- 7 Mayıs 2021
- 392
- 676
- 53
- Konu Sahibi aburcuburju
-
- #1.001
Kalk git diyecektim ama öyleyse evde kalması daha iyi. İyice öğrenip ona göre hareket edelim artık çıldırdım burda yemin ederim sen mi boşanırsın burcu yoksa biz mi boşatırızEvlilik bitiyor ama adamlar iki botu neden aldığının hesabını yapıyor ne değişik bir aile ya..
Bunları eşinin yanında uzun uzun konuşmuşlardır, doldurmuşlardır.
Ama eşinde hata. Anasının babasının ağzının içine bakan eşinde.
Hamile karısını çekiştiren, küfürler eden hanzoda.
Evi terk etme. Boşanmada kusur oluyormuş.
Onu Gönderebiliyorsan gönder.
Diyorum ama ben dayanamayıp basıp gitmiştim kesin
Ben de o yuzden terk etmedim. Hatali taraf ben olmamak için.Evlilik bitiyor ama adamlar iki botu neden aldığının hesabını yapıyor ne değişik bir aile ya..
Bunları eşinin yanında uzun uzun konuşmuşlardır, doldurmuşlardır.
Ama eşinde hata. Anasının babasının ağzının içine bakan eşinde.
Hamile karısını çekiştiren, küfürler eden hanzoda.
Evi terk etme. Boşanmada kusur oluyormuş.
Onu Gönderebiliyorsan gönder.
Diyorum ama ben dayanamayıp basıp gitmiştim kesin
Şu an evden ayrılsa kusurlu sayılmazBurcu Allah askina cik git annene babana. Biliyorum Türkiyede evden ayrilmak kusurlu bulunuyor.
Ama durma ya. Pislik adam
Ben bosanmaya kadar goturecegim. Ama onlari hakli cikarmayacak sekilde nasil goturebilirimin derdindeyim. Evden giden taraf haksiz goruluyormus. O yuzden evde kaldim.Burcu Hanım hakaret yemişsiniz, hırpalamış sizi. Ailenize kadar rahatsız etmiş. Siz hala babam duymasın modundasınız.
Duysun ya, duysun. Ne olacak duyunca?
Hamile karısının kolunu sıkıp ittire kaktıra sürükleyen bir adamla ben devam etmezdim.
Hala aynı evde neden duruyorsunuz?
Yok botmuş bilmem neymiş. Çocuğu neden yaptılar diye ağzına nasıl dolatabiliyorsunuz çocuğunuzu?
Ben olsam kayınvalide falan dinlemez bebeğimi ağzına aldığına pişman ederdim.
Yüz yüze bakılacakmışmış, yüzü mü kalmış şu işin?
Artık baskın basanındır modu bence.
Boşanın ciddi söylüyorumBot mevzusu da su. Tek araba gidelim. Biz de ablanla bir seyler bakacagiz. Simdi onlar calistirmasin bosa dediler.
Alisverise beraber gittik. Ordan biliyor 2 bot aldığımı. Annem de siz kafanizi takmayin. Babasi Burcunun ibanina atti parasini demis
Yukarıda avukat bir üye yazmış, evden ayrılmayla ilgili.Ben bosanmaya kadar goturecegim. Ama onlari hakli cikarmayacak sekilde nasil goturebilirimin derdindeyim. Evden giden taraf haksiz goruluyormus. O yuzden evde kaldim.
Öyle ama, böyle de nasıl yaşanır bizim buradan asabımız bozuldu. Aynı evde nereye kadar tahammül edeceksin ne düşünüyor, planlıyorsun? Annenler ne söylüyor?Ben de o yuzden terk etmedim. Hatali taraf ben olmamak için.
Keza bir anne olarak diyorum bunu, benim el bebek gül bebek büyüttüğüm evladıma böyle ittirip kaktırıp hakaret eden adama ben damat demem. Babası saklandığını duysa daha çok üzülür. Anne babalık koşulsuz yanında olmaktır. Boşanmak gayet normal. Adam zaten durumları az çok biliyor. Olmadı der döner. Kapım açıktır. Ama böyle bir muameleyi görüp pısıp orada oturduğunu bilsem asıl kahrolurum.Burcu Hanım hakaret yemişsiniz, hırpalamış sizi. Ailenize kadar rahatsız etmiş. Siz hala babam duymasın modundasınız.
Duysun ya, duysun. Ne olacak duyunca?
Hamile karısının kolunu sıkıp ittire kaktıra sürükleyen bir adamla ben devam etmezdim.
Hala aynı evde neden duruyorsunuz?
Yok botmuş bilmem neymiş. Çocuğu neden yaptılar diye ağzına nasıl dolatabiliyorsunuz çocuğunuzu?
Ben olsam kayınvalide falan dinlemez bebeğimi ağzına aldığına pişman ederdim.
Yüz yüze bakılacakmışmış, yüzü mü kalmış şu işin?
Artık baskın basanındır modu bence.
Hayır böyle bir şey yokBen bosanmaya kadar goturecegim. Ama onlari hakli cikarmayacak sekilde nasil goturebilirimin derdindeyim. Evden giden taraf haksiz goruluyormus. O yuzden evde kaldim.
Annem her gun yalvarıyor gelip alalim diye. Ben durduruyorum onlari. Babam konu hakkında bilgi sahibi degil. Cunku kalp hastasi, uzmek istemiyorum, kafasi su an icin bana takilmasin. Zaten takiyor da , olaylari bilse Allah korusun birsey olsa ben kendimi affedemem.Öyle ama, böyle de nasıl yaşanır bizim buradan asabımız bozuldu. Aynı evde nereye kadar tahammül edeceksin ne düşünüyor, planlıyorsun? Annenler ne söylüyor?
Annenleri gece araması, kapıya bırakmak istemesi , küfürleri saymıyorum bile.
Hala “kadar” diyorsunuz.Ben bosanmaya kadar goturecegim. Ama onlari hakli cikarmayacak sekilde nasil goturebilirimin derdindeyim. Evden giden taraf haksiz goruluyormus. O yuzden evde kaldim.
Şiddet görmüşsünüz, kuzenleriniz de bir kısmına şahittir diye anladım itme kakma diyince. Evden ayrılıp boşanma davası açarsanız neden hatalı olacaksınız, herkes aynı evdeyken mi aciyor davayı yyapmayın. Baniniz açılana kadar bir avukatla bir saat görüşseniz şimdiye rotanız belli olurdu çoktan. Yarın bir randevu alıp detaylı görüşün derim.Ben de o yuzden terk etmedim. Hatali taraf ben olmamak için.
Yazdım ben git darp raporu al. Şikayetçi olmayacaksan raporu vermezler ama adli kayıt olur en azından. Yarın öbür gün dava dilekçesine bunu yazarsın. “Her ne kadar o dönem şikayetçi olmasam da ….: tarihinde ….. hastanesinde ilgili raporum bulunmuş olup raporun dosyaya sunulmasına dair ilgili hastaneye müzekkere yazılmasını talep ederim “ şeklinde. He bana sorarsan keşke şikayetçi olsan ama olmayacaksan da adli bir kayıt olsunBu konularda bilgisj olan arkadaslar ne yapmam gerekiyor? Cidden nefes hadi alamiyorum zaten ayni evde. Huzursuzum. Ama.ne yapmam gerekiyor onu bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?