Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kaynanam kizimla ilgilenmiyor
- Konu Sahibi biyoist
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 16 Eylül 2009
- 14.383
- 24.221
- 398
- 16 Eylül 2009
- 14.383
- 24.221
- 398
Evet başka bi şehirde yaşıyorum. Ben kızımı göndermeyecegim ki kaynanam gelip bakacağını bakiciya bırakmayacağını söylüyor. Ama durumlar hiç de onu gostermiyir. Ben zaten bakmasını istemiyorum ama sürekli çelişkili konuşması canımı sıkıyor yarın bisey olduğundaben bbakarım demistim ama baktirmadiniz diyecek.
Siz kv ve annenizden başka bi şehirdemi yaşıyorsunuz? Eğer öyleyse 6 aylık bebeği nasıl başka bi şehire göndereceksiniz ?
- 15 Temmuz 2015
- 41
- 22
- 3
- 34
- 15 Temmuz 2015
- 41
- 22
- 3
- 34
- 11 Ağustos 2011
- 5.846
- 3.395
- 373
Ben zaten bakici arayışına çoktan girdim ama
böyle söyledikce o esim de bak annemler bakmak istiyor niye bakici arıyoruz diyor. Onun da yüzüne soyleyemiyorum. İki arada kaldim. Aynı şehirde olsak annem ben kimselere bırakmamıştır bakarım diyor. Ama farklı şehirler olunca onları da zora sokmak istemiyorum. Sonuçta orda da anneme ihtiyacı olanlar var.
çocuk bu oyuncak değil sonradan pişman olmayın
eşinize muhakkak belirtin savaşarak tartışarak değil bunu söylediğin de bak geçen 2 saatliğine dahi ben bakarım demiyen biri nasıl bakabilir ? sadece kırmamak düşünceli olmak için soruyor gibi geliyor bana yani ağız ucuyla bu yüzden ileri de aceleye gelsin istemiyorum deyin... ama tabiki de bende kanndan birisi baksın öncelikle tercihimdir ama pek istekli değil yoksa niye arayalım canım deyin yani çok yumuşakca düşüncelerinizi bildirin eşinize
geçen aylarda burada bir konu vardı eşi bakıcı tutturmadı annem bakacak dedi ya diye sonra bir akşam kadına telefon edip annem bakmayacakmış bakıcı bul demişti.. kadın saat 19,00 bu saatten sonra nereden kim bulacağım diye çıldırmış buraya yazmıştı... Allah korusun başınıza gelmeden önlem alın
- 6 Temmuz 2015
- 112
- 148
- 23
- 16 Eylül 2009
- 14.383
- 24.221
- 398
Niye bu kadar dert ediyorsunuz anlamıyorum. Bakıcı iyidir. İstediğini Söyler istediğini rica edersin. Kv ne birşey diyemezsin. Herşeyine karışır. Üstelik onunla aynı evde yaşayacaksın. Bu da problem olmaya başlad bir gün. Bakıvı bakar akşama gider. Çekirdek ailenle kalırsın.
gecten en iyisi imlanınızda varsa hele hiç kafa ağrıtmaya gerek yokBen zaten bakmasını istemiyorum ama celikili konuşmalarından çok sikildim. Neyse ki birkaç günde iyi bi bakici denk gelir inşallah dediğimde sesini cikarmiyor.
bakıcı baksın ve gıtsın bu kadar basıt
- 22 Nisan 2015
- 2.139
- 1.517
- 48
Canim, benimde iki tane dünyalar güzeli yegenlerim var ...
onlari coook seviyorum ve bir saatlik yol var aramizda, onlari cok özlüyorum inan.
Ama maalesef "Teyze, gel oynuyalim" dediklerinde 5 dkk sonra yapamiyorum artik hadin kendi aranizda oynayin diyorum :-( Bütün gün oynamak isterdim onlarla ama basim kaldirmiyor ... Ablamda bu duruma cok üzülüyor belli etmemeye calisiyor ...
Yani bence sevgi eksikliginden degildir ...
onlari coook seviyorum ve bir saatlik yol var aramizda, onlari cok özlüyorum inan.
Ama maalesef "Teyze, gel oynuyalim" dediklerinde 5 dkk sonra yapamiyorum artik hadin kendi aranizda oynayin diyorum :-( Bütün gün oynamak isterdim onlarla ama basim kaldirmiyor ... Ablamda bu duruma cok üzülüyor belli etmemeye calisiyor ...
