Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kaynanam kizimla ilgilenmiyor
- Konu Sahibi biyoist
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Olabilir. Ben ugrasmak istemediğini düşünüyorum artık. Kendi çocuklarına da kendisi bakmamis esim kredilerde buyumus diğer kardeşini de babaanne buyutmus. Artık calismak istememiş kimseye söylemeden emekli olmuş. Bu yüzden direk söylemek istemiyor ama davranışlarıyla belli etmeye çalışıyor sanırım.eses07 .!.:Annen baksın..
Bakıcısı baksın ..
k.valide çocuk sevmiyor anlaşılan. .
Ben baktırmak istemiyorum zaten. Bakmasinlar da neden yokken torun torun diye olurken simdi 5 dakikada sikilip bırakıyorlar onu anlayamıyorum. sanırım hatam kendi ailemle karşılaştırmam.
Mecbur değiller bence yani.
Bu kişinin insiyatifinde olan bir şey..
Kimisi torununu kendi büyütmek ister ki bu da genelde sorun olur..
Kimisi de ayda yılda bir görse yeter..
Silah zoruyla cocugunuza baktıramazsınız.
O kadarı da biraz fazla olmuş
Bu olayın ortası yok herhalde. Benimki de abartır ben varken bile herşeyine karışmaya çalışır. İlgiden bunalıyo çocuk okadar yani. Kadına saldırıp ısırmaya çalışır. Çalışmaya başlayınca bakıcı mi tutsam acaba diye düşünüyordum ki oğlum 2 yaşındaydı kalp krizi geçirecekti. Başkası bakacak diye. Birgün anneme bıraksam olay çıkartır. Bu sene bari bakıcı tutuyum en azından günlük yemeğimi de yapar dedim. Küstü sürat astı sonunda bizde pes ettik
Ben baktırmak istemiyorum zaten. Bakmasinlar da neden yokken torun torun diye olurken simdi 5 dakikada sikilip bırakıyorlar onu anlayamıyorum. sanırım hatam kendi ailemle karşılaştırmam.
İşte karşılaştırmayın gereksiz yere kafanızı takmayın.
Kişisel birşey yani..Bakmak isteyen de olur,çocuk sesine gelemeyen de..
benim kaynanam da ben bakarim dedi ama gecen yaz ise baslamadan ben karsi ciktim.cunku bakamayacagini biliyordum evde kalmiyor adamakilli. guzel bir dille soyledim sizin bakamayacaginiz ortada bakici tutalim diye yok diretti eltimle beraber yasarlar o baksin dedi ne kadar karsi ciktiysam da birakmadi bakici aradim bulamadim bulduklarima da kulp takip kotulediler. esimle bir yil boyunca kavga ettik bakici bulmama izin vermesikleri icin ve kizim perisan oldu gelip gitmekten huzuru bozuldu. uyku duzeni kalmadu gece kalkip uyumuyordu nobet tutuyordu. pedagoga gittim. evinden ayrildigi icin siZden ayrilmamak icin uyaniyor olabilir dedi cunku o uyandiginda siz yoksunuz ve sizi kaybetmek istemiyor. bir kac ay eltimin bakmasindan ve kizimda aorunlar cikmasindan sonra kv eve gelmeye basladi. evlerimiz 5 dk yurume mesafesinde. bir iki ay izin aldim yine ise baslarkwn kv ben gelecem dedi tam baslayacagim gun gelemeyecegini eltime gotuemwmizi soyledi. esim kizdi ama nafile bakici yine bulamadik. yani kadin ben bakarim deyip diyip bakmadi. ben bakici ararken de kocama karin cicugu bizden uzaklastiriyor bizi istemiyor sevmiyor hem yabanci bizden iyi mi bakar diye doldururdu uzerime salardi zaten cok sorunlu evlilik yasadim sayesinde. sizbenim dustugum hataya dusmeyin. gerci ben yine baskaldirip bakici arayislarindayim ama hem bulmk mesele hem de pat diye cicugu birakamiyon alistirma sureci var yani. allah yardimciniz olsun. cocugunuz icin en iyisini siz bilirsiniz. bakamiyorsa da kocaniza direkt diyin yine onlar annelerine kindurmazlar ama bizim de evlatlarimiz herseyden onemli.Arkadaşlar benim 6 aylık bir kızım var. Annemve kayınvalidem aynı şehirde oturuyor. Biz gittiğimizde annem torunu için deli oluyor sürekli onnun bakımıyla ilgilenmek istiyor. Uyuturken sürekli dayısı teyzesi uyutuyor. Yanı onlardan bana sıra gelmiyor. Ama kayinvalidemdeyken sürekli ben ilgileniyorum kizimla onlar sadece komşunun çocuğunu sever gibi en fazla 5 dakika sevip bırakıyorlar. Ben çalışıyorum su ana kadar hep annem baktı kizima. Bundan sonrası için bakıcı tutmam gerekecek. Kayınvalidem biz bakarız anneannesiyle kizima diyor ama benim inanasim gelmiyor hic. Geçen gün kayinvalidemlerdeydik esimle bir yere gitmemiz gerekiyordu ve kızımı goturemezdim kaynanam ben bakarım siz gidin demedi biz önce anneme kızımı bıraktık sonra gideceğimiz yere gidebildik. Doğumundada iki gün kaldı hemen geri döndü. Aranızda böyle kayınvalidesi olan varmı ben nasıl guvenebilirim onun bakarız sözüne.
