- 24 Ocak 2021
- 12.300
- 28.192
- 548
- Konu Sahibi aburcuburju
-
- #1.341
Darp raporu alınmalıydı, iz dediğin nedir kiKalır iz kalır. Anladınız siz.
Ben şahsen iz yokken oldurmaya çalışmam yalan beyana da girdiğini düşünüyorum.Darp raporu alınmalıydı, iz dediğin nedir ki
( onu da biz mi söyleyelim ya hu ) isteyen alır çünkü karşında dürüstçe dövüşen bir adam yok , annesinin eteğine saklanmış hamile kadını tartaklayan ve sadece ona gücü yeten bir adam var...
Evet evet tam olarak böyleEvet evet ben çıtkırıldı oldum zamanla , en ufak şeyde üzülen alınan ( eşime karşı böyleyim sadece ) , eşim de aman Mihrimah alınır, yanlış anlar diye diye ailesini susturdu, bana karşı hiçbir olumsuz şeyi göstermemeye çalışıyorlar, belki de böyle olmak lazım, güçlü görünmeye çalışmak değil de ay ben artık kaldıramıyorum bunları diye üzgün görünmek , eşinin merhamet tarafına oynamak gibi, haaa adamda merhamet yoksa kırk takla da atsan değişmez ama bu da bir yöntem, hanımlar bunu da yazın bir kenara
Evet evet tam olarak böyleben de hep böyle kendi işimi kendim yaparım, güçlü kadın imajına girdim, hiç alınganlık yapmadım “o zaten halleder, o zaten alınmaz, kırılmaz, güçlüdür, dayanır, alttan alır” diye düşünmeye başladılar sonra. güçlü kadın bizim toplumumuzda fazla kabul görmüyor 1 aydır değişim sürecine girdim ve faydasını görüyorum
Bunu beceren erkek pek yok, ama bazı erkek aileleri, erkek pasif de olsa karısıyla arası açılmasın diye kendini geri çekebiliyorlar bundan bahsetmek istedimEş ailesine fazla sökmüyor "gücsüz kadin rolü".
Eşin önünde duvar gibi duruyorsa istersen Herkül ol ailesi kilina laf edemiyor.
Ayrica kendi oğullarina duyduklari sevgi ve saygi en önemli faktör. Kendi oğullarini adam yeri koymuyorlarsa geline asla değer vermiyorlar.
Burcunun konusunda bak negüzel damat ve görümceye evi vermişler.
Katılıyorum.Ben şahsen iz yokken oldurmaya çalışmam yalan beyana da girdiğini düşünüyorum.
Darp raporu alması için gereken şartları taşımıyorsa demek ki darp raporu alacak bir durum yoktur. Yoksa bayağı iftira oluyor. Ve de haklıyken haksız konuma düşürür insanı. Evet bi kol sıkma var ama "darp var" denecek düzeyde değildi demek ki. O düzeyde olsa direkt zaten gidince verilir ekstra bir şey yapmaya gerek kalmaz.Katılıyorum.
Ne olursa olsun etik değil. Yapılmamalı.
Darp raporu alması için gereken şartları taşımıyorsa demek ki darp raporu alacak bir durum yoktur. Yoksa bayağı iftira oluyor. Ve de haklıyken haksız konuma düşürür insanı. Evet bi kol sıkma var ama "darp var" denecek düzeyde değildi demek ki. O düzeyde olsa direkt zaten gidince verilir ekstra bir şey yapmaya gerek kalmaz.
Tabii ki keşke eli kolu bağlamasa. Acaba konu sahibi mesajla eşine bu durumları yazsa kanıt kabul edilir mi? O gün kolumu sıktın, ittin az kalsın merdivenden düşüyordum bebeğim olmasına rağmen böyle bir şey yaptın, öldürmekle tehdit ettin küfürler ettin falan filan. Tabii mesaj atsın demiyorum kesinlikle. Ama olur da mesajlaşma işi olursa bunları söylese delil olur mu acabaKatiliyorum ama "darp" konusu hukuki acidan biraz sikintili.
Konusahibinin durumunla asla alakali değil ama coğu zaman şiddet uygulayan taraf iz birakmiyor.
Yastikla boğma, kafaya yumruk, kadinin üstüne idrar yapip peşine buz gibi suyla yikamak gibi işkenceler malasef coğu kişide iz birakmiyor.
Darp raporunun alinabilmesi icin darptan dolayi vücütta iz olmasinin gerekcesi kadinlarin elini ayağini bağliyor malesef.
Tabii ki keşke eli kolu bağlamasa. Acaba konu sahibi mesajla eşine bu durumları yazsa kanıt kabul edilir mi? O gün kolumu sıktın, ittin az kalsın merdivenden düşüyordum bebeğim olmasına rağmen böyle bir şey yaptın, öldürmekle tehdit ettin küfürler ettin falan filan. Tabii mesaj atsın demiyorum kesinlikle. Ama olur da mesajlaşma işi olursa bunları söylese delil olur mu acaba
Evet. Bana da sanki konu sahibi şunu bunu yaptın dese hayır diyip inkar eder gibime geliyor. Defalarca kez inkar etti birçok şeyi çünküCekişmeli boşanmada "maddi veya manevi tazminat" durumu icin faydali olabilir. Ama konusahibin böyle bir duruma düşmesini istemem.
Konusahibin yazdiklarindan benim anladiğim şu:
Şafak aşiri sinsi ve asla iz birakmiyor.
Mesajla kimseyle görüşmüyor. Sadece Telefon acarak yürütüyor işini.
Ailesi ayni şekilde. Şimdiye kadar hep "olumlu ve yapici" bir mesajlaşma var.
Mevcut delillere bakilirsa Şafak iyi oynuyor.
Kuzenlerden almadan önce telefondan kapiyi kilitliyorum vs. demiş ama mesaj üzeri biz hala evliyiz sen gece yarisi nerdesin diye yazmiş.
Sinsirella
Evet. Bana da sanki konu sahibi şunu bunu yaptın dese hayır diyip inkar eder gibime geliyor. Defalarca kez inkar etti birçok şeyi çünkü
Burcu Hanım rapor alın, avukat ile görüşün diye konuşan arkadaşlar hep hukukçu avukat, hakim vs. Sizi üzmek istemiyorum, tansiyon sorununuz var, her şey çok hızlı yaşandı anlıyorum sizi ama bir avukat ile görüşüp delil toplamak yerine hala teyzesinin gelini köyde konuşulanlar yok instadan görümcenin paylaşımları diyorsunuz. Lütfen böyle şeylerle uğraşacağınıza strateji düşünün. Tabi eğer gerçekten boşanmayı düşünüyorsanız. Kendinizi böyle dıdımın dıdısı kişilerin dedikleriyle üzmeyin.Inkar zaten eder.
Konusahibin yaptiği kücük yanlişlar Şafak icin bulunmaz nimet.
-Adam daha kimseye mesaj atmadi (burcu dahil)
-tartakladi, küfür yağdirdi ama burcu onunla eve döndü
-sevecen eş/baba rölünde burcuyu hastaneye götürdü, başinda bekledi
- burcu böyle bir travmatik durumun icinde Insta üzeri süpriz bebek paylaşiminda bulundu
Eğer boşanmak istiyorsa Burcu derhal bir avukatla görüşüp stratejisini değistirmek zorunda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?