Yani bence sevgi eksikliginden degildir ...
- 25 Mart 2011
- 995
- 636
- 133
Pardon yanlış anlamışım o zaman.Evet başka bi şehirde yaşıyorum. Ben kızımı göndermeyecegim ki kaynanam gelip bakacağını bakiciya bırakmayacağını söylüyor. Ama durumlar hiç de onu gostermiyir. Ben zaten bakmasını istemiyorum ama sürekli çelişkili konuşması canımı sıkıyor yarın bisey olduğundaben bbakarım demistim ama baktirmadiniz diyecek.
Kayınvalidenizle bi konuşun önce hatta bi müddet bakmasını isteyin, büyük ihtimalle bakamayacağını söyleyecektir.
- 26 Kasım 2012
- 6.157
- 2.857
- 198
Arkadaşlar benim 6 aylık bir kızım var. Annemve kayınvalidem aynı şehirde oturuyor. Biz gittiğimizde annem torunu için deli oluyor sürekli onnun bakımıyla ilgilenmek istiyor. Uyuturken sürekli dayısı teyzesi uyutuyor. Yanı onlardan bana sıra gelmiyor. Ama kayinvalidemdeyken sürekli ben ilgileniyorum kizimla onlar sadece komşunun çocuğunu sever gibi en fazla 5 dakika sevip bırakıyorlar. Ben çalışıyorum su ana kadar hep annem baktı kizima. Bundan sonrası için bakıcı tutmam gerekecek. Kayınvalidem biz bakarız anneannesiyle kizima diyor ama benim inanasim gelmiyor hic. Geçen gün kayinvalidemlerdeydik esimle bir yere gitmemiz gerekiyordu ve kızımı goturemezdim kaynanam ben bakarım siz gidin demedi biz önce anneme kızımı bıraktık sonra gideceğimiz yere gidebildik. Doğumundada iki gün kaldı hemen geri döndü. Aranızda böyle kayınvalidesi olan varmı ben nasıl guvenebilirim onun bakarız sözüne.
Var ben ne bakar ne sever ne Özler benim kv
Bakamayacagini bir kabullense o da inadından vazgececek ama şimdi 1 saat bile bırakıp bir yere gidemiyoruz.
Pardon yanlış anlamışım o zaman.
Kayınvalidenizle bi konuşun önce hatta bi müddet bakmasını isteyin, büyük ihtimalle bakamayacağını söyleyecektir.
- 15 Temmuz 2008
- 5.479
- 4.922
- 723
Tabi canım bu durumda babanla kalması daha uygundur,sizde bi yolunu bulursunuz inşAnnem babamı bırakıp gelemez babam kalp hastası. Annem dayanamıyor babama bırak gidiyim bakayım diyor ama ben istemiyorum babamın daha çok ihtiyacı var anneme.
- 14 Ağustos 2009
- 53.296
- 42.837
- 898
Arkadaşlar benim 6 aylık bir kızım var. Annemve kayınvalidem aynı şehirde oturuyor. Biz gittiğimizde annem torunu için deli oluyor sürekli onnun bakımıyla ilgilenmek istiyor. Uyuturken sürekli dayısı teyzesi uyutuyor. Yanı onlardan bana sıra gelmiyor. Ama kayinvalidemdeyken sürekli ben ilgileniyorum kizimla onlar sadece komşunun çocuğunu sever gibi en fazla 5 dakika sevip bırakıyorlar. Ben çalışıyorum su ana kadar hep annem baktı kizima. Bundan sonrası için bakıcı tutmam gerekecek. Kayınvalidem biz bakarız anneannesiyle kizima diyor ama benim inanasim gelmiyor hic. Geçen gün kayinvalidemlerdeydik esimle bir yere gitmemiz gerekiyordu ve kızımı goturemezdim kaynanam ben bakarım siz gidin demedi biz önce anneme kızımı bıraktık sonra gideceğimiz yere gidebildik. Doğumundada iki gün kaldı hemen geri döndü. Aranızda böyle kayınvalidesi olan varmı ben nasıl guvenebilirim onun bakarız sözüne.
bakmak zorunda değil bunu kafana takma, son cümlendeki soruna gelince evet benim kaynanam daha da beter, ama umursamıyorum doğrusu, minnetim yok o yüzden ona karşı özgürlüğüm var, sen de böyle düşün