Boşanma konusunda sana katılmıyorum çünkü her krizde anne babaya koşup boşanalım Neriman diyen bir adamla ömür geçmez, bugün bu krizi atlatsalar yarın bebek olacak yine bir tartışma yaşanacak, ev konusu yine gündem olacak, mal mülk kısmına girmiyorum o kısım onların kişisel meselesi lakin kendimi aynı durumda düşünüyorum, eşim evlenmeden önce annesinin altınlarının da desteğiyle araba almış olsa, sonra eşim ailesine destek olmak için ev kredisinin 5 yıllık kısmını ödese, amaaan ileride bunların hepsinin lafı olur, hiç başımı ağrıtamam, kayınvalidem bile olsa karşımdaki kadın benim hiç kimsem, hiç kimsem olan birinin lafına da itibar etmem, emekli olunca köye gideceğiz siz bizim evde yaşarsınız vs vs, daha evlenmeden eşimi alırım karşıma, arabayı sat ev için ödediğin parayı içinden çık, annenin araba için verdiği parayı da hesaplayıp geri öde, biz her şeyimizi sıfırdan yapalım derim, böyle kayınvalide şu kadar altın verdi, ev kredisinin bilmem ne kadarını evlat, bilmem ne kadarını anne baba ödedi konularında, yarın öbür gün ebeveynler gözünü yumup da mallar miras payına döndüğünde kardeşler de birbirini yiyor, mesela bu konudaki ev yarın miras malı olacak, konu sahibi diyecek ki 5 yıllık kredisini eşim ödedi, görümce diyecek o ev anne babamın evi benim de payım var, abime araba alırken altın verdiler, konu sahibi de görümcesine sana da ev alırken yardım ettiler veya orayı tam bilmiyorum ev aldılar, offf çok sıkıcı ve gereksiz tartışmalar.
3 metre yer olsun benim olsun, ne kayınvalide kayınpeder ne elti görümce, çekilmeyecek dertleri neden illa çekeceğiz diye çabalıyor kadınlar?