıyedi ama ben yiyemedim kkızım bıraktığını yerde duran bi bebek değildi o zaman kaynanama dedim anne biraz ilgilensen de ben de birseyler atistirsam dedim. Aldi kizimi ben daha oturup tabagima baslamadan geri getirdi kizim bu agliyor durmuyor diye kucagima verdi. Sonra arkadasin babaannesi geldi niye veriyosjn cocugu ben ona da bakarim sen yemegini ye kizim dedi. 5 dakika sonra kizimi almaya gittim yanlarina bi baktim kizim uyumus. :)
çok bakmışş canımm... 2 dk çok gelmiştirr onaa.. kadının sabrıda sevgiside o kadar napsınn.. lafla olmuyor herşeyy iştee

Evet sabırla ilgili bu sanırım kızım 3 aylıkken bize gelmişti kaynanama. Birlikte bir arkadaşın kızının doğum gününe gittik. Arkadaşın kızına da arkadaşımın babaannesi bakıyor dusunun kadın 80 yasında hanı Neyse herkes ttabağınıyedi ama ben yiyemedim kkızım bıraktığını yerde duran bi bebek değildi o zaman kaynanama dedim anne biraz ilgilensen de ben de birseyler atistirsam dedim. Aldi kizimi ben daha oturup tabagima baslamadan geri getirdi kizim bu agliyor durmuyor diye kucagima verdi. Sonra arkadasin babaannesi geldi niye veriyosjn cocugu ben ona da bakarim sen yemegini ye kizim dedi. 5 dakika sonra kizimi almaya gittim yanlarina bi baktim kizim uyumus. :)
Ah bu kaynanalar tek onlar çocuk bakıyo sanki. Benim kayınvalidende Yemeğe gitmiştik kendi yedi çocuğu Aldı daha başlamadım Yemeğe sona kalmıştım geri getirdi durmuyor diye aşağı götüremez dedi ama yarım saat sonra yiyemeden Kalktım. Şimdi de bayram için yanlarındaydım. Çocuğumu 2 YAŞ sensörümüzü soktu inat mı inat

Evet arkadaşlar son durum bakıcı bulduk çok şükür içimize sinen biri oldu inşallah da öyle devam eder. Bakıcı alisana kadar ve değerlendirmesi amacıyla da kayinvalidemi çağirdim anne sen bi gözle ben isteyken kizimiza iyi bakabilecek biri mi dedim neyse sağolsun geldi. Kızım yavaş yavaş bakicisina alışıyor henüz 3 gün oldu ama kaynanam 3 günde ben artık gideyim babanizda sensiz ev boş geliyor diyormuş. Ben içimden birşeyler söyledim ama içimde kaldı ne yazıkki. Ben bakarimlar unutuldu kadın 3 günde kendi bakmadığı halde sıkıldı gitmek istedi ben de en azindan birkaç gün daha kalda kızımız iyice alissin dedim demez mi ben de babandan kacmışken bi de memlekete gideyim diyodum diye artık söyleyecek biseyim kalmadı sustum. En azindan artık esim de uzun sureli annesinin bulamayacağını ve bakmak istemediğini anlamıştır sanırım.

Back
X