- 15 Şubat 2015
- 13.337
- 47.044
- 598
Canım panda
Yaşların 22 oldugunu idrak edince konuya yorum yapmaktan vazgectim, hevesim kacti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım panda
WOMAN hoca sana taktı yaSalak salak niye yorum yapıyorsunuz o zaman. Ben diyorum adam gibi konunun benimle alakası yok. Benim kadınla oğlunun arasını bozma derdimde yok. Insan sevdiği kişinin ailesiyle mutlu olmasını ister.
Monopolyden arsa satın alma kısmında bırakmalıydık okumayı.Yaşların 22 oldugunu idrak edince konuya yorum yapmaktan vazgectim, hevesim kacti
Monopolyden arsa satın alma kısmında bırakmalıydık okumayı.
Oysa ben olsam uzun boylu kumral olana bırakırdım niye sarışın kısa boylu ve sessiz olana bırakayım ki.Konu sahibi tum mali mulku sadece oyunda degil gercektede diger kardese bırakabilir diye tedirgin olmus olabilir
Oysa ben olsam uzun boylu kumral olana bırakırdım niye sarışın kısa boylu ve sessiz olana bırakayım ki.
Eşi 22 yaşındaysa kaynı 5 yaşında vardır kv ondan seviyor belki de.Olayi simdi anladim yaa, en geç ben anladim sanirim ikiside öğrenci, Almanya onlara bakiyor, iş yok güç yok. E dogal olarak ailelerden beklenti var. O yuzden evlat ayrimi demek, potansiyel mal varliginin haksiz bölünme ihtimali demek. Monopoly bu yuzden onemli iste, buyuk oyunu çözdüm bide zengin sarisinligi diye bisey var, konu sahibinin eşi ise kumral oldugu icin dogustan kaybediyo 22 yasinda olsaydim bunlari dusunup bende cok uzulurdum, konu sahibi su an benim gozumde hakli qiwhwhw
Eşimle kardeşi arasında 4yaş var.
Küçük oğlu ise sarışın, orta boylu, biraz sessiz, içine kapanık tip (kaynanam biraz sarışın, sessiz, soğuk dememde pek muhabbet etmez anne babasıyla. Hep odasında takılır).
Eşi 22 yaşındaysa kaynı 5 yaşında vardır kv ondan seviyor belki de.
E tamam işte 17 yaşında yeğenim var çocuk sever gibi seviyoruzKardeş 18 yaşındaymış.
Siz gerçekten bunlara takılıyormusunuz?Merhaba hanımlar. Umarım hepiniz iyisinizdir. Başlıktada yazdığım gibi kaynanam hep küçük oğluyla benim eşime farklı davranıyor. Benim eşim kumral uzun boylu, sosyal. (babası kumral, sosyal dememde annesi babası ile hep ilgilenir sohbet eder) Küçük oğlu ise sarışın, orta boylu, biraz sessiz, içine kapanık tip (kaynanam biraz sarışın, sessiz, soğuk dememde pek muhabbet etmez anne babasıyla. Hep odasında takılır).
Benim derdim değil ama eşime gözümün önünde öyle muamele yapılması beni üzüyor açıkçası. Sadece eşim değil başkasına yapılsada üzülürüm.
Not: Ayrı yaşıyoruz bu gördüklerim sadece misafirlik sırasında oluyor.
Bir seferinde küçük oğluna bize ayrılmış olan tencereden alıp doymadıysan diye yemek ekledi (bunda sorun yok) ama eşime sen yermisin diye teklif etmemişti (biraz kilo almış o yüzdenmiş). Pizza yapmıştık eşim yemek istedi bekle o kardeşine özel seninki daha pişecek bekle diyor. Ikiside aynı pizza, aynı malzemeler. Kardeşinin acelesi yok. Yani o pizzayı bölüşüp diğerinide sonra yine bölüşüp yeseler problem olmayacak mesela.
Geçen kellikle alakalı konu açıldı küçük oğluna diyorki sana yakışır. Orada bile durduk yere iltifat ediyor oğluna. Haftada bilmem kaç defa yakışıklım der. Benim eşime en son ne zaman demiştir hatırlamıyorum bile. Eşimde tipsiz değil. Bir anne olarak iltifat edebilir yani.
Küçük oğlu çok güzel giyinirmiş, yakışıklıymış, zekiymiş. Yani her şeyin en iyisi sanki o.
Okul hayatlarında eşim başarılı olmuş. Ona yakın puanı kardeşi alınca övmeler falan.
Eşim en iyi üniversitelerden birinde sayısal bölüm okuyor. Kardeşi okumayacağım dedi. Bu seferde iyi para kazanıyor bari diye yine onu övüyorlar.
Bence çok üzücü bir durum. Bu gün monopoly oynadık mesela küçük oğlu kazansın diye bütün şeylerini ona satıyor. Çocukça bir oyun ama yinede ortada bir dışlanma var. Basit oyunda bile onun kazanmasını istiyor. Sonuç tabi küçük oğlu kazandı.