Sanırım haklisiniz yapılabilecek tek şey bu gibi görünüyor. İnşallah sonra da biz bakmak istedik de baktirmadilar demezler.
İşte karşılaştırmayın gereksiz yere kafanızı takmayın.
Kişisel birşey yani..Bakmak isteyen de olur,çocuk sesine gelemeyen de..
Evet baktıklarında bizim de durumumuz benzer olacak. Ben de bir bakıcısı olsun ikisi birbirine alissin kızında daha rahat etsin huzurlu olsun istiyorum. Diğer turlu bir annem bir kayınvalidem çocuk da ne olduğunu sasiracak.
benim kaynanam da ben bakarim dedi ama gecen yaz ise baslamadan ben karsi ciktim.cunku bakamayacagini biliyordum evde kalmiyor adamakilli. guzel bir dille soyledim sizin bakamayacaginiz ortada bakici tutalim diye yok diretti eltimle beraber yasarlar o baksin dedi ne kadar karsi ciktiysam da birakmadi bakici aradim bulamadim bulduklarima da kulp takip kotulediler. esimle bir yil boyunca kavga ettik bakici bulmama izin vermesikleri icin ve kizim perisan oldu gelip gitmekten huzuru bozuldu. uyku duzeni kalmadu gece kalkip uyumuyordu nobet tutuyordu. pedagoga gittim. evinden ayrildigi icin siZden ayrilmamak icin uyaniyor olabilir dedi cunku o uyandiginda siz yoksunuz ve sizi kaybetmek istemiyor. bir kac ay eltimin bakmasindan ve kizimda aorunlar cikmasindan sonra kv eve gelmeye basladi. evlerimiz 5 dk yurume mesafesinde. bir iki ay izin aldim yine ise baslarkwn kv ben gelecem dedi tam baslayacagim gun gelemeyecegini eltime gotuemwmizi soyledi. esim kizdi ama nafile bakici yine bulamadik. yani kadin ben bakarim deyip diyip bakmadi. ben bakici ararken de kocama karin cicugu bizden uzaklastiriyor bizi istemiyor sevmiyor hem yabanci bizden iyi mi bakar diye doldururdu uzerime salardi zaten cok sorunlu evlilik yasadim sayesinde. sizbenim dustugum hataya dusmeyin. gerci ben yine baskaldirip bakici arayislarindayim ama hem bulmk mesele hem de pat diye cicugu birakamiyon alistirma sureci var yani. allah yardimciniz olsun. cocugunuz icin en iyisini siz bilirsiniz. bakamiyorsa da kocaniza direkt diyin yine onlar annelerine kindurmazlar ama bizim de evlatlarimiz herseyden onemli.
ağlasın.özellikle eşinin yanında sor ki,eşin de öğrensin.O kadar hassas ve duygusal ki eminim hemen ağlamaya başlar.
Bütün yazılanları okumadan yorum yapmayın lütfen.
Kimse kimsenin cocuguna bakmak zorunda degil. Baskalarina guvenerek cocuk yapmayin.
Aman canim tek sorunun bu olsun bosver bakmazsa bakmasın, baktiklarinda isin b*kunu cikariyorlar gecenlerde birisi yazmisti burda kayinvalidesi bskiyormus bebegine ve ksdincagiza sen annesi degilsin ki benim annesi diyormus surekli ya boyle olursa dusun benimki de oyle acik acik soyledi bakmicagini ki o zaman hamile bile degildim daha simdide uzak duruyo hala binbir kilif uydurmaya calisiyor sanki ben ona bak demisim gibi zaten istemem bakmasin ben ne dersem tersini yaptirip ogretmeye calisir cocuguma sende bosver annen varmis bak iste bakmazsa bakmasinArkadaşlar benim 6 aylık bir kızım var. Annemve kayınvalidem aynı şehirde oturuyor. Biz gittiğimizde annem torunu için deli oluyor sürekli onnun bakımıyla ilgilenmek istiyor. Uyuturken sürekli dayısı teyzesi uyutuyor. Yanı onlardan bana sıra gelmiyor. Ama kayinvalidemdeyken sürekli ben ilgileniyorum kizimla onlar sadece komşunun çocuğunu sever gibi en fazla 5 dakika sevip bırakıyorlar. Ben çalışıyorum su ana kadar hep annem baktı kizima. Bundan sonrası için bakıcı tutmam gerekecek. Kayınvalidem biz bakarız anneannesiyle kizima diyor ama benim inanasim gelmiyor hic. Geçen gün kayinvalidemlerdeydik esimle bir yere gitmemiz gerekiyordu ve kızımı goturemezdim kaynanam ben bakarım siz gidin demedi biz önce anneme kızımı bıraktık sonra gideceğimiz yere gidebildik. Doğumundada iki gün kaldı hemen geri döndü. Aranızda böyle kayınvalidesi olan varmı ben nasıl guvenebilirim onun bakarız sözüne.
