Kaynanam evde doğursaydın diyip duruyor

Arkadaşlar insanlar çok üzüldük veya bize gelin diyip duruyor ben buna rahatsız oluyorum çok üzüldüysen yanımda ya destek ol ya da sürekli arayıp evde doğursaydın yok bize gelin diyip durma yani buna dertlendim ben yok Avrupa da kadınlar şöyle yok biz böyleyiz yok rahatsız olmaz mısın ben zaten rahatsız oluyorum boş muhabbetten . Olsunlar istemiyorum sürekli böyle arayıp cümleler kurmaları saçma geliyor . Madem halime çok üzgünsün yanımda destek olsaydın diyorum

Arkadaşlar insanlar çok üzüldük veya bize gelin diyip duruyor ben buna rahatsız oluyorum çok üzüldüysen yanımda ya destek ol ya da sürekli arayıp evde doğursaydın yok bize gelin diyip durma yani buna dertlendim ben yok Avrupa da kadınlar şöyle yok biz böyleyiz yok rahatsız olmaz mısın ben zaten rahatsız oluyorum boş muhabbetten . Olsunlar istemiyorum sürekli böyle arayıp cümleler kurmaları saçma geliyor . Madem halime çok üzgünsün yanımda destek olsaydın diyorum

Valla bence direkt söyleyin o hâlde. 'Ah vah diye bana üzülmeniz olanı düzeltmiyor, hangi yüzyıldayız evde doğum mu olur? Halime çok üzülüyorsanız gelin bi tas çorba yapın, yok yapmayacaksanız lafını etmeyin.' diyin bence. Ben kendi kayınvalideme de anneme de diyorum valla özledik çocuğu vs dediklerinde 'özlediyseniz buyrun gelin, hamile halimle elimde küçük çocukla ben gelemem herhalde' diyorum. Bazen net olmak gerekiyor.

Dimi bence de ama ben hep eleştirilerek büyüdüğüm için biri ben bişe dersen hakkımda ne düşünür diye düşünüp ya o an gergin cevap veriyorum ya da veremiyorum pasif kalıyorum . Zihnim sürekli eleştirilerle dolu
bence d

E böyle de insan içine atıyor daha kötü

Evde doğum kadar saçmalık yok! Tıp ilerlemiş her yer hastane. Acil bebeğe doğumdan sonra müdahale edilmesi gereken bir durum olsa evde nasıl olacak? ambulans gelesiye kadar ölen bebek haberleri ne olacak? acil ısıtıcı radyana girmediği için ölen bebekler var. Ömür boyu özürlü kalanlar var. Ebe herşeyi halledemez bu nasıl bir zihniyet. Eskiden doğumlarda ölen anne bebek çokmuş asıl! Üstelik siz dikişliymişsiniz o dikişleri ne ebe atabilir ne de öncesinde kesi atabilir. evde faha başka sıkıntıdan bebek oksijensiz kalıp ölseydi size birşey olsaydı? Evde doğum lüks felan değil rezillik. Tutamadığın feryat çığlıkların olursa komşulara kaç saat rezil olur bir de kapına getirtirsin bitsin bu diye. Böylesinide okuduk. Teröristin biri çete kurdu bazı sayılı hastanelerde böyle oldu diye hepsi kötü ilan etmek hangi mantığa sığıyor? Şimdi evde doğumcular bunlar yüzünden abartırda abartır! Allah akıl fikir versin.
Canınızı sıkanlara cevabınızı yapıştırın bir daha konuşamasınlar.

Kaynanam yok seni öldürüyorlardı diyorum bahsedip durma kötü oluyorum beynim uyuşuyor yok cahilsiniz siz bilmezsiniz evde doğursan dikişin olmazdı eskiden 6 kilo doğurdum ben dikişsiz insanlar doğururdu . Şimdi bilerek kesiyorlar sizi . Her sefer aynı muhabbet . Diyorum anlatma daha yenidoğan ölümlerini sütüm gidicek ben üzülüyorum izlemiyorum bile . Yine anlatıyor . Kalbim daralıyor diyor . İzleme o zaman diyorum yine aynı . Sinir olmakta haksız mıyım

Eskiden bir kadın 10 çocuk doğursa rahat iki üç tanesi ölüyordu. Kan kaybından, enfeksiyondan ölen kadınlar bebekler için nasıl parlak fikirleri var?

Eskiden bir kadın 10 çocuk doğursa rahat iki üç tanesi ölüyordu. Kan kaybından, enfeksiyondan ölen kadınlar bebekler için nasıl parlak fikirleri var?
Çocuk önemsiz onlar için sürekli doğurdukları için . Aşısını bile yaptırmadıklaeı çocuklar işte . Az önce yine arıyor yok senin bebek de hareketli baya . Durmuyor . E dedim gayet sakin duruyor . Elleri kolları oynuyor ya ona diyor . Eşim için diyor ki gülerek inşallah yaramaz olmaz sevmez benim oğlun yaramaz uşağı . Ki eşim o kadar sevgili ve ilgili sabırlı biri ki . Ya vallahi en son patlıcam . Yani en son arayıp sen ne demeye çalışıyorsun artık yeter diye haykırcam olay anında söylediğimde de takıntılı alıngan yapıyorlar beni damgalamayı çok severler . Ne yapacağımı şaşırdım cidden

Ya bırak oğlum da oğlum diyor eline salçalı ekmek verip bakır leğende kafasına sabunla vura vura yıkadığı uşak değil mi oğlu? Sinirlenmeyin zehir gibi sokun lafları şişsin dursun. Tamam en güzel doğuran, en hiçbir yeri kesilmeyen, en sütü foşur foşur akan en bereket tanrıçası en gadın ana sensin hadi mutlu ol deyin tıkın lafları ağzına.

Tıkayım dimi artık bunaldım çünkü ağlıyorum kendi kendime ..

Cahilliğin bu kadarı! 6 kg doğumu evde yapsın da ölsün. Sizde konuşmayın görüşmeyin. daha sert tepki verin.

Ben birinin gorumcesi olsam surekli dogum yapan gelinin basini beklemek zorunda degilim. Bana mi guvendi de dogurdu. Surekli dert yandiginizdan dolayi da bir ihtiyacinizin olup olmamasi sorulmuyor olabilir. Ilk ay destek saglandi demissiniz kac sene basinizi beklemeleri gerekiyordu.

Allahtan hiç beklentiniz yokmuş ya olsaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…