Bunlar sadece birkaç gün içinden hatırlayabildiklerim.
Aslında en çok cana yakın olup onları düşünen benim eşim. Kardeşi çok soğuk hep telefon oynuyor ve kısa cevaplar verip geçiştirir. Muhabbet etmez.
Eşime bu konuyu açtım diyorki hep böyleydi. Boşver takma, sen bir şey desende düzelmeyecek, ben alışığım diyor.
Yarın kaynanama bu konuyu açsammı diye düşünüyorum. En azında fark ettiğimi anlasın yani.
Yoksa hiç bir şey demeden, mesafemizi koruyup, hayata devammı etsek. Keşke böyle yapmasalar. Insanın ailesi öz annesi yapmamalı bence.
Ne öneride bulunabilirsiniz? Benim ve eşim için. Teşekkürler.
Var öyle aileler mesela benim annem abimden canını istese abim verir merhametli hepimize düşkün ama ona hiç değer vermez eşinede öyle ama erkek kardeşim sürekli bağırır tersler ama ona hayran onun eşi ede öyle ben çözemedim ama anneme dedim kırdığın yerden sinanacaksin anne dikkat et yaşlandığında abime muhtaç kalma ne yüzle bakacaksın diye çok konuştum anlamadı kendi haline bıraktık bende abimle ve eşiyle daha çok ilgilenip arayı kapatmaya çalışıyorum evinizde iyi olun kulağınızı gözünüzü kapatın herkese diyorum sizde öyle yapın bence sarışınla bugdayla alakası yok bu arada bizimkiler ikiside esmerMerhaba hanımlar. Umarım hepiniz iyisinizdir. Başlıktada yazdığım gibi kaynanam hep küçük oğluyla benim eşime farklı davranıyor. Benim eşim kumral uzun boylu, sosyal. (babası kumral, sosyal dememde annesi babası ile hep ilgilenir sohbet eder) Küçük oğlu ise sarışın, orta boylu, biraz sessiz, içine kapanık tip (kaynanam biraz sarışın, sessiz, soğuk dememde pek muhabbet etmez anne babasıyla. Hep odasında takılır).
Benim derdim değil ama eşime gözümün önünde öyle muamele yapılması beni üzüyor açıkçası. Sadece eşim değil başkasına yapılsada üzülürüm.
Not: Ayrı yaşıyoruz bu gördüklerim sadece misafirlik sırasında oluyor.
Bir seferinde küçük oğluna bize ayrılmış olan tencereden alıp doymadıysan diye yemek ekledi (bunda sorun yok) ama eşime sen yermisin diye teklif etmemişti (biraz kilo almış o yüzdenmiş). Pizza yapmıştık eşim yemek istedi bekle o kardeşine özel seninki daha pişecek bekle diyor. Ikiside aynı pizza, aynı malzemeler. Kardeşinin acelesi yok. Yani o pizzayı bölüşüp diğerinide sonra yine bölüşüp yeseler problem olmayacak mesela.
Geçen kellikle alakalı konu açıldı küçük oğluna diyorki sana yakışır. Orada bile durduk yere iltifat ediyor oğluna. Haftada bilmem kaç defa yakışıklım der. Benim eşime en son ne zaman demiştir hatırlamıyorum bile. Eşimde tipsiz değil. Bir anne olarak iltifat edebilir yani.
Küçük oğlu çok güzel giyinirmiş, yakışıklıymış, zekiymiş. Yani her şeyin en iyisi sanki o.
Okul hayatlarında eşim başarılı olmuş. Ona yakın puanı kardeşi alınca övmeler falan.
Eşim en iyi üniversitelerden birinde sayısal bölüm okuyor. Kardeşi okumayacağım dedi. Bu seferde iyi para kazanıyor bari diye yine onu övüyorlar.
Bence çok üzücü bir durum. Bu gün monopoly oynadık mesela küçük oğlu kazansın diye bütün şeylerini ona satıyor. Çocukça bir oyun ama yinede ortada bir dışlanma var. Basit oyunda bile onun kazanmasını istiyor. Sonuç tabi küçük oğlu kazandı.
Bunlar sadece birkaç gün içinden hatırlayabildiklerim.
Aslında en çok cana yakın olup onları düşünen benim eşim. Kardeşi çok soğuk hep telefon oynuyor ve kısa cevaplar verip geçiştirir. Muhabbet etmez.
Eşime bu konuyu açtım diyorki hep böyleydi. Boşver takma, sen bir şey desende düzelmeyecek, ben alışığım diyor.
Yarın kaynanama bu konuyu açsammı diye düşünüyorum. En azında fark ettiğimi anlasın yani.
Yoksa hiç bir şey demeden, mesafemizi koruyup, hayata devammı etsek. Keşke böyle yapmasalar. Insanın ailesi öz annesi yapmamalı bence.
Ne öneride bulunabilirsiniz? Benim ve eşim için. Teşekkürler.