• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanam eşimi dışlıyor

Yok eşim hep biliyorum çocukken hep dedim ama yinede yapmaya devam ettiler diyor. Çocukken çok zoruna gidermiş ama artık alıştım diyor.
Eskiden beri böyleyse siz söyleyince sihirli bir değnek değmez ki. Gerçek amacınız bu durumu kullanıp anneden uzaklaştırmak olabilir mi?

Konuyu ben açsam bu kadar olurdu. Aynı benim kv de böyle. Eşimi hep dışlamışlar. Varı yoğu ortanca oğlu.

Sizin söylediğiniz gibi eşim mühendislik kazanmış, kardeşi ben esnaf olcam demiş liseden beri bir şeyler alıp satıyor. En son ortak bir yer açtık bizi dolandırdı resmen. Ama kv ye sorsan oğlu bi tane. Çünkü dükkanı var. Para kazanıyor. Kv ye para veriyor. Çünkü çoook akıllı ve yakışıklı😂

Küçüklüklerinden beri eşimi hep dışlamışlar. Şimdi eşim de onlara mesafeli davranıyor ama bu sefer de benim yüzümden sanıyorlar. Oysaki ben nerden bileyim eskiden beri dışladıklarını falan. Eşim kendisi anlatıyor, artık uzak durup kafama takmak istemiyorum diyor ama ben suçlu oluyorum.

Ve sizi çok iyi anlıyorum gerçekten sinir bozucu.

Hepimiz ayni noktaya takilmisiz ama sksbajsbksjs 😂😂😂

Konuyu hizlica 2 kez okudum mantikli bir baglam kurmak icin 🤓

Sanirim hanim kizimizin kocasini anasi ovmuyor diye biz ovelim istedi. Bilemedim ben, baktigimda Tarik Akan gibi bir delikanlidan bahsediliyor gibi geldi, digeri de Yagmur Atacan gibi bisey herhalde.

Siz ve eşiniz kaç yaşındasınız ? Eşiniz halen üniversite öğrencisi ve okuyor mu ? Eşiniz ve ailesi yurt dışında yaşıyordu. Eşiniz hem okuyup, hem çalışıyor mu yoksa geçiminizi kayınvalideniz mi sağlıyor ?

Kayınvalidenizin kilonuzla ilgili yorumlarına yanıt verememişken; oğullarına davranışı ile ilgili kendisiyle konuşabileceğinizi sanmıyorum.
Bunlar nerede yazıyor diyenler için Bknz.
Eşim 22. Üni Okuyor evet ama çalışmıyor. Burs kredi gibi bir şeyler varmış yurt dışında o yetiyor. Kaynanamdan maddi bir şey almıyoruz. Kilo problemi şimdilik biraz kapandı gibi çünkü ciddi bir konuşma yaptım ve dedimki bana karışmayın. Sevmezsenizde sevmeyin. Siz herkesin dış görünüşüne baktığınız için öylesiniz dedim. Işte bu konuyla bağlantısıda kendi çocuklarına bile zorbalık yapıyormuş. Aileyle vakit geçirince daha cok anlıyorsun durumu.

Ben olsam kaynanama hiçbir şey söylemezdim. Bu onların aile dinamiği. Çok derin pskolojik kökenleri vardır bu kadının davranışında ve sizin çözebileceğiniz bir durum değil. İnkar veya olumsuz tepki ile karşılaşabilirsiniz. Hatta siz kötü olursunuz. Eşiniz ve kardeşi zaten birer yetişkin insan olmuşlar., çocuk değiller. Eğer bu durum eşinizi olumsuz yönde etkiliyorsa kendi çözüm bulsun ama o da önemsemiyormuş. Siz de karışmayın derim.

Eşim 22. Üni Okuyor evet ama çalışmıyor. Burs kredi gibi bir şeyler varmış yurt dışında o yetiyor. Kaynanamdan maddi bir şey almıyoruz. Kilo problemi şimdilik biraz kapandı gibi çünkü ciddi bir konuşma yaptım ve dedimki bana karışmayın. Sevmezsenizde sevmeyin. Siz herkesin dış görünüşüne baktığınız için öylesiniz dedim. Işte bu konuyla bağlantısıda kendi çocuklarına bile zorbalık yapıyormuş. Aileyle vakit geçirince daha cok anlıyorsun durumu.
Haaaa simdi olduuuuuu, simdi anladim neden tipleri belirttiginizi; cunku kendi yaraniz varmis.

Bu arada 22 yasinda bir erkegin evlenmekteki motivasyonu neydi? Allahim iki oglum var, 22 yasinda evlenecegiz deseler eve kitlerim heralde ajsbajshbs 😂😂😂

Bu konunun hicbir yeri sizi ilgilendirmiyor. Yetiskin insanlarin arasindaki diyaloga mudahil olmayin. Kaldi ki anne ogul onlar, sizlik hicbir sey yok yani
Kesinlikle hayır. Ben kendi ailemle çok iyi anlaşırım ve aileci biriyim. Ailesiyle arasına kesinlikle karışmak yada bozmak istemem. Ben eşimi seviyorsam anne babasıylada mutlu olmasını isterim. Annesinin bunu yapması zaten beni üzüyor.

Sizin okuma veya çalışma durumunuz var mı ? Yurtdışında geliri olmayan, evli bir öğrenci, çalışmadan nasıl hem okuyup hem de bir evde barınıp, geçinebiliyor ? Devletten ihtiyaç sahibi olduğunuza dair yardım mı alıyorsunuz ?

Haaaa simdi olduuuuuu, simdi anladim neden tipleri belirttiginizi; cunku kendi yaraniz varmis.

Bu arada 22 yasinda bir erkegin evlenmekteki motivasyonu neydi? Allahim iki oglum var, 22 yasinda evlenecegiz deseler eve kitlerim heralde ajsbajshbs 😂😂😂
Benim ne gibi yaram olsun hanımefendi. 22yaşında niye evlendiğimiz hakkında size hesap vermek zorunda değilim.

Kesinlikle hayır. Ben kendi ailemle çok iyi anlaşırım ve aileci biriyim. Ailesiyle arasına kesinlikle karışmak yada bozmak istemem. Ben eşimi seviyorsam anne babasıylada mutlu olmasını isterim. Annesinin bunu yapması zaten beni üzüyor.
Ve? Uzuluyorsaniz da kendi kendinize uzulun. Siz bunu esinizle konusuyorsunuz ki, sizin kilonuza laf eden kv ile arasi bozulsun 😎 yemem ben bu taktigi 😂😂😂

Benim ne gibi yaram olsun hanımefendi. 22yaşında niye evlendiğimiz hakkında size hesap vermek zorunda değilim.
Kv 22 yasinda ogluyla evlendiginiz icin hayatini kararttiginizi dusunuyor olabilir mi?

Ya da 22 yasinda evlenen ogluna bir miktar gicik oluyor olabilir mi?

E hakliiii

Ay 22 den sonra nokta koyduğu için ben onu yirmiikinci üniversitesini okuyor olarak okudum onun şaşkınlığını yaşıyordum😬 22 yaşında birinin evlenmesinden daha mantıklı gelmiş o bana.

Kv 22 yasinda ogluyla evlendiginiz icin hayatini kararttiginizi dusunuyor olabilir mi?

Ya da 22 yasinda evlenen ogluna bir miktar gicik oluyor olabilir mi?

E hakliiii
Hayır diyorumya benimle alakası yok durumun. Tamamen kendi karakteri. Benimle alakası olduğu için yapmıyor bunu.

Back