İnsanlar neden dengeli ve normal davranamiyorlar acaba. Gerçekleri söyleyebilmek bence bu kadar zor olmamalı oyun kurmak laf üretmek daha zor olsa gerek.
Aman canim tek sorunun bu olsun bosver bakmazsa bakmasın, baktiklarinda isin b*kunu cikariyorlar gecenlerde birisi yazmisti burda kayinvalidesi bskiyormus bebegine ve ksdincagiza sen annesi degilsin ki benim annesi diyormus surekli ya boyle olursa dusun benimki de oyle acik acik soyledi bakmicagini ki o zaman hamile bile degildim daha simdide uzak duruyo hala binbir kilif uydurmaya calisiyor sanki ben ona bak demisim gibi zaten istemem bakmasin ben ne dersem tersini yaptirip ogretmeye calisir cocuguma sende bosver annen varmis bak iste bakmazsa bakmasin
Kayınvalidenize sorsanız incitmeden, siz bakarım dediniz ama ben emrivaki yapmak istemiyorum, zor olacak derseniz bakıcı da bulabiliriz diye. Yine bakarım derse zaten siz üzerinize düşeni yapıp tekrar sorduğunuz için olumsuz bir şey çıkarsa dilediğiniz şekilde davranabilirsiniz ve gayet de haklı durumda olursunuz.Ben zaten bakici arayışına çoktan girdim ama
böyle söyledikce o esim de bak annemler bakmak istiyor niye bakici arıyoruz diyor. Onun da yüzüne soyleyemiyorum. İki arada kaldim. Aynı şehirde olsak annem ben kimselere bırakmamıştır bakarım diyor. Ama farklı şehirler olunca onları da zora sokmak istemiyorum. Sonuçta orda da anneme ihtiyacı olanlar var.
kadın ben bakarım demiş,daha ne desin ki,sizin yanınızdayken,belki ilgisiz gözükebilir ama yanlızken eminim çok ilgilenecektir.yaşamadan bilemezsiniz
aslında elinize bir fırsat geçmiş.o gün,çocuğu annenize götürmek yerine,orada bıraksaydınız,bakalım ne yapacak.ben bakamam deyip sokağa atacak hali yoktu.
şimdi benim de oğlum evlenecek,olu ki ileride,çocukları olurda,bizdeyken ,alıp kızın annesine götürmeye kalkarlarsa ben de sesimi çıkarmam.çıkarırsam,bu kez de annen,çocuğumu annemden kıskanıyo diye düşünülebilir.neme lazım...
aslında elinize bir fırsat geçmiş.o gün,çocuğu annenize götürmek yerine,orada bıraksaydınız,bakalım ne yapacak.ben bakamam deyip sokağa atacak hali yoktu.
şimdi benim de oğlum evlenecek,olu ki ileride,çocukları olurda,bizdeyken ,alıp kızın annesine götürmeye kalkarlarsa ben de sesimi çıkarmam.çıkarırsam,bu kez de annen,çocuğumu annemden kıskanıyo diye düşünülebilir.neme lazım...
Bir kere çocuğu tutmasindan bile rahatsiz olmuşsunuz belki bu davranişlariniz yüzünden kadin çocuktan uzak durmaya çalişiyordur. Bence kirmadan açik açik konuşun. Bir de her insan ayni olamaz benim babamda torunlarini vicik vicik sevmez kolay kolay kucaklamaz annemde tam tersi severken çocuğu biktirir.
Madem ilgilenmek istemiyor niye biz bakarız diyor. Bir de sürekli kızımı kendi taraflarına benzitiyolar şurası babasına şurası amcasına bunlar beni çok rahatsız ediyor. Ben de baktirmak istemiyorum ama sürekli içim içimi de yiyor kızımı tanimadigim birine nasıl emanet ederim diye. Aldıkları küçücük bir şeyi o kadar buyutuyorlar ki sanki ev aldılar kıza. Babam da annemde övünmeyi asla sevmezler. Durumları gayet iyi yaparlar ve hemen unuturlar. Ben de böyle bir ailede büyüdüğüm için çok garipsiyorum sanırım.[/QUOTE][QUOTEilgilenmek , post: 41745550, member: 678772"]İlgilenmesini ben kendim bakıyorum çocuğuna. Çalışıyorum ve bakım için ne annemden nede k validen destek istedim istemem de. Yaşlanmışlar dinlensinler. ( hoş annem abimlerle birlikte oturuyor ve sevgili yengem beşinciye hamile. Onlardan biz diğer çocuklarına zaman kalmıyor. )
Görmemişler ve benciller.
Bende de var bunlardan. Uzak durmak mesafe koymak en güzeli...ufacık şey alırlar dağ gibi yapar büyütürler..marifet yapmışlar gibi.
En ufak sorunu da abartır kabartırlar. Ben bu insanları çözdüm artık.
İnanılmaz mesafeliyim. Sende öyle yap..